jekana
Ističe se
- Poruka
- 2.074
'' Sam u sumi, sa lumbagom i probusenim dupetom!! '' Ajoj koji car

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo nasao sam neko objasnjenje
The Basque Country spans two European countries--Spain and France
Evo i slike izbliza http://goeurope.about.com/library/graphics/basque_country.jpg
To je kao neka zemlja koja spaja Francusku i Spaniju.Vidite tu je i Logronjo,tu se Fiti rodio.
Баскија (бас: Euskadi; шп. País Vasco) је аутономна покрајина Шпаније са статусом историјског региона. Главни град је Виторија (шп. Vitoria) или Гастејс на баскијском (бас: Gasteiz). Баскија је једна од територија у којима се говори баскијски језик, које се још називају и Баскијске земље или на баскијском Еускал Ерија (бас: Euskal Herria). Баскија се састоји од три провинције: Алава (главни град Виторија), Гипускоа (главни град Сан Себастијан) и Бискаја (главни град, Билбао).
Баскија се налази на крајњем североистоку кантабријског појаса. На северу, граничи се са Француском и излази на Кантабријско море, на југу се граничи са Риохом и Кастиљом и Леоном, на западу са Кантабријом, и на истоку са Наваром.
U Spaniji Baskija ima poprilicne tendencije ka samostalnosti, i za Spaniju je Baskija poprilicno kao nama Kosovo, tako da mozete napraviti neku paralelu kako kada bi u nekoj nasoj seriji negde stajala mapa nezavisnog Kosova...
WOW...Prvo je nisam prepoznala...
Koja se epizoda prikazuje u utorak? U 107. lusija umire...Kad se venchevaju Coni i Hosiko?

i cemu onda smajli()
![]()

Meni su sve epizode bukvalno proletele a jos malo pa ce kraj![]()

A ja ovog puta nisam pratio seriju redovno,uglavnom gledam reprize vikendimaMeni su sve epizode bukvalno proletele a jos malo pa ce kraj![]()
Shta znachi KIO?![]()