Seranovi

a kako se skida i gde taj program youtube? Šta ćete kad sam duduk za kompove i tehniku u globalu... Xe xe e... Znači naj mali je ladno Gilje??? " mali"... Pa baš se promenio... Nekako je čudan ali nije mi ružan... Tete mi je gaborčina prve klase... A tako lepo dete beše... Raul mi se prolepšao, a ovi stariji uopšte se ne menjaju... Jel mi se čini ili će se Dijego ponovo ženiti?

a kako se skida i gde taj program youtube? Šta ćete kad sam duduk za kompove i tehniku u globalu... Xe xe e... Znači naj mali je ladno Gilje??? " mali"... Pa baš se promenio... Nekako je čudan ali nije mi ružan... Tete mi je gaborčina prve klase... A tako lepo dete beše... Raul mi se prolepšao, a ovi stariji uopšte se ne menjaju... Jel mi se čini ili će se Dijego ponovo ženiti?
www.youtube.com
a ta ponovna zenidba Dijega me nervira.pa unistili su seriju kad su ''otjerali'' stare likove!

Jedva cekam da ih gledam. U zadnj vreme su mi malo glupe epizode, nigde covek da se nasmeje... Ali dobro valjda ce biti i boljih , ipak oni moraju da stave i malo dosadnih epizoda.... A ko je ono gore na slikama sa Fitijem i Raulom? Ona crnka.... Nije to valjda Kandela? :shock:

Jedva cekam da ih gledam. U zadnj vreme su mi malo glupe epizode, nigde covek da se nasmeje... Ali dobro valjda ce biti i boljih , ipak oni moraju da stave i malo dosadnih epizoda.... A ko je ono gore na slikama sa Fitijem i Raulom? Ona crnka.... Nije to valjda Kandela? :shock:

Kakva bre kandela!!! To je Fitijeva sestra, Coni. Ona shto je jurila Dijega. Tachnije tek ce da ga juri. Ona ce posle da dodje da predaje u shkoli.

mislim,shta reci ...:D

foto7.jpg

jesu sad malo dosadnije epizode... Ali biće valjda bolje... Tete počinje opako da me nervira... Znate li da je Boliće 86 godiše? Ko bi rekao... Početne epizode su bile najbolje, a kako odmiču ...

jesu sad malo dosadnije epizode... Ali biće valjda bolje... Tete počinje opako da me nervira... Znate li da je Boliće 86 godiše? Ko bi rekao... Početne epizode su bile najbolje, a kako odmiču ...
Da i mene Tete pocinje stvarno da nervira.
Bolice...'86?pa dobro,ne izgleda tako ali po zulufima sam mislila da je stariji(ne znam zasto)
Sto vise odmicu(prevod kad nema Eve,kad je Afrike sve manje i manje,kad se sve vrti oko Santijaga i Lurditas),to su gori.pocetne epizode su bile...uh...skakala sam od srece kad bi pocinjala serija,i jedno prije 4-5 nedjelja epizode su bile isto super.

pa dobro bitje josh dobrih epizoda (nadam se)...:D
kako sam se danas iznerwirala, moja drugarica ima seranowe na cd-u netje da mi da... uh... sad bih ja polomila!!!

Back