amza
Ističe se
- Poruka
- 2.288
Nije lose, nije lose ali mislim da je ona od sinoc bila malcice smesnija i ludja bas zbog nekih spontanih dogadjaja koji se desavaju u seriji.Ali cela serija je.... NAJBOLJE STO SAM U ZIVOTU GLEDAO SAM VRH 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rabbit brate a sto moras reci ******?
Vecerasnja epizoda je bila super, samo previse nabijena emocijama. Zato epizoda od utorka - bruka, pucanje od smeha... Najjaci je Santi kada se onako prodere, pa izvali nesto (poput "kako baba pomera skelet")...
A ovo za Fermina, steta sto on odlazi... On je meni jedan bas gotivan lik...
SORRY zbog prostora nisam namerno.Iko je rekao da ja volim sopranove nego sam samo cuo za njih.INACE SERANOVI SU NAJACA SERIJA IKADA.MRZIM SOPRANOVE![]()
Hosiko je kralj vrhunski..boze,kolko lik dobro glumi,totalno se uklopio u ekipu sa 'trojkom'!Nervira me Gilje,opet ispada glup i opet on juri Tete,mada moram da priznam da bi i mene usrećila za ceo život kao i Valdana
Coni mi malo ide na zivce,zajedno sa Selijom,ova se mnogo dere,a ova je dosadna ko p...iv!
Dijego prilikom ulaska u Selijin stan sa Fitijem i marijacima: Ulazimo kao banda Albanaca sa Kosova!![]()
![]()
![]()