Seranovi

Meni je bilo odvratno i to sa Markosom i Evom. Ali ovo je jos gore. Jos samo da se Eva vrati i da shvati da je Dijego covek njenog zivota, sta ima veze sto je bio sa njenom majkom.
Preterali su. Svi su se pomesali.Smatrajte me staromodnim ali ja nikada ne bi bio sa zenom mog brata. Seriji je vreme da se zavrsi jer ako nastave ovako smuvace se i Coni i Raul :nono::thumbdown: Tete i Kuro :dash:

Meni je bilo odvratno i to sa Markosom i Evom. Ali ovo je jos gore. Jos samo da se Eva vrati i da shvati da je Dijego covek njenog zivota, sta ima veze sto je bio sa njenom majkom.
Preterali su. Svi su se pomesali.Smatrajte me staromodnim ali ja nikada ne bi bio sa zenom mog brata. Seriji je vreme da se zavrsi jer ako nastave ovako smuvace se i Coni i Raul :nono::thumbdown: Tete i Kuro :dash:

pa u pravu si, ali ovako je zanimljivije...
mislim da bi serija bila mnogo dosadnija da se nisu smuvali markos i eva:confused:
a da je manu samo dosho, i da se tete nije zaljubila u njega opet bi bilo dosadno da se on otpochetka muvao sa afrikom....:rolleyes:
dobro, ovo za fitija i anu su stvrano preterali...

:dash::dash::dash:
sta je tu odvratno majke ti?!
Markos se zaljubio u Evu, koja nije njegova krvna veza, nije njihova krivica sto su se njihovi roditelji uzeli....dakle,njih dvoje nemaju nikakvu,a ma nikakvu krvnu vezu,pa cak ni obavezu da se vole kao brat i sestra jer oni to nisu...Imali su objo 17 godina,zivjeli u istoj kuci,a Markosu se uvijek svidjala Eva ,nisu krvna veza,a svi su ih gurali zajedno tako da tu nema nista odvratno.
ali bezveze je to Fiti sa sestrom svoje bivshe,to je vec malo bezveze

Realno Selija se uopshte ne uklapa...prewishe je spora...Ana je mnogo dinamicnija i bolje glumi, a i slatka je...A vezu Fitija i Ane i podrzawam i ne podrazawam...jeste da je glupo da bude sa sestrom swoje zene, ali kada su se Markos i Ewa smuwali niko nishta nije rekao...:)
Shto se tiche italijanskih seranovih, ne swidjaju mi se...pogotowo italijanska Tete je katastrofa, nije Natalia-ji ni do malog prsta na nozi...XaXa...:)...A i ostali glumci su bezweze, koliko sam uspeo da pohwatam ko je ko!

Itlaijanski Gilje lici na Spanskog ali Markos i Eva su...mARKOS je pravi sonja, a Eva je bezveze (govorim o Italijanima)
pih.

--------------------------------------------------------------------------------

Ubedljivo najbolja fora u epizodi je Fitijev "efekat saksije".Kakvo je to objašnjenje bilo...
izvrnuo sam se na ledja od smeha....Fiti kralj.
ne secam se toga, jel moze neko ukratko da mi kaze o cemu se radi? :D

a sto se tice onoga iz posolednje epizode, 'upadamo ko banda albanaca sa kosova' ... verov. to u seriji nisu rekli na spanskom, nego su rekli neku njihovu frazu koju su nasi prevodioci preveli ovako :roll: mislim stvarno me nerviraju, imaju obicaj da to rade. u seriji kazu, lupam, licis na mariu fernandez, a ovi nasi prevedu tipa : ista si lepa brena. mislim?!?????!?!?!?!?? lupaju gluposti, pa ne mogu tako da prevode...

A inace fiti mi se zgadio, bas mi je jadan... i tete isto, ne verujem koja je kucka postala! u pocetku je ona bila normalna a gilje se ponasao ko klinac, a sad je on normalan a ona se ponasa ko neka fuksa...
ana mi je super simpaticna, dok je selija dobra ali, ko sto neko rece, ne uklapa se u tu pricu sa seranovima jer nije tako brz i zivcan lik :D:P
mislim da je zanimljivo posmatrati kako se likovi menjaju tokom serije ;)

:dash::dash::dash:
sta je tu odvratno majke ti?!
Markos se zaljubio u Evu, koja nije njegova krvna veza, nije njihova krivica sto su se njihovi roditelji uzeli....dakle,njih dvoje nemaju nikakvu,a ma nikakvu krvnu vezu,pa cak ni obavezu da se vole kao brat i sestra jer oni to nisu...Imali su objo 17 godina,zivjeli u istoj kuci,a Markosu se uvijek svidjala Eva ,nisu krvna veza,a svi su ih gurali zajedno tako da tu nema nista odvratno.
ali bezveze je to Fiti sa sestrom svoje bivshe,to je vec malo bezveze

Kakve to veze ima sto nisu u krvnom srodstvu? Ajde ti budi sa tvojim tecom, niste u krvnom srodstvu.Mora neki red da se postuje. Keva se udala, ova ce sina od ocuha, druga sestra drugog sina. Ma, daj molim te...Na sta to lici. Ovaj sa svastikom....:dash:
Tete mi lici na neku zenturacu. Sva se izoblicila. I onaj Gilje je ruzan ali je bolji od nje.

ne secam se toga, jel moze neko ukratko da mi kaze o cemu se radi? :D

a sto se tice onoga iz posolednje epizode, 'upadamo ko banda albanaca sa kosova' ... verov. to u seriji nisu rekli na spanskom, nego su rekli neku njihovu frazu koju su nasi prevodioci preveli ovako :roll: mislim stvarno me nerviraju, imaju obicaj da to rade. u seriji kazu, lupam, licis na mariu fernandez, a ovi nasi prevedu tipa : ista si lepa brena. mislim?!?????!?!?!?!?? lupaju gluposti, pa ne mogu tako da prevode...

Pa bolje tako da prevedu nego bukvalno... Bolje da prevedu kruzis kao kisa oko Kragujevca, nego bukvalno, posto ne bi razumeli sta je pisac hteo da kaze. Sto se tice bande sa Kosova, bas su to rekli, obratio sam paznju. Diego je rekao nesto kosovares...
Nadji ep. na youtubeu pa vidi ;)

Tako je. I ja sam obratila paznju i bas su to rekli. Oni su spomenuli Albance sa Kosova a ne prevodilac.
Osim toga, Selija definitivno jeste lepsa, ali je nekako mlaka i bez ikakvog temperamentna. Nedostaje joj krvi u zilama da reaguje - bilo kako samo da reaguje! Nisu dobro odabrali za Dijega. Ana po temperamentu odgovara seriji, ali je suvise prevrtljiva i stvarno bi bilo glupo da ostane sa Fitijem posle 20 godina koje je on proveo sa njenom sestrom. Sto se tice Markosa i Eve, to mi nije tako iscaseno. Oni jedno drugom nisu nista. Zasto se ne bi smuvali. I,izvini Matt, ali tvoje poredjenje sa tecom je potpuno blesavo i ne odgovara situaciji, mada se u ostalim stvarima uglavnom slazem sa tobom.
Smeta mi sto su, sto neko rece, Raul i Afrika postali sporedni likovi i i dalje se nadam da ce mozda ipak biti zajedno.
Gilje je postao super lik, a Tete je sve gora i gora. Svesna je toga da muci Giljea i uziva u tome. I stalno naglasava da Seranovi nisu njena porodica. Pa, sto onda zivi sa njima? Markos mi je ulepsao onu epizodu od pre neki dan iako se pojavio na samo nekoliko minuta.:klap::klap::klap: Kako je bio divan prema Giljeu! :heart:primecujete da se Gilje, kad je ljubav u pitanju, ponasa kao sto je to nekad i Markos - sav je smotan i neodlucan. Ipak su oni braca...

Oni se kao nacija dosta razlikuju od nas i to je kod njih sve verovatno normalno.Setite se kada se Tete zaljubila u brata od tetke (nemam smajli koji povraca).
Sto se tice gore pomenute Tete, ja sam odavno rekao da ona treba da zivi kod babe ako joj vec nisu familija. Sta ce ona tu?
Slazem se za Seliju jako je smotana i ne zna da glumi ali je slatka.Za Anu..ja u svakoj epizodi trazim nesto u toj zeni simpaticno ali toliko mi je negativna da to ne mogu da opisem. :dash: Nesto me kod nje odbija.Coni je zato legenda :super:
Raul i Afrika bi trebalo da se smuvaju ponovo. :super:

Back