Seranovi

Santi = Obelix - xaxaxa! A u sledecoj epizodi dolaze Markos i Hosiko :)
A Afrika kako je djubre ispala to je strasno! Uvukla i Raula u sve! 6 meseci ne pricaju, a onda da bi izvukla svoje du*e moli Raula za uslugu! Stvarno jadno!
Srce mi se cepalo kda je Dijego rekao Tete da ide u Barselonu! , a onda ono sa Afrikom! Jadna Tete!
Na kraju sve ispade ok!...:)
A Joli ce da smuva nekog uskoro 100%...:)

Mnogo mi se svidela vecerasnja epizoda. Mislim da su na idealan nacin uspeli da prikazu koliko im svima nedostaje Lusija, koliko svi pate za njom i kako se ipak mora dalje. Iako tako ne izgleda, ovo je mozda najemotivnija epizoda do sada (naravno posle jucerasnje).
A sad su Afrika i Raul zamenili mesta - sad je ona negativac, samo je razlika u tome sto je ona negativac sa predumisljajem, a Raul je to bio iz ciste nezrelosti i detinjarije. Toliko mi je Afrika bila gotivna, a sad je ispala bas kvarna.
Joli se bas prolepsala.Navijam za nju.
Jedva cekam sutrasnju epizodu i Markosa! A bice ga i u petak.

Boze kakva serija ovo je stvarno domaci zadatak za sve buduce porodicne serije.Ne pamtim da sam skoro gledao ovako dobru porodicnu seriju.Prosto bih voleo da nikada ne prestane.

Koliko se secam jednom su spomenuli neki nas grad, a Fiti je za nekoga rekao da je romanticniji od Zdravka Colica.Pored toga, Tita nisu spomenuli samo u jucerasnjoj epizodi, vec i u jednoj od prvih.Meni je sve to izgledalo malo cudno, i cak sam pomislila da su se prevodioci malo nasalili, mada verovatno gresim.Doduse, to za utakmicu izmedju Spanije i Jugoslavije nije nimalo neobicno.

ma daj bre :shock:

nasi pojmovi se ubacuju samo zbog boljeg razumevanja jer su oni umesto Cole pomenuli pevaca koji je nama potpuno nepoznat i samim tim fora ne bi imala smisla... takodje su malo sutra pominjali kisu oko mog Kragujevca jer ne znaju ni gde je to

ne ide to tako

afriku nikad nisam voleo a sad se ponasa kao najobicnija ku*ka i rado bih joj pljunuo u facu

dobro je sto su pored ovakve teske situacije dijega uspeli da zadrze humoristicku scenu, najsmesniji deo u seriji mi je kad santi pocne da prica fitiju "Vidim ga ispod mosta u kartonskoj kuci, a moji bratanci diluju drogu" i ono njegovo udaranje po ramenu :mrgreen:

Najemotivnija epizoda do sada. Mogli bi ona i Dijego sa se smuvaju i privatno bas su idealan par. :mrgreen: Wapa to sigurno zna.

Da, baš su slatki zajedno. Ali šta da radimo kad oni neće.

Ipak, obratite pažnju na to kako su izgledali Belenini momci pre Diega:

i posle Diega:

Šta može da se zaključi iz toga?

e serija je ubedljivo najjaca poceo sam da gledam od neke 20. epizode i sad sam se navukao ne propustam nijednu...e *** bas bi bilo extra da se vrati lucia kao da je prezivela ali *** nekako nece biti mnogo zanimljivo sad bilo bi zanimljivo kao da je nadju ili tako nesto .....i jel ima neko onu pesmu ili jel zna gde mogu da je skinem ono ja mislim u 72 epizodi kad kao lucia oce da ide i na kraju gleda u onu sliku i kao puste onu pesmu ide nesto sela vu sela vu...tako nesto hvala unapred...

ee wapa gde ti sve skidas to od lucie ...npr kakvi su joj bili momci ...i to JEL ZNA NEKO GDE MOGU DA SKINEM ONU PESMU STO PUSTAJU U 72. EPIZODI MISLIM KAD LUCIA OCE DA IDE ZA BARCU I ONDA GLEDA U SLIKU I SECA SE I PESMA IDE NESTO SELA VU SELA VU.....AKO NEKO ZNA NEKA MI DA LINK ...HVALA UNAPRED!!:D:D

u sinocnoj epizodi sam plakala vise nego u utorak, valjda zato sto sam na netu vec par puta pre toga gledala kalo lusija umire...malo je cudno bez nje...sve muskarci;dijego, fiti, santi, gilje, kuro...ali bila je dobra epizoda....rekla sam da ce preskociti sahranu i da ce kao da preskoce par meseci...
e dok tete nije bila tu ova joli se kao pretvorila u neku ribu, a samo su joj skinuli naocare i pustili kosu-ali cim je dosla tete odmah su joj vratili naocare i zavezali kosu..malo bzwz.
strasno mi je bilo zao tete kado ju je dijego oterao u barselonu....
jedva cekam da vidim markosa sa bebom!!:p
malo e cudno bez lusije-ali avicicemo se...;)

ee wapa gde ti sve skidas to od lucie ...npr kakvi su joj bili momci ...i to JEL ZNA NEKO GDE MOGU DA SKINEM ONU PESMU STO PUSTAJU U 72. EPIZODI MISLIM KAD LUCIA OCE DA IDE ZA BARCU I ONDA GLEDA U SLIKU I SECA SE I PESMA IDE NESTO SELA VU SELA VU.....AKO NEKO ZNA NEKA MI DA LINK ...HVALA UNAPRED!!:D:D

Nije sela vu, nego francuski c'est l'amour!:lol::lol:

Heh ko bi rekao da je ovo Dijego? :)
prota260801resines3.jpg

Lucia je moja ljubimica, pročačkam tu i tamo pa se nađe svašta na netu.

A negde sam naišla kako se zove ta pesma, mislim na youtubeu, ali sad ne mogu da se setim, kad iskopam javiću.

Edit: evo ti link na youtubeu:
tu kaže da pesmu potražiš na emule pod "los serrano c'est l'amour"

a bas mi se svidja pesma bas je extra moram da je nabavim znam ovo sa you tube sam skino i imam ali tu je pesma samo 30-etak sekundi pa zato trazim celu sacu mallo da procackam po bearsharu mozda nadjem....i hvala:D:)

Meni je ova vecerasnja epizoda bila mnogo tuznija nego gada je lusija umrla(verovatno zato sto sam gledao 100 puta na netu)afrika je ispala bas smrad.Raul je car.Najaca je fitijeva stolica.COOL sto dolazi MARKITOS.

Back