Seranovi

Svaka epizoda je najbolja,ne lupajte.
Vlastita imena se pišu velikim slovima.Marcos,Eve,Gilje,Santi...
Dokle da vas učim više?! :roll:
Mislim stvarno nema smisla, sada boskko da vas uci gramatiku. ccc... :roll:
Al' si ti neki veliki gramaticar. Uopste nije vazno da li je ime napisano velikim ili malim slovom (ovde :D )

Ljudi moji,pravimo ogroman OFF TOPIC.
Nazad na temu.To što sam rekao za VELIKI PETAK BILO JE U AFEKTU,I NAPISAO SAM U ZAGRADI DA MOLIM ZA OPROŠTAJ.AKO NE ZNATE DA ČITATE,TU vam NEMA POMOĆI.
Pričajte o normalnim temama...
Šta mislite,šta će raditi Santiju u zatvoru ona dvojica? :D

Nazad na temu.To što sam rekao za VELIKI PETAK BILO JE U AFEKTU,I NAPISAO SAM U ZAGRADI DA MOLIM ZA OPROŠTAJ.AKO NE ZNATE DA ČITATE,TU vam NEMA POMOĆI.

sta nece:hahaha:ja zaboravio zasto je uopste dosao u zatvor greskom?
kako je termin seranovih odgovarajuci svaka im cast:worth:
kimi ima li sta novo:super:

O moj boze, sta ja to vidim?:eek::dontunderstand: Nas veliki ucitelj je pogresio?!? Ma neemoguceee...da li se ovo meni samo pricinjava?:eek:

Koga boli uvo šta si sanjala?

Najbolji je Ćuki.
Najbolje ga kapiram jer smo tu negde po broju godina...

Verovatno ste tu negde i po broju droga koje koristite...;)

Ako te boli uvo, sto uopste komentarises? Mozda mene boli uvo za pola tvojih postova ali nisam nista rekla jer nastojim da budem pristojna.
Osim toga, tako se ne obraca devojkama :thumbdown:

Ma saban, dosao samo da soli pamet i da nervira...verovatno je imao tesko detinjstvo, matorci ga zlostavljali ili tako nesto...nemojte ga mrzeti, zalite ga...;)

Necu da se raspitam, to ne znaci nista... sigurno imas 1. iz srpskog, zato ovde lecih komplexe i zelis da mi mislimo da si pametan...e jaadaaannn ti....ja te stvarno sazaljevam...:cry: :cry:

Ahaa, sigurno, sigurno...ccc...nemoj vise nista pisati, rasplakaces me...:cry: Verovatno si imao 2. ako si ovako dobro glumeo pred profesorkom...eee, nadam se da ces kad tad naci neku srecu u zivotu i da neces morati da lazes ljude na forumu...ccc....zapalicu svecu za tebe u crkvi.:(

jao boskko i ja imam pet iz srpskog ;) nije to neka mudrost:lol::lol: al kad pisem poruke i ovako po forumima iskreno me boli uvo dal je pravilno ili ne:roll: osecam da si iz nekog sela a mene tu ispravljas,no dobro,... i jos nesto da ti kazem nemoj vise pricati mrzim ovog lika,mrzim onog i nemoj vise biti drzak prema ljudima ako ti se nesvidja tema napusti je niko te ne tera da ostanes,...kao drugo kako imas 5 iz srpskog ako si priblizan godina cukiju msm sta ponavljas po deseti put...onda si napao africu94,a jel tebe prozvala pa da je prozivas nije mi jasno,...svadjas se sa njom a mladja je od tebe nekih 15 godina msm daj izadji negde a ne svadjaj se sa decom otkad si ti doso ovde ova tema je upropastena:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

jao boskko i ja imam pet iz srpskog ;) nije to neka mudrost:lol::lol: al kad pisem poruke i ovako po forumima iskreno me boli uvo dal je pravilno ili ne:roll: osecam da si iz nekog sela a mene tu ispravljas,no dobro,... i jos nesto da ti kazem nemoj vise pricati mrzim ovog lika,mrzim onog i nemoj vise biti drzak prema ljudima ako ti se nesvidja tema napusti je niko te ne tera da ostanes,...kao drugo kako imas 5 iz srpskog ako si priblizan godina cukiju msm sta ponavljas po deseti put...onda si napao africu94,a jel tebe prozvala pa da je prozivas nije mi jasno,...svadjas se sa njom a mladja je od tebe nekih 15 godina msm daj izadji negde a ne svadjaj se sa decom otkad si ti doso ovde ova tema je upropastena:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

Ne mogu da verujem...
Iz Zrenjanina sam.
A ovo što si rekla,da sam sa sela,pa da te učim,šta to znači?
Da deca sa sela ne znaju gramatiku?
Glupo je to što si rekla...I jadno.I bedno...

Back