Seranovi

***, ja sam mislio da ce se u ovoj epizodi smuvati. Valjda bi trebalo u skorije vreme. Secam se samo da je isto bilo neko slavlje i da su oni otishli da pokazu tete da je onaj kloshar vara i onda su se u parku smuvali. Ovo je bila jedna od boljih epizoda, pogotovo Marta i drugarice:-D:-D

Hehe...super...e za sve koji ne znaju i koje zanima, Tete i Gilje će se smuvati u epizodi venčanja Lurditas i Santija, što je vrrrlo blizu... kad su davali prvi put seriju tu epizodu sam gledala u svim terminima-prenijeru, reprize...:-D mnoooooogo su slatki tu, mislim, inače su, ali u toj epizodi su najslađi...pa uživajte;):D:*

Sinoć je bila loodnica-Raul je taaako sladak pijan...mayormente...hehe...pa trebalo bi da se venčaju u narednim epizodama, ako ne bude do kraja ove onda će sigurno biti sledeće nedelje, gledaj...besitos para ti chicita;-)

Hehe...'la mirada sucia'...da, biće u svađi za venčanje ali će se ubrzo i pomiriti...e ljubim vas, odoh da gledam reprizu, znači, moram još jednom da čujem Giljeovo 'voy a ser tu cunaaaadooo' (izvinjavam se, nemam španski alfabet):) nos vemos!!!

waaaaaaaaaaaaaaaau..... Kakva epizoda sinoć.... Jedna od boljih... Naravno da sam malo i zaplakala zbog vencanja, nista vise nece biti isto kad odu... Šmrc... Eva je bila prelepa a i Markos je pravi slatkiš... Ma Fiti i Raul su zakon, Dijego je pre bio zanimljiviji ali dobro... Tete počinje da me iritira ( a bas mi je bila draga), mnogo se nesto prozlobnjala... *** šta, izgleda da na kraju dolaze sve neki novi likovi a od starih će ostati njih dvoje troje... Čini mi se da su tete, Gilje i Raul do kraja serije tu? Lusija extra izgleda i deluje mi bas visoka ( mada su španci u proseku nizak narod, ali ona mi deluje baš baš visoko..? Santi me malo nervira ali dobro... Pozzzzz svimaaaaaaaaaaaaaaaa

ma sad će biti malo smaranja bez Eve i Markosa,ali dobro valjda će i ostala ekipa uneti malo svežine ,smeha,gledao sam neke scene na you tube kad gine Lusija epizoda je tužna za mlade devojke.MA Eva se ne vrača a Markos će banuti u jednoj epizodi do dve i to je sve.

Back