Angela^_^
Zainteresovan član
- Poruka
- 217
Zasto ta slika?![]()
![]()
Ne znam...trebace mi neko vreme dok me prodje tuga...
Meni se cini na ima noge malo na oks...ili gresim...nzm...
Uglavnom na ovoj slici se vidi razlika

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto ta slika?![]()
![]()
Gde je![]()
Ovo je Adrian(DVD) kad je bio malihehe
Tete je bila slatka kao mala kasnije joj se faca rasirila. Ima gadne noge ako ste primetili. Gilje je uvek bio ruzan, nije kao mali a posle je postao bas ruzan. Kuro je najlepsi od dece i meni najinteresantniji. Ne racunam Evu i Makrosa oni nisu deca kad im pogledate u krsteniceMa kakvi Gilje i Tete da su otisli iz serije ja ne bi ni primetio.
Nesto mislim kada bi se snimala srpska verzija serije, pa mi nemamo decu glumce.![]()
Bome, GIlje je bio odvratno ruzan kad je bio mali, a sad je samo ruzan.
Kuro ispada najpametniji, ali ne mora da znaci, nije ni GIlje glup, samo je lenj za ucenje i ne voli skolu...
...my men
Ma ja zbog njih poceo da gledam, neka likusa mi rece "Jao, jao, pa ti moras da gledas tu seriju da vidis kako ima neki lep par(mislila na GIje-a i Tete)..." ja reko "Ok." ...![]()
E to!Ali dobro, mozda je samo postala pametnija pa se mozak rasirio...
![]()
Eto, po prvi put se slazem sa tobom.Rofl
Tete je uvek bila ružna.A tek Joli...
Kad se setim kad su išli na kampovanje,i kad je Santi rekao Giljeu da sse smuva sa Joli,da ga ona nikad nebi ostavila![]()
Rofl
Tete je uvek bila ružna.A tek Joli...
Kad se setim kad su išli na kampovanje,i kad je Santi rekao Giljeu da sse smuva sa Joli,da ga ona nikad nebi ostavila![]()
Ona dobro gradjena? Ma nemas bre pojma.Ne znam, meni nije bila ruzna kad je bila mala, a sad onako...mada je dobro gradjena.
Pametno zbori Santi....
![]()
Pricali ste o skoro svim glumcima sem o Lurditaszna li neko nesto o njoj
Pa Gilje nije nista bolji od Joli.
Diegos brother Santiago Serrano Morreno and his wife Maria Lourdes Salgado Fernandez got child on September 17 2007.Lucia went to took children from house and return in hospital with them to point them a baby.She died in a car trash.
Her mother Carmen Casado is currently alive.
E saaaad, bratee...pretera ga. Ona Joli bi pobedila na takmicenju za miss ruznoce medju kerovima.
CAR TRASH![]()
![]()
(Izvini Rastko, nije namenjeno tebi).
Ali nikad se ne zna kad moze da skvikne![]()
Dooobro,sta ste se okomili na jadnu Joli![]()
ruzna je i sta je tu je.
Ona uopste nije poznata.Nema bas NIJEDNE njene slike na google pretrazivacu...
Neki su glumci uspeli da se provuku i postanu poznati kao Tete,Gilje,Markos,Eva i.t.d a za neke se ni dan danas ne cuje i jos su nepoznati...
Ona dobro gradjena? Ma nemas bre pojma.![]()
Poginula u smecu...![]()
A jadna Joli, ima dobru dusu, i stvarno zna mnogo o muskarcima...barem ono sto procita u novinama.
Da, ona... Jesi li ti gradjena bolje od nje? Prvo, znam da je devojkama veoma tesko da imaju uzak struk i dobar stomak...dobro, to nije tesko za one koje nemaju ni 50 kg sa upisanim krevetom.![]()