Seranovi

Zasto nije u redu? Zar ih nije on stavio na internet? Jedino ako ih je neko uzeo iz njegovog privatnog albuma, tj. ukrao iz kuce ili sta ja znam, hakovao mu kompjuter.

Ja stvarno ne mogu da odaberem tri najbolje jer tesko mogu po naslovu da se setim kakva je bila epizoda. Mada jedna od najsmesnijih je ona kad je Santi govorio latinski quod pro culo, to je bilo neki dan, ali posto gledam svake prestupne ne znam koja je to epizoda.

Ja mislim da je ta epizoda "Prvi Serano fakultetlija", kada su svi odusevljeni Dijegom, pa i Santi hoce da se dokaze.;)

Zasto nije u redu? Zar ih nije on stavio na internet? Jedino ako ih je neko uzeo iz njegovog privatnog albuma, tj. ukrao iz kuce ili sta ja znam, hakovao mu kompjuter.

Ja stvarno ne mogu da odaberem tri najbolje jer tesko mogu po naslovu da se setim kakva je bila epizoda. Mada jedna od najsmesnijih je ona kad je Santi govorio latinski quod pro culo, to je bilo neki dan, ali posto gledam svake prestupne ne znam koja je to epizoda.

Pa to i jesu njegove privatne slike iz njegovog privatnog albuma...

Koliko ja znam viktor nema facebook ja mislim da nisu privatne slike jer otkud onda santi fiti i dijego na njima...:dontunderstand:

Ima facebook ali nece sve da prihvata...i pravi je 100% ima sve privatne slike na kojima su i Natalia i Adrian i sve je obelezio sa Kio(njegov nadimak)posto mnogo njih pravi lazne profile...a pravi fb jos imaju i Adrian,Veronica,Alexandra(Afrika)Alejo,Fran i Natalia...:) Victor ima mnoogo slika...

Poslednja izmena:
A ima neki nashi shto su pravili kao njihove profile, ono kao Victor, Natalia i Alexandra Jimenez,a udjem da vidim ko su im prijatelji kad ono sve neki nashi :lol:
Pishe mi kao Victor Elias se uchlanio u grupu Crvene Zvezda.. mislim...:lol:

Back