Rema_tebra
Primećen član
- Poruka
- 653
Jel moze neko da mi kaze koja je po redu bila epizoda u petak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajte ljudovi odakle ste tolko sigurni da su to stvrano njihovi profili
I ova Anglela shto kazhe da joj je drug od Victora reko koji je njegov profil... miiislim...![]()

Jel moze neko da mi kaze koja je po redu bila epizoda u petak?

Mislim da je bila 94 ep.-Zov prirode![]()

ne hvalim se 
Mozete da se smejete koliko hocete...ne moram da se kunem jer znam da ne verujete...Tek kada biste bili prijatelji sa Victorom uverili biste se da je on pravi...Sigurna sam da je to on i imam jake razloge:
1:Svaku sliku je objasnio detaljno gde i kad je bilo i svakom fanu odgovori na pitanje
2:Ima 30 albuma sa slikama,sve kod njega u kuci,sa rodjacima,prijateljima,sa Nataliom koji se NE MOGU naci na internetu makar trazili 10 dana
3:Napisao je sve o sebi u inf-u...
4:Njegov drug Antonio kaze da poznaje sve iz Seranova i da je to pravi Victor zato sto ima mnogo zajednickih slika sa njim
5:Svako od njegovih prijatelja nikad nije posumnjao da on nije pravi,svi znaju da jeste...
Ko hoce nek veruje,ko nece ne mora...necu da se dokazujem i da pravim budalu od sebe...znam da vama deluje nemoguce...ali sta ces....Volela bih da mogu da postavim slike da vidite,ali onda bi to neko stavio na neki drugi forum...a to su priv. slike...
i da:asdfghjkl: Nije to taj prijatelj niti ima maramu niti se tako preziva,ima sve spanske prijatelje![]()

respect

Ajde bre otkrij nam jos nesto, vidis kako smo znatizeljniJa samoo kazemne hvalim se
![]()

Pa ne znam, to bi bilo previse jadno...jhahahahha jao jao nema me neko vreme a vec se pojave oni znam nekog ko npr poznaje vitora hahha i te fore e zns sta devojko dodjes tu kszes da je on ae postavi link i dns bilo ko moze da postavi profil s njgovim imenom a i ja msm da je on reko u jednom interviju da ni nema profil na fb nzm sto bi lago pa i da laze onda ne bi prihvatao fanove u prijatelje![]()
Pa ne znam, to bi bilo previse jadno...![]()
Jadno bi bilo da laze, sto je veoma moguce...sta bi bilo previse jadno?ovo sto sam rekla?jao pa devojka vas lozi kako ne kontate?????omg
Jadno bi bilo da laze, sto je veoma moguce...![]()
Ma daj, sve i da ima taj link nije luda da nam ga da.onda neka da link od druga.
Ma daj, sve i da ima taj link nije luda da nam ga da.