<<BluE>>
Zainteresovan član
- Poruka
- 213
Nego sta mislite o malom Huanu?Jer po vama zaslužio šamarčinu?
ko je Huan?prwi put gledam,pa ne znam?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HeheheheheMa pusti ga, on je zajebant.![]()
A ti funny,ne znam zašto ti smeta što mi pada na pamet šta bi moglo da se desi u nastavcima?
Ma pusti ga, on je zajebant.![]()
boskko ugledaj se na njega!Alo bre nemojte se svadjati na veliki petak i subotu.Smirite se i ne prozivajte likove jer su ukusi razliciti.
U *** ko neka tetka zvucim.Salim se ali stvarno se malo smirite.
ja bio juse u crkvi pa nisam gledao al gledacu sutra
HRISTOS VASKRESE![]()
Ne smeta mi, ako nisi video, ja sam smislio dosta epizoda na tvoju mastu, zato kazem "svaka cast"...![]()
Uglavnom--->
Naravno da nije...on je zasluzio 100 samarcina...![]()
Upravo to.
I nije bio spam,nego off.
Najbolja je fantastična trojka,Fiti,Santi i Dijego,ovi ostali su naspram njih mnogo loši.
Ok,nisam dobro shvatio.Očekujte me u utorak...
Pa jeste,one njihove gluposti
ali i Gilje,Tete,Raul.. i svi su bili zanimljiviji kad su bili mladji..kad su pravili one gluposti..dok su se Gilje i Tete mrzeli...
Cao swima! Ja sam nova, pa bih da se ukljucim. Seriju vec gledam treci put i jednako se smejem, mozda cak i vise, kao i prosla dva puta. Ove sada epizode su po malo dosadne, Manu me dosta nervira(iako je veoma zgodan), ali ipak ima dosta smesnih scena. Njabolji likovi: Trio(Santi, Fiti, Dijego), Gilje, Africa, Tete....
Svaka epizoda je najbolja,ne lupajte.
Vlastita imena se pišu velikim slovima.Marcos,Eve,Gilje,Santi...
Dokle da vas učim više?!![]()
Dobrodosla....
Mene su Eva i Markos dosta smarali,ali Gilje i Tete su najbolji(posle Fitija,Santija i Dijega).....Kada Lusija umre,epizode su jako dosadne,a ona Selija.....ubila bih je da mogu...Kad joj cujem glas,dize mi se kosa na glavi! Uopste ne glumi dobro,i ona je model,ne znam sta ce tu! Ko je nju nasao da mi je znati...Afrika,Raul i ta ekipa su isto extra...