Seranovi

gledao sve do zadnje koja je sniljena sve su dobre a tek sedma sezona kakva ludnica stvarno dobro mnogo dobro......... Da neotkrivam nije lepo ali za svaki slucaj samo strpljenje videcete

Па, неке морају да буду смешније...
Мада смарају са Фитијевом и Сантијевом склоношћу ка глупостима и Дијеговом наивношћу...
Биће боље кад се Лусија и Дијего раздвоје...

Super je kad imas da gledas svaki dan vise od sat lepe, sarene scene, bez onih dubokoseznih spletki koje se forsiraju u drugim spanskim serijama. Ja sam za takve spletke kao iz porodice Serano, mozes da se zezas, nekog malo da potkacis kao neku sitnu pakost, ili drugarski, ali da ne pravis od toga dubiozu i da razvlacis to na godine i na pokoljenja. Napravis smicalicu, pokupis dobitak i slavu, ili ne pokupis, zavisi, i sve obelodanis.

opravu ste brate oni su tada bili klinci i odlično su se zavitlavali ali sada brate neznam kada pogledam 7 sezonu ujedno i poslednju svi su mi bezveze neznam zašto u opšte nastavljaju seriju :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::neutral:

Back