Seranovi

A ima neki nashi shto su pravili kao njihove profile, ono kao Victor, Natalia i Alexandra Jimenez,a udjem da vidim ko su im prijatelji kad ono sve neki nashi :lol:
Pishe mi kao Victor Elias se uchlanio u grupu Crvene Zvezda.. mislim...:lol:

axaxxaaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxax taj fazon :D :D :D
mislim da imaju svi, ali bukvalno svi fb samo se ne zovu tako kako mislite...:think:

Jel ima Belen FB?

Nema ona face...
Fran,Alexandra i Veronica slabo dolaze,jednom mesecno...dok Victor uvek visi na face-u...preko mobilnog...a sakrio je svoj mail,ne moze da se vidi....
Ja prvo nisam verovala da je to pravi Victor pa mi je onda njegov drug Antonio rekao da izbrisem jednog laznog koga sam imala u prijateljima zato sto je njemu hackovao komp i da on ima pravog samo ne moze da se adduje...
A to za nase se slazem :lol: ima jedna glupaca napravila Natalijin face a tagovala slike sa j(Dijego,Lusija...i.t.d)

Kimi tebi su specijano poslali invite i rekli kako se zovu na fb :hahaha:
Salu na stranu. Naravno da imaju skriveni FB. Nisu budale da im bude javan i da ih smara svaka budala. Ovako oni stave svoje prijatelje i gotovo. A fan klubova i tako imaju dosta.

Nema ona face...
Fran,Alexandra i Veronica slabo dolaze,jednom mesecno...dok Victor uvek visi na face-u...preko mobilnog...a sakrio je svoj mail,ne moze da se vidi....
Ja prvo nisam verovala da je to pravi Victor pa mi je onda njegov drug Antonio rekao da izbrisem jednog laznog koga sam imala u prijateljima zato sto je njemu hackovao komp i da on ima pravog samo ne moze da se adduje...
A to za nase se slazem :lol: ima jedna glupaca napravila Natalijin face a tagovala slike sa j(Dijego,Lusija...i.t.d)

A kako ti to znas? :)

Kimi tebi su specijano poslali invite i rekli kako se zovu na fb :hahaha:
Salu na stranu. Naravno da imaju skriveni FB. Nisu budale da im bude javan i da ih smara svaka budala. Ovako oni stave svoje prijatelje i gotovo. A fan klubova i tako imaju dosta.

sta ti je pa meni u statusu pise da sam u braku sa belen...sad sam te sjb totalno...:per:

Jedno od najzesceg u seriji je kad Santi i Hosiko spavaju zajedno pa se ujutru bude Coni i Lurde i prilaze krevetu i kaze Lurdita "Pogledaj kako moj santi ima andjeosko lice dok spava" a Coni kaze "I posle kazu da ljubav nije slepa"...:hahaha:

sta vi mislite oce biti nastavka serije(znam da je sto puta razglabano,ali nema sta drugo da se pise)
mogli bi da nastave gde su stali( od godine kada se dijego baca sa mosta),ali sa ispravljenim greskama(lusija nije poginula,kura i giljea bi bolje vaspitao,ne bi izgubio bar zbog fitija)....

Bilo bi dobro, ali treba da se smisle nove ideje, a to nije tako lako. Mada mozda i ne bi bilo zanimljivo serija vise ne bi imala svoju draz, izgledala bi vise nalik Americkim detektivskim filmovima..:P

ja sam pregledao sve pod victor elias i sve slike su iz serije tako da neverujem da bi on stavljao slike iz serije.Odakle vam to da 100% ima fb.Ako znate recite link kao i link za ove ostale hvala.

tema:afri je pomalo zasluzilaovo sto joj se desava nebranim lolu ali i ona je zasluzila

ps:angela jer se taj frend zove Antonio Coronado neki sa maramom na glavi.Ako jeste onda neverijem posto su prijatelji vecina nasi

Poslednja izmena:
Victor Elias ima fb ali ima neku opciju da ne moze niko da ga stavi kao prijatelja.Raul je ovaj Alejo Martín Sauras,Afrika je Alexandra Jiménez Arrechea,a Tete je Natalia Sánchez Molina.

Provalis po slikama.Recimo ja imam Elmedina Kikanovica(kosarkas zvezde) i znam da je to on zato sto ima slike sa mature,sa mora,ima sliku ono iza neki smederevac.Sve provalis preko slika.

Back