Seranovi

pa mi smo ih doveli ovde, zbog nas i jesu ono sto jesu, zbog nas je njihova usrana televizija tako gledana, pa zbog nas postoje...mi im dajemo pare za hleb-budale glupave.....uzas ....ma nemam vise reci.....jadno i bedno.....necu vise da se trosim na ovo. nije zasluzno.....:otkacio:

pa narawno.....najwaznije je da njihowa decica budu tamo :otkacio: ,a mi zbog kojih oni jos uwek postoje mozemo samo da se nerwiramo :otkacio: :otkacio: :otkacio: .....da nije nas koji stalno pratimo Seranowe gledanost bi bila nikakwa..SRAMOTA :otkacio: :otkacio: :otkacio: :otkacio: :otkacio:

pa mi smo ih doveli ovde, zbog nas i jesu ono sto jesu, zbog nas je njihova usrana televizija tako gledana, pa zbog nas postoje...mi ovim kretenima iz stb dajemo pare za hleb-budale glupave.....uzas ....ma nemam vise reci.....jadno i bedno.....necu vise da se trosim na ovo. nije zasluzno.....:otkacio:

Po svemu ovome,mislim da je studio B loše procenio popularnost Seranovih u Srbiji.To je trebalo lepo ispred skupštine grada da se okupe svi i bilo bi ko na svim predhodnim dočecima sportista....ovako mnogi su pomislili da će da noće sa njima u hotelu....pa to nema nigde u svetu a ne kod nas.

Ljudi sta se nervirate oko te zabave... Kao da je dosao ne znam ni ja ko... To su Gilje i Tete...
Sad se forsira prica da su oni centar serije, a do pre dve sezone niko ih nije ni spominjao...

Inace, mislio sam da ce losije biti odradjena poslednja epizoda. Jedino mi je zao sto Eva nije gostovala u poslednjoj epizodi

Evo me ponovo .sacekala sam da ne smaram kao sto neko rece,ali nazalost sve sto sam rekla sada se pokazalo kao tacno a to je da ih ovi nisu doveli zbog nas vec zbog svoje dece.Sada sam dobila i zvanicnu informaciju da su ovi iz Studia b krivi sto nisu glumci delili autograme .posle podne je na studiu B bila emisija u kojoj je novinarka na svakih deset minuta najavljivala da ce se slikati sa fanovima i deliti autograme ,a ustvari to uopste nije ni bilo u planu vec su to ovi iz studia b slagali da bi kao opravdali dolazak Seranovoh i da bi za njih napravili predstavu kao evo koilko fanova ceka samo da vidi kako cete protrcati pored njih.informacija je pozdana znaci sve je bilo namesteno.a ovi iz Studia B se uveliko spremaju za zurku.Pozdrav svima koji su se smrzavali i verovali "divnom"studiu B:mafijas::mafijas::mafijas::aaa::otkacio::otkacio::otkacio:

Evo me ponovo .sacekala sam da ne smaram kao sto neko rece,ali nazalost sve sto sam rekla sada se pokazalo kao tacno a to je da ih ovi nisu doveli zbog nas vec zbog svoje dece.Sada sam dobila i zvanicnu informaciju da su ovi iz Studia b krivi sto nisu glumci delili autograme .posle podne je na studiu B bila emisija u kojoj je novinarka na svakih deset minuta najavljivala da ce se slikati sa fanovima i deliti autograme ,a ustvari to uopste nije ni bilo u planu vec su to ovi iz studia b slagali da bi kao opravdali dolazak Seranovoh i da bi za njih napravili predstavu kao evo koilko fanova ceka samo da vidi kako cete protrcati pored njih.informacija je pozdana znaci sve je bilo namesteno.a ovi iz Studia B se uveliko spremaju za zurku.Pozdrav svima koji su se smrzavali i verovali "divnom"studiu B:mafijas::mafijas::mafijas::aaa::otkacio::otkacio::otkacio:

jadno...pozz i tebi

P.S. nisu victor i natalia krivi vec studio b :!::!:

ja ne znam ako neko moze jos da gleda studio b onda nije normalan, pa treba ih zapaliti!!!!
bojkot bojkot!!!!!
samo da dobijem vezu veceras pa nisu svesni sta ce ih snaci...:otkacio::otkacio::otkacio:

E ljudi owako...ona plawa shto prewodi je kreten teshki i nakur.chena...organizacija je KATASTROFA newidjena....ali i fanowi ko mentoli nalecu na njih umesto da mirno sachekaju swoj red za slikanje i autogram...njih dwoje su potpuno zbezumljeni....bash mi ih je zao....preko 2000 ljudi hoce da te zasskochi...katastrofa....da je bilo reda medju fanowima bilo bi i slikanja i autograma....a owi sa studia-b nisu ochekiwali da ce biti ni priblizno owoliko ljudi....
A shto se tiche zurke....koliko sam ja chuo zurka je za wazne ljude....bice ambasadori, glumci....ljudi iz jawnog ziwota....a i realno za zurku- gde bi stali swi koji bi hteli da idu na nju???
Ali organizacija KRSH......!!!!!

debili stajali smo ispred beogradjanke dva i po sata a oni ni glavu nisu promolili,.nije mi jasno sta su umislili??????a i cemu ona farsa kao u 18 i 30 druzenje sa fanovima,stvarno nzm sa kim,a neka deca su posle izasli iz beogradjanke,na koju su foru usli,.pa mislim stvarno,nije u redu,nismo mi stoka da se tako ponasaju prema nama,da nas gura policija,a oni se ni ne pojave

E ljudi owako...ona plawa shto prewodi je kreten teshki i nakur.chena...organizacija je KATASTROFA newidjena....ali i fanowi ko mentoli nalecu na njih umesto da mirno sachekaju swoj red za slikanje i autogram...njih dwoje su potpuno zbezumljeni....bash mi ih je zao....preko 2000 ljudi hoce da te zasskochi...katastrofa....da je bilo reda medju fanowima bilo bi i slikanja i autograma....a owi sa studia-b nisu ochekiwali da ce biti ni priblizno owoliko ljudi....
A shto se tiche zurke....koliko sam ja chuo zurka je za wazne ljude....bice ambasadori, glumci....ljudi iz jawnog ziwota....a i realno za zurku- gde bi stali swi koji bi hteli da idu na nju???

u pravu si-jadni oni.....ja njih volim jos vise sad kad su dosli, a namagarceni su isto koliko i mi.....a ti fanovi su nalozena, raspustena derista.....od po 12 godina...jel ste videli onaj auto kod beogradjanke?

a izvini ko je to i gde navaljivao na njih kad se nisu ni pojavili???

a izvini ko je to i gde navaljivao na njih kad se nisu ni pojavili???

Pa prwo sinoc na aerodromu....pa su ih jurili i chupali kroz celu Knez Mihajlowu....pa wecheras ispred Beogradjanke su morali da stawe kapuljache da ih mentolchici ne bi rastrgli....da su bili malo ciwilizowaniji bilo bi bolje.....! E da i ispred hotela su ih sawatawali....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Back