Seranovi

Sliku mi je poslala sestra kojoj je poslao drug...:) A to verovatno i jeste privatni snimak,jer sam posle toga danima pokusavala da nadjem tu sliku na internetu,ali je nije bilo. Tako da nemam pojma odakle mu to,ali pitacu ga,pa cu da ti javim... E hvala ti puno za onaj prevod i izvini ako sam te smorila...;)

Ne bih da te razocharam, ali tu sliku imam odawno...hwala u swakom sluchaju..:)

josh jedan intervju:

Intervju sa Marcosom (Fran Perea)

Intervju sa Franom iz casopisa "TV Novele"

IZMEDJU MENE I VERONICE NESTALA JE MAGIJA !!!

Kad se spomene Fran Perea, ne mozemo a da ne pomislimo na Marcosa Serrana, dobrocudnog i romanticnog decka, zaljubljenog u svoju "sestru" Evu. Ljubav prema muzici i gitari odraz je Franove strasti koju gaji odmalena. Zahvaljujuci seriji "Los Serrano", ovaj mladi glumac postigao je ogromnu popularnost, koja mu je otvorila vrata za nove uloge u filmovima "Menadzeri", "Trinaest ruza" i "Engleski put", koji rezira Antonio Banderas, a omogucila mu je i da snimi svoj prvi CD i pocne ozbiljnije da se bavi muzikom.
Iako je upisao studije biologije, Fran je brzo shvatio da je gluma, ipak, njegov zivotni put i, kako sam kaze, nikada se nije pokajao: "Oduvjek sam zelio da glumim. Jos kao mali odlazio sam u lokalno pozoriste u Malagi. Avanturistickog sam duha, volim promjene i zato mislim da ne bih podnio drugi posao".

Da li te ljudi vise znaju kao Marcosa ili kao Frana?
Mislim da me mladji uglavnom poistovecuju sa Marcosom. Licno, vise bih volio da me znaju kao Frana Pereu.
Postao si uspjesan i poznat preko noci. Kako se, kao mlad, snalazis u tome?
Radim svoj posao najbolje sto mogu i trudim se da cvrsto stojim na zemlji, jer znam da su slava i popularnost kratkog daha. Ne mogu da kontrolisem stvari koje me okruzuju, ali zelim da budem pravi profesionalac, a da li cu biti popularan, nije mi toliko vazno.
Zasto si napustio "Seranove"?
Pa, bilo je vec vrijeme. Poslije cetiri godine snimanja moj lik nije napredovao. I dalje sam bio osamnaestogodisnjak. Zelio sam nesto novo i mislim da je u redu da pruzim sansu drugima.
Posle serije igrao si u filmu "Engleski put" u reziji Antonia Banderasa. Da li mislis da su uloga Marcosa i velika popularnost koju ti je ona donijela, uticale na to da dobijes ulogu u tom filmu?
Antonio me tada nije ni poznavao. Izabrao me je na kastingu jer sam mu se dopao.
"Engleski put" je sniman u Malagi, tvom rodnom gradu. Kako je izgledao taj "povratak kuci"?
Vec dugo zivim i radim u Madridu, i stvarno sam se cudno osjecao kada sam dosao da snimam u mjesto gdje sam se rodio i odrastao, i to jos sa Banderasom, koji je takodje iz Malage.
Osim glume bavis se i muzikom. Cak si uradio muziku za "Seranove".
Da, sviram gitaru od svoje trinaeste godine. U medjuvremenu snimio sam cetiri CD-a i stalno sam na turnejama i koncertima. Za seriju sam komponovao uvodnu pjesmu "Jedan i jedan su sedam", koja je postigla veliki uspjeh. To me je podstaklo da snimim prvi album.
Da li si, kao Marcos u seriji, i privatno tako povucen i stidljiv kada su djevojke u pitanju?
Ne. Privatno sam sasvim drugaciji.
Zahvaljujuci "Seranovima", upoznao si svoju najvecu ljubav, Veronicu Sanchez. Vjerovatno vam nije bilo tesko da glumite par.
Veronica i ja smo poceli da se zabavljamo cim je serija krenula i mislim da smo zato bili ubedljivi kao Marcos i Eva. Neko vrijeme zivjeli smo zajedno u Madridu i to je bio jedan od najlepsih perioda u mom zivotu.
Zasto ste raskinuli?
Poslije nekog vremena nasi odnosi su zahladnjeli zbog toga sto smo oboje imali mnogo obaveza. Stalna snimanja, moji koncerti, cesta putovanja, njena angazovanja na filmu. Sve je uticalo da magija nestane.
Da li vam je posle raskida bilo tesko da radite zajedno?
Oboje smo u to vrijeme postali pravi profesionalci i umjeli smo da razdvojimo privatni zivot od posla. Za mene je ona i dalje divna osoba i odlicna glumica.
Marcos oprasta Evi nevjerstvo. Da li bi i u privatnom zivotu oprostio prevaru?
Nikada! Jednostavno, takav sam. Ne bih mogao da predjem preko toga, koliko god da sam zaljubljen.
Vas odnos u seriji je dosta komplikovan i povod je za mnoge nesuglasice u porodici. Kako je u stvarnom zivotu?
Rekao bih da je ljubav u stvarnosti mnogo komplikovanija. Sve je neizvjesno i, za razliku od fikcije, nikad ne znas kako ce se zavrsiti.
Da li gledas svoje filmove i serije?
Ponekad. Volim da vidim kako sam odradio neku scenu, mada, moram da priznam da mi je i pomalo neprijatno dok gledam sebe na TV-u. Nikako da se naviknem.

Film Belen Ruede "The sea inside"

"The sea inside" ("Zivot je more") (121 minuta)

Psiholoska drama,Ramon,bivsi mornar,tesko je ozlijedio kraljeznicu skacuci u more.Sljedecih 30-ak godina provodi u krevetu nepokretan,no i dalje pri svijesti i okruzen nesebicnom paznjom najblizih.Duboko u sebi odluci dostojanstveno zavrsiti zivot te se posveti borbi za legalaciju ubojstva iz milosrda - postupka koji je u mnogim zemljama zabranjen.

Poslednja izmena:
Film Belen Ruede "The sea inside"

"The sea inside" ("Zivot je more") (121 minuta)

Psiholoska drama,Ramon,bivsi mornar,tesko je ozlijedio kraljeznicu skacuci u more.Sljedecih 30-ak godina provodi u krevetu nepokretan,no i dalje pri svijesti i okruzen nesebicnom paznjom najblizih.Duboko u sebi odluci dostojanstveno zavrsiti zivot te se posveti borbi za legalaciju ubojstva iz milosrda - postupka koji je u mnogim zemljama zabranjen.
Sta znaci ova (podvucena) rec:???::???::???:

Jao ljudi moram da postavim jednu sliku,izvinjavam se ako je neko vec postavio ali nisam uspela sve strane da pregledam!!!
U sustini jadna zena s kim je porede... :super::eek::mrgreen:

Prilozi

• serrana_golum.jpg
    serrana_golum.jpg
    41,3 KB · Pregleda: 34
Poslednja izmena:

Back