Seranovi

E sto se Kandele tice u ozbiljnoj sam manjini, meni je ona takva faca da je to nenormalno.Mada joj zamjeram sto ostavi Fitija, iako kapiram da su par na nivou neba i zemlje :D
E da...uhvatih na blic neku epizodu dje Cjoni ucijenjuje Diega da je trudna...sad, ja se sjecam kroz maglu te epizode, znam da se tu opet smuvaju Markos i Eva,al moje pitanje je - jel su se oni istinski smuvali ,ili je to opet Diego utripovao nesto, prevario biologiju itd?If you know what i mean pod istinski smuvali :D

Koliko se ja sećam Ćoni je bila kod Dijega kući i rekla mu je da je trudna i onda je valjda htela da skoči jer Dijego nju ne voli,Fiti je zvao Dijega da je spasi,onda je Dijego reko Ćoni da ako treba da prihvati dete,da će da prihvati.Reko je Lusiji da je Ćoni trudna i onda je Ćoni priznala da je lagala,koliko se ja sećam...:)

Da, da, to se svega secam... Ona ih je pratila u onu kolibu, Dijego je morao taxi da joj plati :P Ali ne mogu da se setim na koju foru ga je zeznula da spava sa njom... Dal je bio pijan?

Pa po ovom tekstu, ako me gugl trenslejt ne vara, svi su se snasli, cak bih i rekla da im karijera ide na bolje :D
Sem Antoniu Moleru, a u ovaj klip sto pogledah, izgleda da je tesko izaci iz Fitijeve koze :D

Poslednja izmena:
hvala ti puno za taj link, gledao sam seranove 4-5 puta i znam skoro sve napamet :D mnogo me interesovalo ko sta trenutno radi i kako su posto je proslo 10 godina od pocetka snimanja serije a nigde nisam mogao to da nadjem. ja bih bio presrecan da se glumci ponovo okupe i naprave jos jednu sezonu mozda ili tako nesto posto su svi zivi i zdravi ali mislim da je nemoguce jer svako od njih ima svoje obaveze i glume u razlicitim serijama, flimovima :/

i ja takodje , poceo sam po ko zna koji put ponovo da gledam od 1. epizode :D prvih 100 su najsmesnije posle lusije, markosa i eve takodje su smesne i to ali nije isto...ubacuju razne likove i pokusavaju da izvade seriju. nije to to posle odlaska markosa i eve i lusijine smrti. kraj su odradili najbolje sto su mogli s obzirom na situaciju

Back