- Poruka
- 4.922
Uki,evo jedne slike samo za tebe!
auuu jeste lepa, ali sta radi ovo sa hranom u ustima?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

fuj....tek sad sam pogledao uvecano
![]()
upravo tako...
upravo tako...
najbolje jos da je pljunula na kameru pa je sve u kompletu![]()
..........
tkacio:Mi smo dve kapi vode u moru
koje su se nasle i nakon sto su se sudarile
probudile su uragan
koje su nosile u sebi.
Druga strofa je manje vise ista posto encontrar i tropezar imaju priblizno isto znacenje - naici, naleteti na nekoga.
P.S. Odakle ti ona slika od Tete? Izgleda kao neki privatni snimak.
A to verovatno i jeste privatni snimak,jer sam posle toga danima pokusavala da nadjem tu sliku na internetu,ali je nije bilo. Tako da nemam pojma odakle mu to,ali pitacu ga,pa cu da ti javim... E hvala ti puno za onaj prevod i izvini ako sam te smorila...auuu jeste lepa, ali sta radi ovo sa hranom u ustima?![]()

Bas sam sada htela da se raspitam sta je sa njenim nalogom posto sam sada bas neki klip htela da pogledamTuzna vest (bar za nas koji smo ponekad znali da odgledamo epizode Seranovih na youtubeu): izbrisali su sve videe od Noore i ugasili njen account. Jos pre par dana sam procitala da je Telecinco uspeo da dobije sudsku zabranu da se postavljaju njihove emisije na yt, ali nisam bas mislila da ce odmah sve da brisu. Idijoti!!!!!tkacio:

, ali su ga u tom filmu malo unakazili. Inace, mar adentro je odlican film, bio je nedavno na hrt2 a bilo je i da se kupi na dvd.

Gico sto nisi sve ove slike stavila u jedan post nego ovako razvodnjavas temu.
Ajde neka neki mod. skloni onu sliku od tete !
Pripadne mi muka kad je pogledam . . .

Pa svi imaju takav nos.
Slikaj sebe u istoj pozi pa vidi kakav ti je nos
@Maddona
Sto ova tema nije lepljiva?
Na njoj se najvise postuje.
OKHtela sam,ali nesto nece,pa sam morala svaku posebno.

OKUpravo zbog toga nije lepljiva. Ova tema je uvek na vrhu i nikad se do sad nije skinula sa prve strane, i kao takva nema potrebe da bude lepljiva.
Lepljive su one teme koje su bitne, a na kojima se možda ne piše baš redovno, pa da bi se novi korisnici, a i oni stari bolje snašli...