Seranovi

Opet ja sa vestima! :mrgreen:

ELMUNDO.ES
MADRID.- El final de 'Los Serrano' se acerca. Telecinco ha decidido adelantar el estreno de los últimos capítulos de una de sus series míticas para hacer frente a Antena 3, que comienza nueva aventura de la mano de Javier Cámara con 'Lex'.

'Los Serrano' regresará a Telecinco el próximo martes con siete nuevos episodios que pondrán el broche final a una andadura de gran éxito.

Ukratko, Tele5 je odlucio da ubrza emitovanje poslednjih epizoda Seranovih, koji ce poceti da se emituju od sledeceg utorka, radi konkurencije nekoj seriji na Anteni 3, bla bla....

Evo link http://www.elmundo.es/elmundo/2008/05/30/television/1212141144.html

Lepo Ana sa bivsim zetom.Nekad su mi grozni...:dash:Ali bar je ukapirala da je napravila glupost.A Fiti :dash:Sa njenom sestrom je bio 20 godina :dash::thumbdown:.Jos nosi cvece...:nono:Zao mi Selije uvek ispadne kreten.

E owako...epizoda od juche je bila extra...samo mi je malo zao Valdana, Gilje je preterao, ali shta cesh...zaljubljen dechko!
I wecherashnja epizoda je bila extra...samo me je Joli razocharala...jadan Gilje mogao je da nadrlja ni kriw ni duzan...j-b-g...swe je ispalo ok...osim Dijegowe i Fitijewe love story...

zaista super epizoda....dijego toliko govori koliko mu je stalo do selije i kako je voli, obozava..ali on to u opste ne pokazuje, selija se u opste ne uklapa u svu tu pricu -ana se vec odavno uklopila! niko joj nista ne govori, selije u opste nema nigde, a i dijego je tako lako izbacuje iz cele price...ali i ne moze da se uklopi, ona je naucila da sve resava razgovorom bez zurbe, strpljiva je i nista ne trazi za uzvrat-e ali to nije fora kod seranovih, oni uvek nesto petljaju, mute.....ne uklapa se ona u svu tu pricu a i ne verujem da oce ikada.....:confused:

aaaaaaaaaa nisam mogla da verujem kada je gilje samo odjednom rekao onu recenicu i pitao tete hoce li opet da budu zajedno.....toliko dugo je razmisljao o tome, planirao, pricao....i onda odjednom-bas me je prijatno iznenadio......i ne znam kako vama...ali meni je tete sve nekako odbojnija, kao da nije clan porodice i da je se sva ta prica ne tice, ko da nema nikakve veze sa tim, mnogo se udaljila i postaje mi sve manje zanimljivija :(

Madrid .- The end of 'Serrano' approaches. Telecinco has decided to bring forward the release of the final chapters of one of its series to cope with mythical Antena 3, which begins new adventure of the hands of Javier House 'Lex'.

'Serrano' Telecinco will return next Tuesday with seven new episodes that will put the final touch to a path of great success. He returned with new characters to rekindle the end "worthy and how big" that the series deserves, according to Alberto Carulla, director of antenna Telecinco. The series has 147 chapters in their backs and a total of eight seasons.

During the broadcast of last season, Telecinco tab and moved the family Serrano faced with 'Men of Paco'. In this series they were joined by Dr. most irreverent of television, 'House', who returned with new cases and large successful hearing.

The move did not come out as expected, because 'the Pacos', and even Dr. House, hit a good bite to his audience. In several of these 'duels' weekly television, the series of Antena 3 exceeded widely' Serrano ', but recovered again. Although later 'House' and managed to overcome both fictions.

On this occasion, Telecinco has an ace up its sleeve, since this is the end of a series of more followed by the Spanish audience. It was demonstrated with the 'death' of Belen Rueda in the series. The chapter in which Lucia died after suffering a traffic accident broke the record audience of the season in the series: 5,183,000 viewers on average and a 28.6% share.

Now Antonio Resisnes are 'faces' face to face with a' big 'on the small screen: Javier House. He met the popularity thanks to another series of mythical Telecinco:'7 lives'. Since then had not returned to television. And what makes the hand of Daniel Ecija, precisely responsible for hits like 'Serrano' or 'Men of Paco'.

House does not return alone. In 'Lex' accompanying Santi Millán-also known as'7-vidas', Nathalie Poza and Kira Miro. And resin also brings reinforcements: Lydia Bosh returns to television to give life's sister Lucia. We'll see just how grief.

Какве то везе има?
Људи се воле...
Доста више с тим предрасудама...

Budi ti onda sa bratovom zenom kada si tako savremenih shvatanja.Verovatno bi svi u familiji bili srecni. Ne mozes mi reci da je to normalno.I kod zivotninja se zna neki red. Pored toliko zena njemu se bas svastika svidela i ti jos kazes ljudi se vole..Voli se i ti sa bratovom zenom. :dash:

Ja nikad gore noge nisam video od Aninih. I Dijego ce biti sa Selijom. Jeste da ne zna da glumi ali je LEPSA, a Ana moze sa ZETOM, posto je to svima vama normalno. :dash: Sve se mislim da bi i vi to radili.

Realno Selija se uopshte ne uklapa...prewishe je spora...Ana je mnogo dinamicnija i bolje glumi, a i slatka je...A vezu Fitija i Ane i podrzawam i ne podrazawam...jeste da je glupo da bude sa sestrom swoje zene, ali kada su se Markos i Ewa smuwali niko nishta nije rekao...:)
Shto se tiche italijanskih seranovih, ne swidjaju mi se...pogotowo italijanska Tete je katastrofa, nije Natalia-ji ni do malog prsta na nozi...XaXa...:)...A i ostali glumci su bezweze, koliko sam uspeo da pohwatam ko je ko!

Back