Seranovi

Ne znam sta da kazem... koliko je pouzdana informacija? Bilo bi lepo. Ja bih licno voleo da se to desi, da bar malo lecim nostalgiju za neponovljivom serijom. Nikada vise nece se ponoviti takva serija, takva ekipa.... z:cry:

Potpisujem... Ne znam koliko je pouzdano, preuzeto sa jednog drugog foruma, ali mi je cudno da niko nije kod nas jos to objavio...

После сваке епизоде поново одгледане, осећај је исти, дајте снимите још неку епизоду ко Бога вас молим, и остане горак укус што тога, нема и после се сетим оног глупог краја и максимално се скењам...

Juče je bila Milena Dravić kod Ivana Ivanovića i rekla je da je snimljena prva epizoda Sinđelićevih (ona glumi Karmen) i da se još ne zna na kojem će kanalu biti emitovani. I još je rekla nešto u stilu "ne razumem baš tu potrebu da se snima domaća serija po već postojećoj španskoj seriji" ili tako nešto. Milena, svaka čast :klap:

Repriziram stare epizode, odgledah ove od 30 i neke, na 53. sam sad :)
A i prvih 5-6 sam gledala,ocu ispocetka do 84. recimo, jer su mi markos i eva i dalje najzanimljiviji :lol:

Stvarno su super i dan danas :) ma svi...!diego,lusija,fiti :heart: ,kandela,raul,afrika,, gilje,tete...:) lurditas,cjuki,itd...
santijago mi je i sad slabo svarljiv,mada svarljiviji nego ranije to sigurno :D

Pozdrav !

Poslednja izmena:
Ja nisam neki fan Kandele. Afrika mi je bila odvratna prvih par epizoda kad se pojavila... Prvi put sad, ranijih puta kad sam gledala nije. :) A Coni mi tako ide na zivce od pojavljivanja do saznanja da nije trudna da ja ne mogu da vam opisem!

Back