_RaBbIt_
Zainteresovan član
- Poruka
- 116
jel' ovo tete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je bilo odvratno i to sa Markosom i Evom. Ali ovo je jos gore. Jos samo da se Eva vrati i da shvati da je Dijego covek njenog zivota, sta ima veze sto je bio sa njenom majkom.
Preterali su. Svi su se pomesali.Smatrajte me staromodnim ali ja nikada ne bi bio sa zenom mog brata. Seriji je vreme da se zavrsi jer ako nastave ovako smuvace se i Coni i Raul :nono:Tete i Kuro
![]()
jel' ovo tete?
Meni je bilo odvratno i to sa Markosom i Evom. Ali ovo je jos gore. Jos samo da se Eva vrati i da shvati da je Dijego covek njenog zivota, sta ima veze sto je bio sa njenom majkom.
Preterali su. Svi su se pomesali.Smatrajte me staromodnim ali ja nikada ne bi bio sa zenom mog brata. Seriji je vreme da se zavrsi jer ako nastave ovako smuvace se i Coni i Raul :nono:Tete i Kuro
![]()
Mene AnaOd kada se pojavila ide mi na nerve.Tako je negativna.
![]()
Realno Selija se uopshte ne uklapa...prewishe je spora...Ana je mnogo dinamicnija i bolje glumi, a i slatka je...A vezu Fitija i Ane i podrzawam i ne podrazawam...jeste da je glupo da bude sa sestrom swoje zene, ali kada su se Markos i Ewa smuwali niko nishta nije rekao...
Shto se tiche italijanskih seranovih, ne swidjaju mi se...pogotowo italijanska Tete je katastrofa, nije Natalia-ji ni do malog prsta na nozi...XaXa......A i ostali glumci su bezweze, koliko sam uspeo da pohwatam ko je ko!
ne secam se toga, jel moze neko ukratko da mi kaze o cemu se radi?--------------------------------------------------------------------------------
Ubedljivo najbolja fora u epizodi je Fitijev "efekat saksije".Kakvo je to objašnjenje bilo...
izvrnuo sam se na ledja od smeha....Fiti kralj.
Gilje i jeste bio klinac..
Waljda jeste, ali nisam 100% siguran... Neki majmun ju je na kwarno slikao, uh kako bi ga polomio...ali mi se klip MNOGO SWIDJA, tako da mu oprashtam...![]()
sta je tu odvratno majke ti?!
Markos se zaljubio u Evu, koja nije njegova krvna veza, nije njihova krivica sto su se njihovi roditelji uzeli....dakle,njih dvoje nemaju nikakvu,a ma nikakvu krvnu vezu,pa cak ni obavezu da se vole kao brat i sestra jer oni to nisu...Imali su objo 17 godina,zivjeli u istoj kuci,a Markosu se uvijek svidjala Eva ,nisu krvna veza,a svi su ih gurali zajedno tako da tu nema nista odvratno.
ali bezveze je to Fiti sa sestrom svoje bivshe,to je vec malo bezveze
jer ce ovo tek da bude
Mene je afrika uvjek bila ruznaaxa...
Tete uopshte nije ruzna, prelepa je...swe lepsha i lepsha...a eni je Afrika postala toliko ruzna...katastrofa...![]()
Mene je afrika uvjek bila ruzna![]()
a tete je
pogledajte
e nije ono tete,uspeo sam nekako da zumiram sliku i nije ona sto znaci da je taj lik lagao.steta ja se bas ponadao.
ne secam se toga, jel moze neko ukratko da mi kaze o cemu se radi?
a sto se tice onoga iz posolednje epizode, 'upadamo ko banda albanaca sa kosova' ... verov. to u seriji nisu rekli na spanskom, nego su rekli neku njihovu frazu koju su nasi prevodioci preveli ovakomislim stvarno me nerviraju, imaju obicaj da to rade. u seriji kazu, lupam, licis na mariu fernandez, a ovi nasi prevedu tipa : ista si lepa brena. mislim?!?????!?!?!?!?? lupaju gluposti, pa ne mogu tako da prevode...