palace
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
pa upravo tako...tako da me vise nista ne cudi...xaxa privatna zurka za studiob sramota....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smejurija. Kao kada je Kasandra dolazila
Prosek godina 10. Tete je kao i Kanandra umislila da je Madonna a Gilje Bred Pitt
. A mi smo pokazali opet da smo nevidjeni seljaci. 

:headbang:361-28-88
361-30-38
to su ti brojevi!

Na sajtu studia B stavljaju nase komentare i naravno samo one gde hvale Studio b a one sto smo ih kritikovali nijednu nisu pustili.Posteno,nema sta:headbang:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:Ne stvarno ne bih vise komentarisala ali toliko sam ljuta da jednostavno moram da pisem.Ponovicu scenu ispred hotela sinoc oko 22h .Nikoga nema samo Gilje i Tete izlaze iz auta ovih ozloglasenih i ja pokusavam da slikam GIlja sa jedno metar i po a ova plava (prevodilac)pocinje da vice ( a inace se na konferenciji za novinare nije cula) "NE SLIKAJTE<NE SLIKAJTE <DA LI CUJETE" i tu ga prigrli i utrci sa njim u hotel.STA RECI.Popizdela sam(izvinite)tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:

slatki su
vise me interesuje ono veceras
i znachi, Celia, Choni, Hose Luis, Ana... su sve izmishljeni likovi koje je Diego sanjao......
uzhas... zamishljam kao da zadnjih 10min. serije nisam ni gledala :neutral:
upravo wapa je shvatila kra kao i ja...znaci dobio je 2 sansu da ispravi sve gde je pogresio...bog mu je to dao !!!

Ne stvarno ne bih vise komentarisala ali toliko sam ljuta da jednostavno moram da pisem.Ponovicu scenu ispred hotela sinoc oko 22h .Nikoga nema samo Gilje i Tete izlaze iz auta ovih ozloglasenih i ja pokusavam da slikam GIlja sa jedno metar i po a ova plava (prevodilac)pocinje da vice ( a inace se na konferenciji za novinare nije cula) "NE SLIKAJTE<NE SLIKAJTE <DA LI CUJETE" i tu ga prigrli i utrci sa njim u hotel.STA RECI.Popizdela sam(izvinite)tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:Ja bih tu retardiranu gadjao necim sigurno!!
tkacio:
tkacio:Nemam reci,a oce oni uvece danas biti na tv-u?