Seranovi

Zar vi stvarno verujete da ce neko od njih da dodje? Ovo dvoje su bili i nece vise niko doci iz te serije i nemojte da se zanosite.
Bolje da se vratimo na temu i pricamo o seriji.

A da ne mislite da je sve ovo postalo malo dosadno u poslednjih par dana?
Sve se svodi na odbrojavanje (kao da nameravate nekoga da lansirate u svemir) i puko nagadjanje kolike su verovatnoce da nam neko opet dodje i da li je bolja Arena ili SC!!!
Vise niko ne prica o seriji i dogadjanjima oko nje, a to je valjda glavna ideja.
Izvinjavam se svima koji se sa mnom ne slazu, ali po prvi put sam pocela da hvatam sebe da se i po nekoliko dana ne kacim na ovu temu jer ponavljate stalno jedne te iste recenice.

A da ne mislite da je sve ovo postalo malo dosadno u poslednjih par dana?
Sve se svodi na odbrojavanje (kao da nameravate nekoga da lansirate u svemir) i puko nagadjanje kolike su verovatnoce da nam neko opet dodje i da li je bolja Arena ili SC!!!
Vise niko ne prica o seriji i dogadjanjima oko nje, a to je valjda glavna ideja.
Izvinjavam se svima koji se sa mnom ne slazu, ali po prvi put sam pocela da hvatam sebe da se i po nekoliko dana ne kacim na ovu temu jer ponavljate stalno jedne te iste recenice.

Iskreno, i meni je dosadno. Licno me bas briga da li ce ovo dvoje doci opet ili ne, i oko cega ta fama... Zbog cega opet da dodju? Bas da su i neki pevaci, i nisu, tako da neki super koncert otpada, a sta drugo ostaje? Da dodju i da vam kazu "super ste, volimo BG"... i da podele autograme?!

U svakom slucaju, sta ko voli... Mada ipak, kada postoji grupa na Facebooku, moze to i tamo da se raspravlja... ;)

ja nisam nigde video da pise tema se zove seranovi i mora da se pise samo ono sto se desavalo u epizodama:???:
vama niko nije rekao da ste smorili, a jeste kada ste pisali jao vidi markos je namignuo, eva je skocila, dijego drzi cetku, gilje pravi gluposti, i sl.:otkacio:

Iskreno, i meni je dosadno. Licno me bas briga da li ce ovo dvoje doci opet ili ne, i oko cega ta fama... Zbog cega opet da dodju? Bas da su i neki pevaci, i nisu, tako da neki super koncert otpada, a sta drugo ostaje? Da dodju i da vam kazu "super ste, volimo BG"... i da podele autograme?!

U svakom slucaju, sta ko voli... Mada ipak, kada postoji grupa na Facebooku, moze to i tamo da se raspravlja... ;)

pazi raspravlja se o tome i tamo, ali odavde je sve pocelo i mislim da bi bilo glupo da prestanemo ovde da komentarisemo...a vama niko nije zapusio usta mozete i dalje da stavljate komentare koje sam naveo u prethodnom postu...:bye:

e nemoj tako nemaju dobre pesme,....svako ima svoj ukus ja obozavam pesme od frana

meni nije jasno sto tako pricate,kada bi sve ovo uspelo svi biste dosli i bilo sve extra...a ovde nesto negodujete...niko vas ne tera da podrzite akciju ali nemojte ni da pljujete neciji trud !!! to nije uredu...i da ne bude nista od ovoga bar smo pokusali...

Ja na primer ne bojkotujem SB i nemam nameru to da radim. Nisam od onih kojima je bitno da imam neki potpis na papiru ili sliku sa nekom VIP osobom. U svakom slucaju da tog istig SB nije bilo kada bi neko od vas cuo za Seranove i proveo toliko lepih trenutaka uz TV.

Back