mare94
Početnik
- Poruka
- 12
ako neko hoce pesme od fran perea i sjk (imam ih dosta) neka trazi...i ako ocete slike imam oko 500 slika seranovih...xexe
;-)8):-o
;-)8):-oDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
;-)8):-o
Samo je na ovoj slici tako ispala.
...Africa je bash odvratna,kakva ...!
?please:-):smile:
.....odvratna prava ku**ajel se meni cini ili je ona premrsava.............
Koliko se secam jednom su spomenuli neki nas grad, a Fiti je za nekoga rekao da je romanticniji od Zdravka Colica.Pored toga, Tita nisu spomenuli samo u jucerasnjoj epizodi, vec i u jednoj od prvih.Meni je sve to izgledalo malo cudno, i cak sam pomislila da su se prevodioci malo nasalili, mada verovatno gresim.Doduse, to za utakmicu izmedju Spanije i Jugoslavije nije nimalo neobicno.
Ma nije on ni spomenuo Colica ,a kamoli Kragujevac.
Stvar je u tome da je svaki jezik poseban,i da Spanci koriste drugacije izraze nego mi.Zato prevodilac taj neki izraz mora prilagoditi nasem jeziku,da bi ljudi razumeli.
Sigurno i oni imaju nesto poput "kise oko Kragujevca''
Da su bukvalno preveli ono sto su oni rekli stvarno,ne bismo nista razumeli,jer nam je to nepoznato.
mozhda hotje da kazhu da je taj pevach-koga su u seriji spomenuli- popularan tamo kao zdravko cholitj ovde....ja ne mogu da mrzim afriku.
raul je to zasluzio.
Meni se cini da je ona visoka.Nije mrsava,bas kako treba.Samo je na ovoj slici tako ispala.

uvijek se muskarci opravdavajuApsolutno nije zasluzio! On se onako ponasao jer je bio klinac, a ona em sto ga je folirala, em sto ga je iskoristila! Gadi mi se! A sto je uvukla i Giljea i Joli i sve da lazu za njeno du*e !