Seranovi

A sta se dešava sa Evom i Markosom u narednim sezonama?
Što pre mi odgovorite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eva i Markos ce stici do venchanja, ali se nece venchati, nego ce da pobegnu u Barselonu. U toj epizodi se Gilje i Tete smuvaju. Posle se Markos vraca, a za njim dolazi i Eva, koja dobija stipendiju u Tuluzu. Posle ona ide tamo, a kasnije i Markos. Eva se od te epizode vishe ne pojavljuje, a Markos samo jednom sa bebom. U shestoj sezoni, u epizodi kad Lusija umre, Lurditas se poradja i radja Santijagu sina.

nego nesto o veronici sanchez...sjecate li se one epizode sa Rachel i kad Marcos natjera Evu da pjeva a ona nema pojma?E pa,VerONICA Sanchez uopste glumi mnogo u mjuziklima...mislim da 6 od njenih 8 filmova su mjuzikli.i slusala sam je kako pjeva...uopste nije lose...tako da...samo informacija ;)

pa da u pravu si za giljea ali i tete nista nije bolje

@ E ovako ljudi upravo sam zvao Dexin Film i oni su mi rekli da oko titlova da tu nista nemoze oni to nesmeju to da rade da daju titlove ali kazu da ce zbog velikog interesovanja pustiti mozda u prodaju celu seriju na DVD-u sa sve titlovima

o moj boze...!!!
jel' gilje ovaj...cigan na poslednjoj slici???Zezate me!
Kad sam vidjela sliku giljetovu sa tete i kurom mislila sam ''nije bas'' ali ova poslednja...Tete samo izigrava zenu,a nije bas ruzna...ono...starmala.
mozda jer je u pubertetu neke osobe tako poruzne i onda se proljepsaju kasnije...pa vidite James Dean-a kakav je bio sa 15 godina!!!

sad sam vidjela slike victora eliasa(glumi giljea)...samo prije nekoliko godina kad je imao ''nagelanu'' kosu :)
mislim da ovako izgleda(sa ovom pletenicom :roll:)jer je bio pobijegao od kuce sa djevojkom i poceo da zivi kao hipi pa se vratio...
daj boze,nikad mi nije bio toliko zgodan ,lijep,nothing special,ali ovo je...cudno da se ovoliko poruznio.

Pjesma se zove-besos.Vjerovatno otkud ja znam :D
Nego,jel moze neko meni da pomogne?Znate li kad Markos postane Ovcica na koncertu pa ga Eva obuce normalno i onda krene da pjeva...kako se zove prva pjesma?Sad cu postaviti snimak...najbolja od njega...MOLIM VAS!

Back