Seranovi

:rotf: Smejurija. Kao kada je Kasandra dolazila :rotf:Prosek godina 10. Tete je kao i Kanandra umislila da je Madonna a Gilje Bred Pitt :rotf:. A mi smo pokazali opet da smo nevidjeni seljaci. :klap:

DA LI PRETPOSTAVLJATE KO PLACA ZURAJU ZA STUDIO B I CLANOVE NJIHOVIH PORODICA???MI NARAVNO?ALI ZATO NI SLUCAJNO DA IM NE PRIDJEMO <A MOZDA SMO STVARNO STRASNI I JEZIVI I PRLJAVI I ZLI I NISMO NOVINARI PREVODIOCI STUDIA B:dontunderstand:

Ne stvarno ne bih vise komentarisala ali toliko sam ljuta da jednostavno moram da pisem.Ponovicu scenu ispred hotela sinoc oko 22h .Nikoga nema samo Gilje i Tete izlaze iz auta ovih ozloglasenih i ja pokusavam da slikam GIlja sa jedno metar i po a ova plava (prevodilac)pocinje da vice ( a inace se na konferenciji za novinare nije cula) "NE SLIKAJTE<NE SLIKAJTE <DA LI CUJETE" i tu ga prigrli i utrci sa njim u hotel.STA RECI.Popizdela sam(izvinite):otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio:

Ne stvarno ne bih vise komentarisala ali toliko sam ljuta da jednostavno moram da pisem.Ponovicu scenu ispred hotela sinoc oko 22h .Nikoga nema samo Gilje i Tete izlaze iz auta ovih ozloglasenih i ja pokusavam da slikam GIlja sa jedno metar i po a ova plava (prevodilac)pocinje da vice ( a inace se na konferenciji za novinare nije cula) "NE SLIKAJTE<NE SLIKAJTE <DA LI CUJETE" i tu ga prigrli i utrci sa njim u hotel.STA RECI.Popizdela sam(izvinite):otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio:

tako ti je to....Ako se Gilje i Tete ne bune sta ima ona da se buni.Uziwela se mnogo,umislila da je neki faktor..:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

TO kako je ta postupila sinoc je stvorilo sliku o nama kao o krajnjim primitivcima od kojih se civilizovani Evropljani moraju stititi i onda se ova prevodilac osetila velika.Doduse i jeste velika mi placamo oni iz srudia B se zezaju i sve rade u privatnoj reziji,za sebe .Nisu dorasli takvim stvarima,odnosno mi nismo naucili da branimo svoje interse i da postujemo sebe.Oni su nas izradili i nikom nista ,nikom ne polazu racune i sve o.kMislim da je civilizacija jedan zaista dalek pojam za nas.Izvinitwe sto smaram ali MORAM.Sad bi ih sve tamo zesce ispljuvala ali oni nece da se jave.Sada su verovatno u stanju meditacije spremaju se za zuraju sa Seranovima koju mi slobodno smemo da izmastamo.:mafijas::mafijas::mafijas:

nema veze ne moramo da budemo pusteni na tu zurku...ali treba sutra da ih neko zove i da ih posteno ispickara...da ne ostane na ovome...jer ako ostane opet cemo da progutamo i nista se nece prometniti....mi smo im doneli gledanost a oni nama kao *****...

da :) slatki su :) vise me interesuje ono veceras :D valjda ih nece drzati 10 min i to je to :D nadam se da ce bar pola sata sat biti tu :D

ps fran perea je skoro imao koncert u finskoj :D

Studio b se dosad vise puta 'pokazao' kad je rec o ovoj seriji, tako da me ne cudi ovo nepostovanje i cak ponizavanje fanova, o cemu pisete. Sta drugo ocekivati?

i znachi, Celia, Choni, Hose Luis, Ana... su sve izmishljeni likovi koje je Diego sanjao......
uzhas... zamishljam kao da zadnjih 10min. serije nisam ni gledala :neutral
:

Upravo sam odgledala zadnju epizodu i evo kako sam ja to videla: Diego je dobio drugu sansu u zivotu da popravi stvari (da spreci pogibiju Lusije i odlazak dece od kuce - kako je rekao pred bacanje sa mosta "Lusija, sve sam pogresno uradio"). Zato se sve vratilo u vreme posle vencanja. Diego zna sta ce se desiti, ali drugi nemaju pojma. Tako da ce Choni biti sa Jose Luisom, Raul sa Afrikom, Fiti sa Anom itd, pojavice se i Selija, samo nece biti sa Dijegom, sve ce biti kao sto smo videli u seriji, samo ce Diego imati moc da intervenise da promeni dogadjaje. Meni se cini da kraj nije tako glup kako se prvo cinilo.

:otkacio:Ja bih tu retardiranu gadjao necim sigurno!!:dash::otkacio:
Kakve su to stoke pa to je ne moguce!!:otkacio:

Back