undertaker_ca
Zainteresovan član
- Poruka
- 189
Pa ne znam bash, ali meni se svidjaju ove nove epizode! E, da, nece biti ni Cukija vishe! Kakav je to retos od choveka:-D:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno ne znam ako nema ja cu poludeti ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Ovo je govorna poshta Fruktuosa Martinesa, ostavite poruku posle zvuchnog signala! Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip!!!!
Kakav car!!! Stvarno je najjachi lik u seriji!!!!!
За сада се зна да ће бити шест сезона.
Седма сезона је почела ове јесени у Шпанији, а ја верујем да ће и она да буде откупљена...
Vrijedjas ga.On nije car...on je CARETINAOvo je govorna poshta Fruktuosa Martinesa, ostavite poruku posle zvuchnog signala! Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip!!!!
Kakav car!!! Stvarno je najjachi lik u seriji!!!!!
Stoji na sajtu da su veceras u 22:35
Hola ljudi! Nova sam kao što vidite, a koliko volim Seranove govori to da sm počela da studiram španski zbog njih...hehe...ma oduvek sam volela taj jezik, ali pravi castellano kojim oni govore...Dijego je živi primer koliko brzo mogu da pričaju, ponekad ga ništa ne razumem...ali opet je likčina...naravno, posle Fitija:-) besitos para vosotros!:-*