matt757
Aktivan član
- Poruka
- 1.165
Hvala za Belen..Lepotica
Ona se i zabavljala jedno vreme sa Javierom.
Ona se i zabavljala jedno vreme sa Javierom.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona se i zabavljala jedno vreme sa Javierom.
Nema na cemu! pozzSliku mi je poslala sestra kojoj je poslao drug...A to verovatno i jeste privatni snimak,jer sam posle toga danima pokusavala da nadjem tu sliku na internetu,ali je nije bilo. Tako da nemam pojma odakle mu to,ali pitacu ga,pa cu da ti javim... E hvala ti puno za onaj prevod i izvini ako sam te smorila...
![]()

bljakNe bih da te razocharam, ali tu sliku imam odawno...hwala u swakom sluchaju..![]()
kako mozes to da gledas
Sta znaci ova (podvucena) rec:???::???::???:Film Belen Ruede "The sea inside"
"The sea inside" ("Zivot je more") (121 minuta)
Psiholoska drama,Ramon,bivsi mornar,tesko je ozlijedio kraljeznicu skacuci u more.Sljedecih 30-ak godina provodi u krevetu nepokretan,no i dalje pri svijesti i okruzen nesebicnom paznjom najblizih.Duboko u sebi odluci dostojanstveno zavrsiti zivot te se posveti borbi za legalaciju ubojstva iz milosrda - postupka koji je u mnogim zemljama zabranjen.
Ne bih da te razocharam, ali tu sliku imam odawno...hwala u swakom sluchaju..![]()
Nema na cemua odakle tebi ta slika?

A kako znate da je to jutro posle vencanja (mislim na ono u poslednjoj epizodi)????????![]()
Sta znaci ova (podvucena) rec:???::???::???:
OMFG.......Jel to hrvatski?Probudi se Diego, kaze Lusiji 'sta ti radis ovde?' Ona kaze 'da te podsetim, juce smo se vencali'
kraljeznica=kichma

Probudi se Diego, kaze Lusiji 'sta ti radis ovde?' Ona kaze 'da te podsetim, juce smo se vencali'
Znachi onda je on sanjao celu seriju...![]()

ja vec pomalo zaboravio Seranove...mrzi me vise da cekam da pocne opet...

Ej, gde si, zabavan!, prepoznala sam te po boldovanim i iskrivljenim slovima
tu sam...pripremam kucu, slava mi pa bi sad skorije trebalo da dodju gosti
Jao ljudi moram da postavim jednu sliku,izvinjavam se ako je neko vec postavio ali nisam uspela sve strane da pregledam!!!
U sustini jadna zena s kim je porede...
kako je vrh!