Wapa
Primećen član
- Poruka
- 940
Wapa sto promeni slicku
E pa trenutno nesto isprobavam, ne znam jos sta cu da stavim. Ali posto trenutno malo otkidam na dosije x, bice nesto na tu temu. A jednom cu i da se vratim na Belen sigurno.
Sto, jel sad ne mozes da me prepoznas?
sta je strasno u tome sto se povremeno napise trenutni broj clanova,veliki broj ljudi je zaitneresovan za ovu akciju i treba ih obavestiti,a kome se to ne svidja neka zadrzi misljenje za sebe!!!
tkacio:
Ali meni ne radi rapidshare i nisi shvati NAJVAZNIJE. Prvo nisi mogao da odgledas poslednju epizodu pre nego sto sam ja odgledala prvu, kada je poslednja bila emitovana ove godine u junu, a mi u Srbiji ig gledamo od 2007 godine. Takodje ljudi ne bi culo za Seranove da se nisu pustali na Studi B, kao sto mnogi u Srbiji i dalje ne znaju za Seranove zato sto je Studio B lokalna tv za BG, a u unutrasnjosti nemaju je svi kablovski operateri, pa ne mogu da ih gledaju. I JOS NESTO za rapidshare je potrebno poznavanje spanskog, a mnogi ga ne znaju.

)...itd. da ne nabrajam...
A ova sto je rekla da nisam ukapirao cu reci da TI nisi ukapirala da sam se podsmevao tvom postu.