*milkshake*
Zainteresovan član
- Poruka
- 447
ahahahahhahahahaSvi sa svakim. Udri brigu na veselje. Jos samo baba i Santi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahahahahhahahahaSvi sa svakim. Udri brigu na veselje. Jos samo baba i Santi
potpuno se slazem u svemuhaha ma razumem šta hoćete da kažete al mi se i dalje ne sviđa kad prave poređenja sa nečim našim, jer ne mogu baš da ubodu. uzmimo nepostojeću mariui brenu, mi se smejemo jer je kod nas brena narodnjak, a maria je možda neka manekenka, mislim ne mogu baš da ubodu. ma nije to ni toliko bitno, al eto meni je lepše kad to ne prevode.
ma ne, bre... poenta nije u tome da prevedu BUKVALNO reči i imena, nego smo mi pričali o tome kako oni prevode njihove likove u našenama poznate pevače itd.
a sad malo analize.
1. baš su preterali što prave tako neverovatne veze između likova, pa bukvalno je svako sa svakim bio, a to ne pristaje seriji koja je humoristička, a ne neka glupa sapunica!
2. potpuno mi je ok da eva i markos budu zajedno, mislim nisu ama baš nikakav rod.
3. fiti i ana - eh, pa neko je već rekao da ona i kandela nisu bliske, a i fiti se razveo od kandele odavno... i ona je otišla... a i kad je bio u braku s njom, ana nikad nije bila tu negde, nije živela kod njih, tako da bukvalno je ko da nisu sestre. tako da i to odobravam... tj. odobravala bih da se ani ne sviđa dijegoovako je bolesno, jer su oni B.F. mislim to su upravo ti nemogući zapleti i veze izm. likova! boleeest.
4. da malo detaljnije razradim gilje i tete. tete mi je u početku bila baš simpatična, pametna, dobra, iako malo lukava... i baš me je nervirao gilje što je uvek pravio neke gluposti za koje je ona snosila posledice. MNOGO me je iznerviralo što je morala da trpi onu njegovu devojku iz maroka... ali, sad mi je ona baš gadan lik, a gilje je postao zreliji. i ne možete da poredite njegov beg od kuće, sa njenim ispadima besa. on to nije uradio kako bi zagorčao život dijegu, nego je naivno želeo da ostvari svoju sreću - jeste, dijego je patio, ali to nije bila giljeova namera! dok je tete svesno radila protiv dijega i selije, pogotovo nje, koja joj NIŠTA loše nije učinila.njen cilj je bio da ih razdvoji, i da oni pate dok su zajedno! čak smatram da je selija imala previše razumevanja prema njoj. ma da sam ja na njenom mestu videla bi tete koga može da tretira kao ovcu! i tu me je dijego mnogo razočarao, nije umeo da postavi neku granicu dokle tete sme da ide. i uopšte je toliko neodgovoran prema seliji, ona mu eto nekako uvek dođe na poslednje mesto. to ne sme da se dešava ako mu se sviđa. al po svemu sudeći, izgleda da je bio sa njom tek onako...
5. raul je postao isto jako zreliji, dok je pre bio baš sklon glupostima, nije mogao da se kontroliše! sad se ipak trudi da sredi svoj život. i da, i ja vidim na kraju njega i afri zajedno!
6. afri, moj NAJDRAŽI lik! (ona i ana). tako je simpatična, spontana, baš je pozitivac!
~
baš mi je drago što postoji ova tema,i što ovako detaljno analiziramo![]()
haha ma razumem šta hoćete da kažete al mi se i dalje ne sviđa kad prave poređenja sa nečim našim, jer ne mogu baš da ubodu. uzmimo nepostojeću mariui brenu, mi se smejemo jer je kod nas brena narodnjak, a maria je možda neka manekenka, mislim ne mogu baš da ubodu. ma nije to ni toliko bitno, al eto meni je lepše kad to ne prevode.
ma ne, bre... poenta nije u tome da prevedu BUKVALNO reči i imena, nego smo mi pričali o tome kako oni prevode njihove likove u našenama poznate pevače itd.
a sad malo analize.
1. baš su preterali što prave tako neverovatne veze između likova, pa bukvalno je svako sa svakim bio, a to ne pristaje seriji koja je humoristička, a ne neka glupa sapunica!
2. potpuno mi je ok da eva i markos budu zajedno, mislim nisu ama baš nikakav rod.
3. fiti i ana - eh, pa neko je već rekao da ona i kandela nisu bliske, a i fiti se razveo od kandele odavno... i ona je otišla... a i kad je bio u braku s njom, ana nikad nije bila tu negde, nije živela kod njih, tako da bukvalno je ko da nisu sestre. tako da i to odobravam... tj. odobravala bih da se ani ne sviđa dijegoovako je bolesno, jer su oni B.F. mislim to su upravo ti nemogući zapleti i veze izm. likova! boleeest.
4. da malo detaljnije razradim gilje i tete. tete mi je u početku bila baš simpatična, pametna, dobra, iako malo lukava... i baš me je nervirao gilje što je uvek pravio neke gluposti za koje je ona snosila posledice. MNOGO me je iznerviralo što je morala da trpi onu njegovu devojku iz maroka... ali, sad mi je ona baš gadan lik, a gilje je postao zreliji. i ne možete da poredite njegov beg od kuće, sa njenim ispadima besa. on to nije uradio kako bi zagorčao život dijegu, nego je naivno želeo da ostvari svoju sreću - jeste, dijego je patio, ali to nije bila giljeova namera! dok je tete svesno radila protiv dijega i selije, pogotovo nje, koja joj NIŠTA loše nije učinila.njen cilj je bio da ih razdvoji, i da oni pate dok su zajedno! čak smatram da je selija imala previše razumevanja prema njoj. ma da sam ja na njenom mestu videla bi tete koga može da tretira kao ovcu! i tu me je dijego mnogo razočarao, nije umeo da postavi neku granicu dokle tete sme da ide. i uopšte je toliko neodgovoran prema seliji, ona mu eto nekako uvek dođe na poslednje mesto. to ne sme da se dešava ako mu se sviđa. al po svemu sudeći, izgleda da je bio sa njom tek onako...
5. raul je postao isto jako zreliji, dok je pre bio baš sklon glupostima, nije mogao da se kontroliše! sad se ipak trudi da sredi svoj život. i da, i ja vidim na kraju njega i afri zajedno!
6. afri, moj NAJDRAŽI lik! (ona i ana). tako je simpatična, spontana, baš je pozitivac!
~
baš mi je drago što postoji ova tema,i što ovako detaljno analiziramo![]()
Uh, pojedinci shvataju primedbe na neke likove u seriji suvise licno!
Ma, neka svako voli koga hoce, ali budimo realni u sagledavanju likova - oni se menjaju. Neki na bolje (kao Raul ili Gilje, pa cak i Santi), a neki na gore (kao Tete), ali to je zivot. Nisu ukalupljeni i nema crno-belih likova. Jedino je Markos nepopravljiva dobrica... A Dijego nepopravljiv smotanko... Ali zato ih valjda i volimo...
Ja sam se malo vise uneo u seriju. Ima nas raznih. Dijego je toliko smotan da to prelazi u glupost. Jadna Selija sa njim.Lusija je znala kako ce sa njim. Ova je jadna sva smotana a on jos smotaniji.
on ide menia sta cemo sa preslatkim DVD-jem??!
Baba i ManuPre bi baba i Santi a Lurditas sa Fitijem. Super kombinacija
![]()
Videću da tenekako bace u seriju. Ti si Selijina sestra, i dolaziš i zaljubljuješ se DVD-ja. I Gilje malo vuče ka tebi ali ga Tete vraća, a ti ga ispaljuješ. Može![]()
Ali ovo može samo ako imaš ispod dvadeset. Ako ne, naćiću nekoga drugog.
Prihvataš posao![]()
naravno-vrlo rado!
i na kraju se smuvam sa..........hm....santijem
Što se tiče veza između Markos-Eva, i slično...
BAŠ BI BILO ZABAVNO DA JE MARKOS NAŠAO SVOJU DEVOJKU, EVA SVOG PRINCA, TETE SA DVD-OM, GILJE SA ONOM NJEGOVOM ŠTO MU POBEŽE, DIJEGO SA ANOM FITI SA SELIJOM...
Za sve se slazem, samo ne za Dijega. Kad vec mastamo,neka se vrati Lusija![]()
Samo ima jedan mali problemčić,........................
Ne znam kako da te tamo ubacim jer nemam nikakve veze sa njihovom, ni sa našom televizijom.
Ali ne brini, videću ja već nešto
![]()
pa nemoj da mi dajes laznu nadu........-sad je gotovo, drzim te za rec
![]()
Za sve se slazem, samo ne za Dijega. Kad vec mastamo,neka se vrati Lusija![]()