Seranovi

Ako ne treba da komentarisemo epizode, onda bolje da se ova tema ugasi. Ja se slazem da je glupo napisati post 'kako su slatki Markos i Eva', ali je takodje glupo odbrojavati koliko neka grupa ima clanova na fejsbuku. Kad covek hoce da ostavi post, treba da napise nesto smisleno i konkretno, nesto novo sto je primetio u seriji ili sto je saznao na internetu. Ili da iznese neko svoje zapazanje. Takva diskusija ima smisla. A prepucavanja, svadjanja i nepostovanja tudjeg misljenja po mome ne treba da bude na forumu UOPSTE.

Pametni komentari wezani za seriju postali su retkost...serija je proshla...sada su samo reprize...to ti je shto ti je...da nema owoga tema bi bila zaborawljena...komentari ce biti tipa jao Eva i Markos su se konacno smuwali...wau...kako su slati...jaoj......i takwe gluposti...a owo za dolazak je neshto mnogo bolje pa makar bilo i odbrojwanje...da Belen dolazi brojala bi i ti i matt i to na swakih sat wremena po 1 post....tako da se ne rasprawljamo na owu temu uopshte na owj temi...besmilseno je....

Da stvarno je vise DOSTA...Slucaj je resen i glupo je vise komentarisati na tu temu...Akcija se nastavlja,a komentarisanje serije je dobrodoslo u svakom slucaju osim tipa:jao kako su owi slatki,ja volim Markosa itd.I :dontunderstand: sta je strasno u tome sto se povremeno napise trenutni broj clanova,veliki broj ljudi je zaitneresovan za ovu akciju i treba ih obavestiti,a kome se to ne svidja neka zadrzi misljenje za sebe!!!

pazi mozda ti, ali sigurno ne svi!
postoji veoma korisna stvarcica ovde kod mene na zvezdari, ne znam odakle si ti pa da ti kazem kada ce stici i do tvog kraja...zove se rapid share,ili apex dc++
monogo je korisna i gledao sam seranove zadnju epizodu pre nego sto si ti gledala prvu na studiju b
a ne znam samo ko je reko MICKA_88 moras da ides u bojkot studija b????:???::???:
ja kazem za sebe BOJKOT STB-a!!!! :otkacio: :otkacio: :otkacio: :otkacio:
I ja sam sa Zvzdare :P Ali meni ne radi rapidshare i nisi shvati NAJVAZNIJE. Prvo nisi mogao da odgledas poslednju epizodu pre nego sto sam ja odgledala prvu, kada je poslednja bila emitovana ove godine u junu, a mi u Srbiji ig gledamo od 2007 godine. Takodje ljudi ne bi culo za Seranove da se nisu pustali na Studi B, kao sto mnogi u Srbiji i dalje ne znaju za Seranove zato sto je Studio B lokalna tv za BG, a u unutrasnjosti nemaju je svi kablovski operateri, pa ne mogu da ih gledaju. I JOS NESTO za rapidshare je potrebno poznavanje spanskog, a mnogi ga ne znaju.

ali kad su stvarno preslatki.. mislim, Marcos & Eva :lol:
pa, recimo ja, tek sad gledam te prve epizode i nisam bila ni clan foruma ni mogla komentarisati o seriji onda kada vi jeste, pa mi ovo sada sve novo i zanimljivo.. i zelim da komentarisem i naredne epizode, ali ne jedina.. a ovo je tema za to.. mada meni ne smeta ni sto pisete o onoj akciji za ponovni dolazak nekog od Seranova, jer zelim biti upucena a i zelim biti prisutna kada i ako dovedete nekoga..
:bye:

I ja sam sa Zvzdare :P Ali meni ne radi rapidshare i nisi shvati NAJVAZNIJE. Prvo nisi mogao da odgledas poslednju epizodu pre nego sto sam ja odgledala prvu, kada je poslednja bila emitovana ove godine u junu, a mi u Srbiji ig gledamo od 2007 godine. Takodje ljudi ne bi culo za Seranove da se nisu pustali na Studi B, kao sto mnogi u Srbiji i dalje ne znaju za Seranove zato sto je Studio B lokalna tv za BG, a u unutrasnjosti nemaju je svi kablovski operateri, pa ne mogu da ih gledaju. I JOS NESTO za rapidshare je potrebno poznavanje spanskog, a mnogi ga ne znaju.

pazi zvzdr je velika, moguce je da si iz mml-a ;)
salim se nema veze...u svakom slucaju to sto pricas su gluposti!slazem se da neki ljudi ne bi znali za seriju da nije stb-a, ali mene npr. vredja kada mi neko napise, ja nisam saznao preko te lazovske i lopovske televizije o seriji...:bye:

Tacno. A ovo drugo, nema ni mene u poslednje vreme da komentarisem. Znam, nije neka steta, ali ipak...

Tu si potpuno u pravu!

Nemoj tako, nema samo troje.

Ok, imaju drugacije misljenje od tebe, ali ruganje po meni nije ok.

Moderator, zar ne bi ti trebalo da budes malo umereniji? Ok, stalo ti je do te akcije da se dovedu glumci u bg, ali ne moras zato da budes ironican i da gledas sa visine na ljude.

Ajde da se iskuliramo svi i ko hoce da komentarise seriju neka pocne sa time, tako ce da povuce i druge. Da se zalite na odbrojavanje i fejsbuk nema mnogo vajde, verujte mi.

u pravu je Wapa, i ja sam primetila da ti KIMI kao moderator bi trebalo malo drugacije da se ponasas, da budes stvarno malo umereniji ;)
pazi ovako ja sam takav kakav sam i mod sam na nocnom zivotu i na fudbalu, ako imate neke primedbe na moj rad na tim pdf-ovima znate gde i kome treba da se obratite, ali ovde sam obican korisnik kao i vi koji ima pravo da napise sta misli i ako predje granicu bude banovan...
tako da stvarno niste kompetentne da mi pricate o tome koliko i kada treba da budem umereniji...:bye:

pazi ovako evo sad i zvanicno:
od sada niko nece od nas koji smo organizatori ovog desavanja pisati bilo sta o tome na ovoj temi, a svakoga koga zanima neka pita u grupi i dobice odgovor.
za svaki slucaj evo jos jednom linka preko kog mozete da se prikljucite grupi...https://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/group.php?gid=30525323636&ref=ts
a ti wapa i matt imate svoju temu u kojoj cete opet moci da napisete jao vidi markos je uradio to i to (treci put :mrgreen:)...itd. da ne nabrajam...:bye:

pazi ovako ja sam takav kakav sam i mod sam na nocnom zivotu i na fudbalu, ako imate neke primedbe na moj rad na tim pdf-ovima znate gde i kome treba da se obratite, ali ovde sam obican korisnik kao i vi koji ima pravo da napise sta misli i ako predje granicu bude banovan...
tako da stvarno niste kompetentne da mi pricate o tome koliko i kada treba da budem umereniji...:bye:

svejedno, ti kao mod treba da znas kako da se ponasas, trebao bi malo da smirujes celu situaciju, a ne da pogorsavas :neutral:

Nemam nameru vise da se raspravljam.Vi i dalje odbrojavajte koliko je ostalo do 3000. Divna tema.:ok: A ova sto je rekla da nisam ukapirao cu reci da TI nisi ukapirala da sam se podsmevao tvom postu.
Izvolite odbojavaljte. :ok::ok:U sta se pretvori ova divna tema.
Belen da dodje :rotf:
:bye:
Wapa, Belen u poslednje vreme samo snima psiholoske trilere. Jako je dobra glumica. Od komedije do trilera i uvek je dobra.

Poslednja izmena:
e pa evo da malo smirim strasti da ja nesto pitam o seriji kada se pojavljuje lurditas. Zna li neko nesto o ostalim glumcima iz serije da li je fiti glumio u nekom filmu ili seriji, a santi ja mislim da su mu za ovo vreme koje je glumio u seranovima svi oni njegovi pokreti i tikovi presli u naviku. Meni je on najgotivniji lik.

e pa evo da malo smirim strasti da ja nesto pitam o seriji kada se pojavljuje lurditas. Zna li neko nesto o ostalim glumcima iz serije da li je fiti glumio u nekom filmu ili seriji, a santi ja mislim da su mu za ovo vreme koje je glumio u seranovima svi oni njegovi pokreti i tikovi presli u naviku. Meni je on najgotivniji lik.

ja mislim da je fiti glumeo u seriji porodicni lekar i mislim da je u toj seriji glumela i elena,ali nisam sigurna,...

Ponasate se kao gomila klinaca!!!

Strasno..za svaku stvar u ovoj zemlji,ljudi moraju da se dele..

Usput..ponovno komentarisanje epizoda uopste ne mora da bude na tom banalnom nivou tipa "Santi,Fiti..ovo,ono"!

Ljudi samo malo maste je potrebno..

A za ovo dovodjenje ste stvarno malo preterali iako je dosta podrzavam,treba objavljivati samo bitnije novosti i komentare!

Back