Seranovi

За сада се зна да ће бити шест сезона.
Седма сезона је почела ове јесени у Шпанији, а ја верујем да ће и она да буде откупљена...

Ovo je govorna poshta Fruktuosa Martinesa, ostavite poruku posle zvuchnog signala! Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip!!!!
Kakav car!!! Stvarno je najjachi lik u seriji!!!!!

Ovo je govorna poshta Fruktuosa Martinesa, ostavite poruku posle zvuchnog signala! Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip!!!!
Kakav car!!! Stvarno je najjachi lik u seriji!!!!!

ubedljivo je najjaci lik!!!
imam kolegu koji toliko lici na njega da ga vise ne zovemo po imenu nego FITI :)
*** ih boris tadic neka pustaju politicki marketing posle serije!!!!!!

За сада се зна да ће бити шест сезона.
Седма сезона је почела ове јесени у Шпанији, а ја верујем да ће и она да буде откупљена...

stavljam 100 eura da nece otkupiti isto je bilo i sa kompanjerosima otkupili su samo 108 od 121 epizode...indije!

ja ne znam ko moze ovo da gleda sa izborima.cak im je kampanja blagi uzas,bolja je bila za parlamentarne ;) ...(govorim o svim kandidatima)...boring.
odluila sam da se ne nerviram oko toga a prosle nedjelje sam pukla...
Fiti je trinaest puta bolji od Dijega(zanimljiviji cak mislim i kao osoba da je bolji i da je malo inteligentniji)

Hola, queridos mios!:-) Que tal? kao što vidite, nova sam...obožavam Seranove, naravno, inace ne bih bila ovde...zbog njih sam zavolela španski, ali onaj pravi, castellano, koji oni govore u seriji, pa sam pocela i da ga studiram, fenomenalno je...inace, cekamo svi rezultate ispita, svakog casa ce biti na netu, pa reko' da vam se javim usput:-) pozzz svima, odoh sad da gledam reprizu;-)

Hola ljudi! Nova sam kao što vidite, a koliko volim Seranove govori to da sm počela da studiram španski zbog njih...hehe...ma oduvek sam volela taj jezik, ali pravi castellano kojim oni govore...Dijego je živi primer koliko brzo mogu da pričaju, ponekad ga ništa ne razumem...ali opet je likčina...naravno, posle Fitija:-) besitos para vosotros!:-*

Hola ljudi! Nova sam kao što vidite, a koliko volim Seranove govori to da sm počela da studiram španski zbog njih...hehe...ma oduvek sam volela taj jezik, ali pravi castellano kojim oni govore...Dijego je živi primer koliko brzo mogu da pričaju, ponekad ga ništa ne razumem...ali opet je likčina...naravno, posle Fitija:-) besitos para vosotros!:-*

Hehehe uclanila si se na dan mog rodjenja!

Back