- Poruka
- 3.015
HAHAHAJao ljudi moram da postavim jednu sliku,izvinjavam se ako je neko vec postavio ali nisam uspela sve strane da pregledam!!!
U sustini jadna zena s kim je porede...![]()

@zabavan
jesu te sad trajno banovali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HAHAHAJao ljudi moram da postavim jednu sliku,izvinjavam se ako je neko vec postavio ali nisam uspela sve strane da pregledam!!!

HAHAHA
@zabavan
jesu te sad trajno banovali?
Madona kaze da nisu, ali kad krenem da udjem pise mi da vreme kad trebam da se vratim NEMA...

Jao ljudi moram da postavim jednu sliku,izvinjavam se ako je neko vec postavio ali nisam uspela sve strane da pregledam!!!

Megy care! E jesi videla koja mi je slika na profilu,a?Jao ljudi moram da postavim jednu sliku,izvinjavam se ako je neko vec postavio ali nisam uspela sve strane da pregledam!!!
Budimo realni, isti su!!!!
I to vishe putaPa gde si ti bila citavog mog zivota sa tom slikom?Budimo realni, isti su!!!!
@zabavan Banovan si?![]()

Pa gde si ti bila citavog mog zivota sa tom slikom?Budimo realni, isti su!!!!
@zabavan Banovan si?![]()

Dobra ti je slikaMegy care! E jesi videla koja mi je slika na profilu,a?

@zabavan
Ban ti istiche za 9 dana,mozhda ce biti produzhen zato shto si pravio klon nalog.
U svakom sluchaju nisi trebao da pravish klona,nisi trebao ni da spamujesh pa ne bi bio banovan.

Tachna je sigurno.otkud znas???
ehhh ja da nisam uzeo onaj budjavi alkohl ne bih ni spamovao
hvala na informaciji ako je tacna![]()
Dobra ti je slika![]()
Prosto ne mogu da poverujem da su se svi tako razveselili ovom slikom, a ona je stara sto godina i moze svuda da se nadje! Da li je moguce da je do sada niste videli??!
Izvini Magy_ Jess, ovo nije islo na tvoju adresu.

Sta se to desava!
Je l' moguce da se niko vec 2 dana ne javlja, ili su nam (ne daj boze) zakljucali ovu temu!!!?

Kad nema nista novo.Leto je i glumci su negde na lepim plazama odmaraju. A kada pocne serija opet cemo da pricamo ovako nema sta vise da se prica o njoj a nemamo nikakve novosti o glumcima.