Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Joj stvarno...nije da vredjam ali uopste nisu ovi ostali lepi...malo su smesni
Sto se tice Natalie bila mi je mnogo sladja kao mala...
Naty i Kio na zalost pevaju...
I vise od smesni.

Jeste, mnogo, mnogo sladja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj stvarno...nije da vredjam ali uopste nisu ovi ostali lepi...malo su smesni
Sto se tice Natalie bila mi je mnogo sladja kao mala...
Naty i Kio na zalost pevaju...

https://www.facebook.com/s.php?q=Ví...f=r&k=100000020&n=-1&q=natalia molina sanchez
msm da je ovo pravin natalijin fejs ova peta po redu
msm on ne moze da se pozovew u prijateljea ta druga po redu me nije prihvatila u prijatelje msm nije ni jedna hahah al ova me stavila na ignore a ima gomilu srba prijatelja![]()

Ahaha, jadna ti.
Od toliko srba, bas tebe ispali...
A i onaj Victorov prijatelj ima gomilu srba za prijatelje...![]()
al poslala sam ja njoj opet zahtev hahhahamene svi ti ispaljuju ni robert pattinson me nijedan nije prihvatione vole me poznate licnosti
al poslala sam ja njoj opet zahtev hahhaha

Ne brini ja sam je dodavala 7 puta dok me nije prihvatila...![]()
ma mi smo najveci fanovi seranovih cak ih ni spanci i finci ne vole koliko mi xD
Da,da Alex ima doosta srpskih prijatelja...svi znaju da je najbolji drug od Victora pa mu se slihtaju
Victor ima sliku za profil svoj stomak....
a kako si ga pozvala u prijatel;je?>kod mene nema ta opcija
da livam se svidjaju seranovi?

https://www.facebook.com/srch.php?init=s:classmate/coworker&sf=r&sid=0&nm=adrian+rodriguez+moya
Ono gde ti hoces da kliknes, to je valjda grupa...
Naravno, a verovatno i tebi, a?![]()

Ima 2 Adriana oba su prava(to je jedan adrian napravio 2 profila) Victora sam zamolila da me doda za prijatelja posto je njega ne mogu...

moja drugarica ga molila 2 dana slala mu 100 poruka i nije joj odg...Evo nove grupe...Victor kaze da jos nije nista sigurno...ali evo slike...
![]()
Zove se naakaro...
mislim da je sranje 3x bolji SJK ali...A, dobra je serija, al ja necu da je gledam, navuces se lako...Ali stvarno su svi glumci i glumice ruzni.