Seranovi

E afrika je djubre i pomiri se sa tim.Raul i kad je varao to je bilo jer su se i ove lozile na njega.Pa zar se nesecate kad je raul bio sa dolores,a afrika ga vezala za krevet i kao voli ga,a ustvari laze sve vreme.Kucka jedna.
kako mozes za nekog da kazes da je DJUBRE?!
raul nije los,ali je gklup kao tocak.
raul je varao jer je slabic.
afrika vara jer joj je dosadno sa njim.

ja nisam gledala 1,2 epizode...kad danas u reprizi shvatam nema Lusije...serija je izgubila smisao jer prosto je to bila jedna opustajuca,duhovita ekipaal ovako nemem volje da gledam jer je sve tuzno...

serija je i dalje ostala dobra (za sada):super:
dopala mi se ova epizoda- najbolje je bilo kada su prikazali santijevog i dijegovog oca kao u hamburgenici :rotf:
tako bih volela da markos ostane...:cry:....ali veoma tesko
e dobro su se setili novca od osiguranja...bilo je vreme da povrate bar, pa makar im partner bio onaj mali krelac :roll:
jako mi se dopada to sto ne spominju previse lusiju i sto ne pokazuju da pate za njom...jer ona bi svi bili izbedaceni i serija bi postala dosadna:)

Uzivala sam u epizodi, od prvog do poslednjeg minuta! Markos je ipak Markos! I bas divno sto je doveo cerkicu. Jos da je sa njim dosla i Eva bio bi to pun pogodak, ali znam da nju vise necemo videti u seriji.
Ova epizoda mi je licila na one epizode od ranije, kada je cela ekipa bila na okupu. Samo je ovaj Manu definitivno visak u svakom pogledu... Trpa se i gde ga ne zovu. Afrika mi postaje sve veci negativac, a Raul sve simpaticniji. Zao mi je sto Markos nece ostati duze...
Sutra cu sigurno gledati i reprizu...
Stvarno neverovatno kako uspevaju da jednu seriju vode 100 i nesto epizoda a da ostane tako dobra. Definitivno jedna od najboljih serija koje sam gledala.

Stvarno neverovatno kako uspevaju da jednu seriju vode 100 i nesto epizoda a da ostane tako dobra.
Postoji "formula" tj. sablon gde se ispreplicu iste radnje samo u drugom kontekstu.Zavisno od trenutne situacije i naravno u kom se smeru krece prica.Onda se na osnovu toga pravi scenario.Tako da sto bolja inspiracija za pricu to bolji scenario odnosno bolja serija.Bar 50% jer naravno ima tu i drugih presudnih elemenata kao sto su gluma, rezija, kamera tehnika, fotografija, montaza, kostimografija itd, itd...

Bravo!

Wapa, da li je Nuria Gonsalez vodila špansku verziju '' Najslabije karike'', nađoh na internetu?

Jeste, evo sad sam malo progooglala. Ta španska verzija se zvala "El rival mas debil" (Najslabiji rival), ona je vodila samo u prvoj sezoni, 2002. i 2003. Posle je preuzela neka druga glumica. Totalno mogu da je zamislim u ulozi ku*ke koja vređa takmičare :lol:

Evo još nešto o njoj, crkla sam od smeha. U Padre coraje, nekom filmu, predstavi, šta li je, evo spiska uloga:
EL TATO — MANOLO CARO

PUTA ALCOHOLICA — NURIA GONZALEZ

CANIJO — TONY ZENET

Mislim da ne moram da prevodim puta alcoholica, a?

belcorba-1.jpg

:lol::lol::lol::lol:

Mnogo je lepa Lucia na toj slici, Matt. A sad evo njene slike na kojoj je, po meni, ispala ribetina samo takva. I obećavam, neću više da stavljam njene slike, neki su se verovatno smorili.

Back