Seranovi

Matt, ako nađeš link za 4. epizodu i nadalje, daj nabaci link pošto ja nisam ništa našla. A inače sam seriju gledala na sajtu Antene 3 ali su je kreteni pre 3 nedelje sklonili (slučajno ili namerno). Sad se na fejsbuku svi živi bune ali nema vajde, sa Antene 3 ne odgovaraju. Tako da sad apstiniram do daljeg.

Matt, ako nađeš link za 4. epizodu i nadalje, daj nabaci link pošto ja nisam ništa našla. A inače sam seriju gledala na sajtu Antene 3 ali su je kreteni pre 3 nedelje sklonili (slučajno ili namerno). Sad se na fejsbuku svi živi bune ali nema vajde, sa Antene 3 ne odgovaraju. Tako da sad apstiniram do daljeg.

Nema ni na yt.. Moracu preko torrenta..

Srećno i u tome :mrgreen: pošto sam ja pre neke dve nedelje angažovala drugaricu da mi nađe seriju na torrentima, nije našla :histericna:

Mada mislim da bi sad možda moglo da je ima, pošto je sve više ljudi gleda.

Posle nekog vremena ponovo sam prelistala stranice ovog foruma. Bio je non stop ukljucen u to vreme :D Vidim neka poznata imena ovde, drago mi je sto nije tema skroz zamrla. Seriju sam odgledala jos jednom celu od prve do poslednje, a naravno tu su one epizode sto iskacu svaki dan, i nezaboravne fore. Neprevazidjeni nikada, najbolja serija ikada. Cuveni trio. Moze se reci da osecam nostalgiju za onim vremenom, 22h, studioB, svako vece :D Bilo bi lepo da je sad puste na nekom kanalu. Pozdrav svima.. :D:*
i malo da se podsetimo :D

Da li je neko primetio epizodu nove serije koja je bila na Fox televiziji zove se Cezarovi, svi likovi isti samo promenjena imena i radnja se desava u Rimu. Devojke su dosle iz Milana, pre dva ponedeljka ulovim u neka doba noci prvu epizodu, koja je ista kao i u originalnoj verziji (msm kako su se sreli itd), ako neko gleda neka javi termin davanja.

Jos informacija ( preuzeto sa jednog drugog foruma, pa ne mogu da tvrdim istinitost ) :
" I zvanično, snima se srpska verzija Seranovih!

Sada, već Sinđelići.

Trenutno poznata postava:
Voja Brajović - Sreten Sinđelić (Dijego Serano)
Vanesa Radman - Dobrila Sinđelić ( Lusija Serano)
Boris Komnenić - Jezdimir Sinđelić ( Santjago Serano)
Milena Dravić - Ksenija (Karmen)
Milica Mihajlović - ? (Kandela)

Imena mlađe glumačke postave (Gilje, Tete, Kuro, Eva, Markos, Raul...) nisu poznati.

Imena u zagradi su imena u originalu.

Licencu otkupio Emotion.

Tekst objavljen u današnjem izdanju Blica RS. Nema ga još uvek na sajtu, pa sam ovako "svojim rečima". "

Najvise mi se svidja Boris Komnenic kao Santi i Milena Dravic kao Karmen, a mozda najmanje Voja Brajovic, ali videcemo kako ce to da ispadne.

Jos informacija ( preuzeto sa jednog drugog foruma, pa ne mogu da tvrdim istinitost ) :
" I zvanično, snima se srpska verzija Seranovih!

Sada, već Sinđelići.

Trenutno poznata postava:
Voja Brajović - Sreten Sinđelić (Dijego Serano)
Vanesa Radman - Dobrila Sinđelić ( Lusija Serano)
Boris Komnenić - Jezdimir Sinđelić ( Santjago Serano)
Milena Dravić - Ksenija (Karmen)
Milica Mihajlović - ? (Kandela)

Imena mlađe glumačke postave (Gilje, Tete, Kuro, Eva, Markos, Raul...) nisu poznati.

Imena u zagradi su imena u originalu.

Licencu otkupio Emotion.

Tekst objavljen u današnjem izdanju Blica RS. Nema ga još uvek na sajtu, pa sam ovako "svojim rečima". "

Najvise mi se svidja Boris Komnenic kao Santi i Milena Dravic kao Karmen, a mozda najmanje Voja Brajovic, ali videcemo kako ce to da ispadne.

Ne znam sta da kazem... koliko je pouzdana informacija? Bilo bi lepo. Ja bih licno voleo da se to desi, da bar malo lecim nostalgiju za neponovljivom serijom. Nikada vise nece se ponoviti takva serija, takva ekipa.... z:cry:

Back