Seranovi

to sve stoji niko to ne spori...ali ne mozes me ubediti da nisu krivi za organizaciju sada?!jer bukvalno ispada da su oni dovedeni da zabavaljaju decu budzovana sta studiab...

Ja na primer ne bojkotujem SB i nemam nameru to da radim. Nisam od onih kojima je bitno da imam neki potpis na papiru ili sliku sa nekom VIP osobom. U svakom slucaju da tog istig SB nije bilo kada bi neko od vas cuo za Seranove i proveo toliko lepih trenutaka uz TV.

pazi mozda ti, ali sigurno ne svi!
postoji veoma korisna stvarcica ovde kod mene na zvezdari, ne znam odakle si ti pa da ti kazem kada ce stici i do tvog kraja...zove se rapid share,ili apex dc++
monogo je korisna i gledao sam seranove zadnju epizodu pre nego sto si ti gledala prvu na studiju b
a ne znam samo ko je reko MICKA_88 moras da ides u bojkot studija b????:???::???:
ja kazem za sebe BOJKOT STB-a!!!! :otkacio: :otkacio: :otkacio: :otkacio:

hmmm...?
kakvo crno odbrojavanje i oftopic?sta ti pricas?
pa pogledaj prethodne 2-3 strane niko nije odbrojavao...:???::???:

ma mos' misliti 2-3 strane, vratimo se na temu serije, a ovo sa fejsom ostavimo sa strane i kada se dogodi nesto sto je vredno spomenuti onda to i napisite...preterujemo malo svi, cekajte tek dok grupa dostigne 3000 i budemo imali neke sanse da ovo uspe pa onda nesto i planirajte, jer su nam sanse da ovo uspe male...;)

Vise niko ne prica o seriji i dogadjanjima oko nje, a to je valjda glavna ideja.
Izvinjavam se svima koji se sa mnom ne slazu, ali po prvi put sam pocela da hvatam sebe da se i po nekoliko dana ne kacim na ovu temu jer ponavljate stalno jedne te iste recenice.

Tacno. A ovo drugo, nema ni mene u poslednje vreme da komentarisem. Znam, nije neka steta, ali ipak...

a vama niko nije zapusio usta mozete i dalje da stavljate komentare koje sam naveo u prethodnom postu...:bye:

Tu si potpuno u pravu!

a to sto ste se vas troje nasli svaka vam cast...poz :bye:

Nemoj tako, nema samo troje.

TAMAN MOGU NA KAFU I DA SE ISPRICAJU:rotf::rotf::rotf:

Ok, imaju drugacije misljenje od tebe, ali ruganje po meni nije ok.

postoji veoma korisna stvarcica ovde kod mene na zvezdari, ne znam odakle si ti pa da ti kazem kada ce stici i do tvog kraja...zove se rapid share,ili apex dc++
monogo je korisna i gledao sam seranove zadnju epizodu pre nego sto si ti gledala prvu na studiju b
a ne znam samo ko je reko MICKA_88 moras da ides u bojkot studija b????:???::???:
ja kazem za sebe BOJKOT STB-a!!!! :otkacio: :otkacio: :otkacio: :otkacio:

Moderator, zar ne bi ti trebalo da budes malo umereniji? Ok, stalo ti je do te akcije da se dovedu glumci u bg, ali ne moras zato da budes ironican i da gledas sa visine na ljude.

Ajde da se iskuliramo svi i ko hoce da komentarise seriju neka pocne sa time, tako ce da povuce i druge. Da se zalite na odbrojavanje i fejsbuk nema mnogo vajde, verujte mi.

I meni je postalo dosadno,da citam temu.

Sta ste zapeli za to dovodjenje njih u BG,jaka stvar.:roll:

Lepo je bilo rnaije,kad se okipite na temi,nakon zavrsetka epizode,i zajedno komentarisete...:);)

Ovako,nema smisla.

ja mislim da moze da se radi i jedno i drugo bez preterivanja,da se obavestavaju ljudi o akciji da je ako nazovem,ali nista napadno,i da se vratimo komentarisanju serija....wapa ja im se nisam rugala sam sam se malo nasalila,nadam se da to nije zabranjeno...

Evo i ja se uclanih u grupu ...
Imao sam neki problem sa net-om, pa nisam mogao ranije ... Trenutno nas je 2,303
Ja sam reko na 6-7 mojih drugova koji prate seranove da se uclane i na jos oko 15-ak ljudi sa jednog manje poznatog 4uma o seranovima ...
Samo, moje misljenje je da kada skupimo 3000, pre nego da kontaktirate sponzore prvo osmislite kako to treba da izgleda, kako da 3000 ljudi+ ovi ostali sto ne vise na net-u odnosno ne znaju za grupu mogu da ih vide ili da se druze sa njima ...
Znaci, samo bez zurbe da ovaj moguci dolazak ne bi izgledao kao njihov prvi dolazak u Bg ...

Poslednja izmena:
meni nije jasno kako smo mi samo to otisli u offtopic?ovde se prica i dalje o seranovima a ne o muckama ili tako dalje...nije mi jasno sto nekome smeta ako se neko drugi angazuje...niko vas ne tera da udjete u grupu niti da diskutujete sa ostalim clanovima o tome...znaci vi mozete da pricate o epizodama i dalje i rec vam niko nebi rekao a vi ste morali odma da pobacate kamenje po nama...mislim da to nije uredu...

meni nije jasno kako smo mi samo to otisli u offtopic?ovde se prica i dalje o seranovima a ne o muckama ili tako dalje...nije mi jasno sto nekome smeta ako se neko drugi angazuje...niko vas ne tera da udjete u grupu niti da diskutujete sa ostalim clanovima o tome...znaci vi mozete da pricate o epizodama i dalje i rec vam niko nebi rekao a vi ste morali odma da pobacate kamenje po nama...mislim da to nije uredu...

salzem se...palace,kimi,uros i ostali se trude da ih opet dowedu u BG...Znam da bi ste swi zeleli da oni opet dodju ali sada pljujete i pricate kako od toga nema nista...Sacekacemo da se skupi 3000 ljudi pa cemo onda wideti da li ce nesto biti ili ne...A sto se tice epizoda nigde nije napisano da je zabranjeno komentarisanje...Tako da swi koji :heart::heart::heart: SERANOWE i dalje mogu da komentarisu o epizodama i likowima....

Stwarno mi niste jasni...wi pesimsti...kao nece doci sigurno pa onda ko nas je.be...wi nesmete da prichate o chemu hocete wec o chemu mi hocemo....oladite malo i opustite se uz kaficu ili sokic...
Epizode koje sada gledamo su wec 2 puta minimum komentarisane...swaki post se sastoji iz on je kral;j....ili Markos i Ewa su slatki....jupiiiiiii....ne kazem da nisu....ali mozda je nekom dosadilo da chita jedne te iste postowe za swaku epizodu i to po treci put...pa nishta ne prigowara....ok?...!
Uh...sorry zbog po koje psowke...!!

Ja na primer ne bojkotujem SB i nemam nameru to da radim. Nisam od onih kojima je bitno da imam neki potpis na papiru ili sliku sa nekom VIP osobom. U svakom slucaju da tog istig SB nije bilo kada bi neko od vas cuo za Seranove i proveo toliko lepih trenutaka uz TV.

studio b je gradska televizija i mi je finansiramo iz svog dzepa. Prema tome....

The well-received series of Spanish in Europe, especially "Los Serrano", "One step forward," "Men in Paco" and "Countdown" has fully achieved its young actors, who have become genuine heroes in youth countries where the series will be issued with success, according to a note of Imagina International Sales, which sells these series.

Some recent examples of Fame who have reached the players in this series have lived in Europe, the couples formed by Victor Elias and Natalia Sanchez ( "Los Serrano"), and Miguel Angel Munoz and Monica Cruz ( "A step forward" ) During his visits to Serbia and France, respectively.

Guille and Tete "Los Serrano" to her fans congregated in Serbia

Victor Elias and Natalia Sanchez (Guille and Tete) were surprised last weekend in Belgrade by the followers of the series produced by Globomedia for Telecinco, during his recent visit to Serbia to get up close and the fan club formed in that country .
The original version of "Los Serrano" is broadcast on channel dubbed RTV Studio B.
Coinciding with the release of the final chapter of the season, the two young actors, in the first few episodes of the series were children, were received in Belgrade for crowd of supporters, which led to the reinforcement of security measures with private agents and police. Their popularity was widely reflected in press and television, with numerous interviews and speeches live on the news of the night, the highest in the country.

Evo prevoda ali na engleskom ne bas cele stranice

Poslednja izmena:
Stwarno mi niste jasni...wi pesimsti...kao nece doci sigurno pa onda ko nas je.be...wi nesmete da prichate o chemu hocete wec o chemu mi hocemo....oladite malo i opustite se uz kaficu ili sokic...
Epizode koje sada gledamo su wec 2 puta minimum komentarisane...swaki post se sastoji iz on je kral;j....ili Markos i Ewa su slatki....jupiiiiiii....ne kazem da nisu....ali mozda je nekom dosadilo da chita jedne te iste postowe za swaku epizodu i to po treci put...pa nishta ne prigowara....ok?...!
Uh...sorry zbog po koje psowke...!!

Ma bolje da se nadamo da se opet da dodju :rotf::rotf:. Pa bas zato sto serija ide 2 puta nece niko doci. ALO dodjite sebi!!! Toliko ste naivni da to nije normalno, i sta sada sa tom grupom na fb. Misite neko ce da reaguje na to. :rotf:.
I svaki dan postovi tipa Yupiii jos jedan clan, jos malo pa 2000, jupiii :, i to je sada genijalna tema i ne gubi smisao.
Evo ovi vec pakuju kofere da dodju. Ici ce i po skolama, pratice nastavu. I uostalom sta vi ocekujete od njih? Slicice sa potisom ili da vam daju cmokic u obascic. :whistling: I da se Gilje krevelji koji nema veze sa pevanjem. :klap::klap: A jos tu pisete neke nebuloze, arena. E bas cekam da vidim tih vasih famoznih 3000 clanova i kako ce da vas odyebu sa tim. Bolje se spustite na zemlju. Lepo je to sto ste vi optimisti ali ovo prelazi granice realnog.
Wapa, ona mene ne moze da uvredi, nije ukapirala moj post. :bye: Da, Belen snima novi film da li se mozda nesto cula o tome? "El Mal ajeno" izlazi 2009.

Poslednja izmena:
Ma bolje da se nadamo da se opet da dodju :rotf::rotf:. Pa bas zato sto serija ide 2 puta nece niko doci. ALO dodjite sebi!!! Toliko ste naivni da to nije normalno, i sta sada sa tom grupom na fb. Misite neko ce da reaguje na to. :rotf:.
I svaki dan postovi tipa Yupiii jos jedan clan, jos malo pa 2000, jupiii :, i to je sada genijalna tema i ne gubi smisao.
Evo ovi vec pakuju kofere da dodju. Ici ce i po skolama, pratice nastavu. I uostalom sta vi ocekujete od njih? Slicice sa potisom ili da vam daju cmokic u obascic. :whistling: I da se Gilje krevelji koji nema veze sa pevanjem. :klap::klap: A jos tu pisete neke nebuloze, arena. E bas cekam da vidim tih vasih famoznih 3000 clanova i kako ce da vas odyebu sa tim. Bolje se spustite na zemlju. Lepo je to sto ste vi optimisti ali ovo prelazi granice realnog.
Wapa, ona mene ne moze da uvredi, nije ukapirala moj post. :bye: Da, Belen snima novi film da li se mozda nesto cula o tome? "El Mal ajeno" izlazi 2009.

Shto nece...ako wi ti to mislish to je twoj problem...ili wi nevbitno...barem je po prwi put za swakog nowog chlana...a ne 100000001 za swaku rech koju kazu Markos, Eva ili Lucia....A ceo post si mogao da stawish u 3 reda, a ne ludujesh da pishesh roman u kom si se i sam pogubio....reci jasno i glasno da te ljudi razumeju, a nemoj da "filosofiras"...

A AKO JA NISAM UKAPIRALA AJ PSNICE OBJASNI STA SI HTEO DA KAZES,MISLIM TI MENE NISI RAZUMEO A NE JA TEBE:rotf:

Sodomizujes :thumbdown:
iskuliraj malo ako se tebi nesvidja nemoj se pridruziti grupi :dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Ako ne treba da komentarisemo epizode, onda bolje da se ova tema ugasi. Ja se slazem da je glupo napisati post 'kako su slatki Markos i Eva', ali je takodje glupo odbrojavati koliko neka grupa ima clanova na fejsbuku. Kad covek hoce da ostavi post, treba da napise nesto smisleno i konkretno, nesto novo sto je primetio u seriji ili sto je saznao na internetu. Ili da iznese neko svoje zapazanje. Takva diskusija ima smisla. A prepucavanja, svadjanja i nepostovanja tudjeg misljenja po mome ne treba da bude na forumu UOPSTE.

Da, Belen snima novi film da li se mozda nesto cula o tome? "El Mal ajeno" izlazi 2009.

Konacno neko konkretno pitanje. Film je tek poceo da se snima 13. oktobra, ne znam nista posebno osim da je producent ili sta li vec, onaj Alejandro Amenabar sto je rezirao Zivot je more. Znam samo da je psiholoski triler i da se radnja desava u bolnici. Glumci su mi uglavnom nepoznati, osim Belen. Kad saznam nesto novo, javljam.

Back