Seranovi

Auu, u sta se pretvori ova tema dok mene nije bilo!!!
Neko vreme nisam mogla da je pratim, kad ono - svadje na sve strane... Nekad se za ovo kaznjavalo, a sad nista... Ipak stari clanovi drze ovu temu i dalje (Wapa, matt, funny i dr.) i sva sreca da je tako.
A sto se tice Lusije, ona umire u 107. epizodi, pa vidite kad pada..

E jel ovi iz stb-a i dalje skracuju epizode kada idu u repriznim terminima. Ja mislim da smo dosta bili ovce za sisanje, pa ako se slazete da im sastavimo jedan ''lep'' e-mail. Da ih priupitamo zasto je to tako. Mislim da se ovoliko ne bi proslavili da mi upravo nismo gledali seranove, pa i znam da ih vecina sada ponovo gleda. Ako ne budu odgovorili, ja cu da ih zovem telefonom. Ne pravim se pametan. Ali barem zelim dda pokusam. pozzz

E jel ovi iz stb-a i dalje skracuju epizode kada idu u repriznim terminima. Ja mislim da smo dosta bili ovce za sisanje, pa ako se slazete da im sastavimo jedan ''lep'' e-mail. Da ih priupitamo zasto je to tako. Mislim da se ovoliko ne bi proslavili da mi upravo nismo gledali seranove, pa i znam da ih vecina sada ponovo gleda. Ako ne budu odgovorili, ja cu da ih zovem telefonom. Ne pravim se pametan. Ali barem zelim dda pokusam. pozzz

Nisam primetio da skraćuju epizode.:dontunderstand:...Jedva čekam sutra.:lol:

I dalje seckaju reprizu...Slazem se sa tobom,jer ja uvek gledam reprizu,a pola ne puste i onda i ne odgledam kako treba...

U 13. epizodi se takmichi Marcos na radiju, neznam ko je pitao to, mrzi me da trazim.... Molim vas nemojte da skrecete sa teme toliko sa svim tim svadjama....Nisam gledala seriju nekoliko dana, jel su doshle Selija ili Ana...ko je swe doshao? :):):)

Kovle skracuju sigurno onda su isekli ceo deo kada je dijego pevao treba ih zvati sa par telefona

De si spageto nema te d'es bio:bye:

Da to sam bas video, a cini mi se da su i danas isto skratili, ja sam im slao mail jos pre kad su trebali da dodju, posto je prvo bilo seranovi uskoro u beogradu, i ja ih pitao za datum i odgovorili su mi, i na kraju se ispostavilo da je to bio isti datum kad su objavili i na tv-u.

Back