Seranovi

Kovle skracuju sigurno onda su isekli ceo deo kada je dijego pevao treba ih zvati sa par telefona

De si spageto nema te d'es bio:bye:

Nisam bio vec bila! I hvala na toplom doceku, pozdrav i tebi. :bye: Imala sam nekih problema sa kompom i antivirusnim programom, pa nisam smela neko vreme da izlazim na net dok to nisam sredila. Javljam se samo da znate da sam u toku i da sam i dalje verni ljubitelj Seranovih, a sutra putujem pa cu se opet javiti tek sledece nedelje. Cao!

Zasto su se svi utripovali kako oni imaju profil?:dontunderstand: Mozda oni nikad nisu ni culi za face...jeeebotee, navalili na njih, k'o svinja na masan dzak...:lol:

Vidim, smirio se bosko...lepo, lepo...;)

Nisam bio vec bila! I hvala na toplom doceku, pozdrav i tebi. :bye: Imala sam nekih problema sa kompom i antivirusnim programom, pa nisam smela neko vreme da izlazim na net dok to nisam sredila. Javljam se samo da znate da sam u toku i da sam i dalje verni ljubitelj Seranovih, a sutra putujem pa cu se opet javiti tek sledece nedelje. Cao!
izvini,lapsus:rumenko:
lusija umire u petak:dash:

Idemo strana 373!!!Moj srećan broj je 37!

I LOVE 37!!!

Nego,da pređemo na stvar...

Ja mislim da tu samo ovi klinci imaju prave profile(tu stavljam i Africu i ostale...)

Znači Jesus Bonilla,Antonio Molero,Belen Rueda,Antonio Resines,Nuria Gonzales,Jorge Fernandez,Natalia Verbeke,Pepa Aniorte,Javier Guttierez,Julia Guttierez Caba(ona nema sigurno) i Goizalde Nunez nemaju Fejsbuk!!!

Možda imaju MySpace ili Yearbook?

Provalite,ovo:

1.Uđem na Fejs
2.Ukucam Victor Elias i izađe mi potpuno zatvoreni profil znači nemogu da add-ujem niti sendujem poruke,kad piše 1 mutual friend,kad ono to jedan klinac,osmak,koga znam iz kraja,Kosta,jedan.

Jedva čekam večeras brate,ima se nabudžim s grickalicama(kokice,čipsovi-oni najljući),ima svašta da spremim,sednem na sofu i gledam,možda će i Guarana na početku,mada nije potrebno...

Back