Seranovi

Alo bre nemojte se svadjati na veliki petak i subotu.Smirite se i ne prozivajte likove jer su ukusi razliciti.
U *** ko neka tetka zvucim.Salim se ali stvarno se malo smirite.
ja bio juse u crkvi pa nisam gledao al gledacu sutra
HRISTOS VASKRESE:super::D

Cao swima! Ja sam nova, pa bih da se ukljucim. Seriju vec gledam treci put i jednako se smejem, mozda cak i vise, kao i prosla dva puta. Ove sada epizode su po malo dosadne, Manu me dosta nervira(iako je veoma zgodan), ali ipak ima dosta smesnih scena. Njabolji likovi: Trio(Santi, Fiti, Dijego), Gilje, Africa, Tete....

Ok,nisam dobro shvatio.Očekujte me u utorak...

Ma salio sam se, opusteno...:D

Pa jeste,one njihove gluposti :mrgreen:
ali i Gilje,Tete,Raul.. i svi su bili zanimljiviji kad su bili mladji..kad su pravili one gluposti..dok su se Gilje i Tete mrzeli...

Da, sad su svi postali ozbiljniji...bilo je zanim,ljivije dok je Diego kaznjavao cetkom, dok je Gilje pravio gluposti i sl...i bilo mi je dobro kad se Gilje svadjao sa Tete, lud je nacisto.:lol:

Nekima jednostavno nema pomocji :D

btw, meni su ubedljivo najsmorinije epizode sa Anom i Selijom..smarachice su obe..
ustvari, kad Lusija pogine.. al pored Dijega,Santija i Fitija nikad nije dosadno :)

Cao swima! Ja sam nova, pa bih da se ukljucim. Seriju vec gledam treci put i jednako se smejem, mozda cak i vise, kao i prosla dva puta. Ove sada epizode su po malo dosadne, Manu me dosta nervira(iako je veoma zgodan), ali ipak ima dosta smesnih scena. Njabolji likovi: Trio(Santi, Fiti, Dijego), Gilje, Africa, Tete....

Dobrodosla....
Mene su Eva i Markos dosta smarali,ali Gilje i Tete su najbolji(posle Fitija,Santija i Dijega):super:.....Kada Lusija umre,epizode su jako dosadne,a ona Selija.....ubila bih je da mogu...Kad joj cujem glas,dize mi se kosa na glavi! Uopste ne glumi dobro,i ona je model,ne znam sta ce tu! Ko je nju nasao da mi je znati...Afrika,Raul i ta ekipa su isto extra...

Svaka epizoda je najbolja,ne lupajte.
Vlastita imena se pišu velikim slovima.Marcos,Eve,Gilje,Santi...
Dokle da vas učim više?! :roll:

Dobro... Ja razumem da si ti neki ogroman fanatik te gramatike. Nema sta ti njih da ucis. Ako oni ne znaju, to je njihov problem, a i zar ne vidis da niko ne obraca paznju na to kako pise. Ne stavljaju velika slova cak ni na pocetak recenice. I ovde se ne raspravlja o gramatici, zato mislim da je bolje da ides u temu(podforum ili kako god drugacije da se zove) ,,Knjizevnost'' ako bas volis da ispravljas ljude i da pametujes.

Dobrodosla....
Mene su Eva i Markos dosta smarali,ali Gilje i Tete su najbolji(posle Fitija,Santija i Dijega):super:.....Kada Lusija umre,epizode su jako dosadne,a ona Selija.....ubila bih je da mogu...Kad joj cujem glas,dize mi se kosa na glavi! Uopste ne glumi dobro,i ona je model,ne znam sta ce tu! Ko je nju nasao da mi je znati...Afrika,Raul i ta ekipa su isto extra...

Da, tacno! Jao, verujete li da sam ja nocas mnogo sanjala Lusiju i Kandelu kako umiru, i na kraju, znate ono kako je u snovima sve to preslo na moju porodicu... Uzas!

E ja sad gledam seriju prvi put,i kidam se od smeha gledam cak i reprize.Meni su najjaci likovi Gilje i Tete da njih nema,ne bi bila tako dobra serija,msm Dijego,Fiti i Santi su carevi,ali ovo dvoje imaju priblizno isti broj godina kao i ja pa ih bolje kapiram....ove epiz.sad me malo smaraju,Tete je se promenila,malo me nervira........

Back