Seranovi

Ajde sad bas da ne tugujemo samo... Ja sam se POCEPALA OD SMEHA kada je Santi trcao u parku i skocio na tastu, ili jos vise kad ga je Raul vozio na porodjaj, i onda kad je ugledao Raula HAHA, loodaci, ali na kraju su me bas smorili, bas vala jadan Diego, 2 zene mu umrle bas je maler...... A tek deca, uh male Tete mi je bas bilo zao, majka J.B.T....... Ma sta da se radi, glumica je tako htela, a i sigurno su joj dobro platili... :)

a ***......strasno mi je zao dijega i tete...i malog kurita...ma svih....taman se lurditas porodila, svi srecni..kad ono...pfff....sad sam bas ubedacena...:cry:

ajmo malo da se i nasmejemo-kako je santi skocio na tastu...he, he, he...;)

sad sam u strasnom bedaku, ali procice...sad ce da se pojavljuju novi likovi, i vremenim cemo da je zaboravimo...bas steta:cry:

I ja sam u bedaku ali Belen je ziva, zdrava, snima filmove, tako je sama htela. Zao mi je njenog lika ali J B G. Mogli su to drugacije da urade. Kao ide kod Eve, nasla bolji posao itd. A ne na ovako tragican nacin.

:)ovo je definitivno najbolja spanska serija ikada napravljena..svaka im cast,al stvarno,toliko osecanja u jednoj seriji nisam uopste videla.od prve epizode ih gledam,al veceras sam prvi put plakala zbog necega na tv-u...:(

Tuga,tuga...bože moj...dobro i meni je bilo mnogo teže prvi put kad sam gledao na netu,bez prevoda,samo odlomak gde mi nije bilo jasno da li je Lusija ili njen duh.Sav sam se naježio,a muzika...na foru nastavi dalje,***. takav je život!Zna li neko ko izvodi i kako se zove pesma?I D E M O D A Lj E

e jel zna neko sta ce se desiti posle negde sam cuo da ce se lucia vratiti kao da su je nasli negde da je prezivela,a negde kao da je isplanirala smrt i da ce se vratiti sta je od toga tacno i jel mogu negde da vidim to ?

e jel zna neko sta ce se desiti posle negde sam cuo da ce se lucia vratiti kao da su je nasli negde da je prezivela,a negde kao da je isplanirala smrt i da ce se vratiti sta je od toga tacno i jel mogu negde da vidim to ?

Ništa od toga nije tačno, a i šanse da će se to dogoditi su gotovo nikakve.

Iskreno, ja sam juce plakala ko kreten od trenutka kad je Lucia rekla Diegu da se njen dnevnik nalazi u plavoj kutiji na cvetiće (takvo nešto bi otkrila samo osoba koja umire) pa sve dok su trajale one scene u bolnici, znači dobra tri minuta. Scena je mnogo dobro snimljena, tako da ako je sama Belen plakala kad je to videla, neću ni ja da se sramim da priznam.

Naravno, nećemo da se bedačimo previše. Ona je živa, zdrava, Diego i ona se lepo druže i dalje. Evo jedne lepe slike od pre mesec dana, malo je doduše iz žablje perspektive ali poslužiće.

Prvo da vas sve pozdravim;)
Serija je odlična, čak i mene koji nemam neke ambicije da pratim tv novele, je prikovala za fotelju.
E sada...mislim da je ovakav brutalan prelaz iz jednog humorističkog i opuštajućeg miljea nelogičan i krajnje kontraproduktivan.
Jasno mi je da tempo serije nije uvek jednostavno održati.
Ipak "ukloniti" glavnog lika i promeniti čitav karakter seije je u najmanju ruku debilno.
Iskreno ni meni nije bilo prijatno da sinoć gledam tragediju i pri tom mi u kući bude opšte plakanje.:|

Е бедак, ко зна како ће сад тећи даље епизоде, јер није само то колико ће Лусија недостајати, већ и колико ће се променити осећања свих осталих ликова у серији, и зато више неће бити иста серија, али је и даље одлична...
Иначе, песма која је ишла у току оне сцене се зове I'll find a way, а пева је Rachael Yamagata

e *** bas bi bilo extra da se vrati lucia kao da je prezivela ali *** nekako nece biti mnogo zanimljivo sad bilo bi zanimljivo kao da je nadju ili tako nesto .....i jel ima neko onu pesmu ili jel zna gde mogu da je skinem ono ja mislim u 72 epizodi kad kao lucia oce da ide i na kraju gleda u onu sliku i kao puste onu pesmu ide nesto sela vu sela vu...tako nesto hvala unapred...:)

Evo necega sto sam odradio u Fotosopu (valjda je google translator pogodio kako se prevodi "Will never be forgotten")

060725_orfanatoweb.jpg

Necu vise ni da gledam seriju...

Aj malo da skrenemo temu - jel izvalio neko da smo bili spomenuti kao drzava sinoc u Seranovima?
Kada se Fiti, Santi i Dijego prisecaju koja je godisnjica u pitanju,pa kad Fiti kaze - to je kad si je pitao da izadjemo, nakon meca sa Jugoslavijom na Mundijalu, '82.

I jos nesto - otkud to da Raul kao uterivac dugova mora da nosi odelo kokoske. Mislim...?!

DA spanija jugoslavija a i ono nesto sa titom ili to ovi iz stb izmisljaju nesto.A da li ste provalili kako sve manje i manje prevode recenice koje su rekli glumci.Glumci kazu 5 recenica a oni je prevedu u jednu.

Back