Seranovi

Zna li neko ko su ove dve nove?

Prilozi

• C_2_maincontent_744_largeimage.jpg
    C_2_maincontent_744_largeimage.jpg
    55,1 KB · Pregleda: 34
Aj malo da skrenemo temu - jel izvalio neko da smo bili spomenuti kao drzava sinoc u Seranovima?
Kada se Fiti, Santi i Dijego prisecaju koja je godisnjica u pitanju,pa kad Fiti kaze - to je kad si je pitao da izadjemo, nakon meca sa Jugoslavijom na Mundijalu, '82.

I jos nesto - otkud to da Raul kao uterivac dugova mora da nosi odelo kokoske. Mislim...?!

Da, Juga :lol:

Što se tiče Raula, mislim da je njegova uloga da izblamira dužnika tako što pred svima otpeva neku glupu pesmicu kako je ovaj dužan, pa se ovaj malo štrecne. To je kao prvi korak pred "fizičko" uterivanje duga.

A da li je neko provalio da je Lucia za doručkom rekla Diegu "medo moj" ili tako nešto, a ja sam još pre nekih 30 strana konstatovala da on liči na velikog medu :mrgreen:

Da, Juga :lol:

Što se tiče Raula, mislim da je njegova uloga da izblamira dužnika tako što pred svima otpeva neku glupu pesmicu kako je ovaj dužan, pa se ovaj malo štrecne. To je kao prvi korak pred "fizičko" uterivanje duga.

A da li je neko provalio da je Lucia za doručkom rekla Diegu "medo moj" ili tako nešto, a ja sam još pre nekih 30 strana konstatovala da on liči na velikog medu :mrgreen:

Josh nisam pogledao sinocnu epizodu, pa necu o njoj da komentarisem! Samo mi je drago sto je tema skrenula i sto se svi prisecaju lepih stvari o Lusiji!...:)

Cao ljudi, ja isto gledam seriju i posecujem ovaj forum skoro svaki dan tako da znate da sam u toku.
Lusija je stvarno najbolja i meni je bas glupo sto je poginula!
P.S.Jos malo pa 100 stranica

Jednom recju - tuga! Sad sam tek odgledala epizodu od juce. Epizoda je divna, tako puna osecanja i utoliko teze pada njen kraj.
Sve do poslednjih 15-ak minuta bila je zabavna kao i uvek. Ja sam se na glas smejala Raulu kako bezi obucen u kostim pileta i kako Santi uporedjuje Karmen sa Bambijem. Bilo je bas zabavno do pred kraj, a onda strasne scene. Nista se nije videlo ali je ispalo jace i tuznije nego da jeste. Bas me zanima kako ce porodica da pregura ovakav gubitak. A zanima me i kako ce dalje teci prica izmedju Afrike i Raula. Nadam se da nece stvarno da se okrene ka Su. Manu je odvratan i nadam se da ce to brzo da se raspadne. Jedva cekam danasnju epizodu da vidim kako su zamislili nastavak.

jao, kako je bilo tuzhno.... sve mislim bez lusije tje biti bezveze, ali setim se onih par epizoda kad je ona bila u tuluzu kod markosa i eve, i te epizode nisu bile bash tako strashne i nepodnoshljive....

Санти - Твоја ташта је Бамби у односу на моју
Кармен - Хвала на комплименту Шрек
или тако нешто, значи поцепала сам се од смеха!!

E ne mogu da verujem koliko je kraj bio tuzan.Ja sam mislio da ce to biti mnogo drugacije odradjeno.Ja koji jedva na sahranama pustim jednu suzu ovde sam zamalo plakao,a ona pesma isto tuga ziva.

"Uspavljujem" se vetj poslednjih 20-tak epizoda uz Seranove...al` ono sinotj me je malo izvelo iz opushtencije... zaplakah...valjda netje biti vishe bash tolikih shockova...ipak sam ja u godinama :D

Nije bila losa epizoda, a? Ipak se Diego predomislio... I bas mi je drago da Tete ostaje, i bas mi je bilo zao kad je ugledala Manua sa Afrikom u kupatilu, jadna :(
Sve u svemu, nije bilo lose...

Back