Seranovi

Izgleda da mi nikad neće dosaditi. :D

Opet sam počela da ručam uz TV, sad kad sam kući. Mada bih volela da sam mogla da gledam kad su bile one malo starije epizode.
Prva epizoda koju sam gledala je ona kada je Fiti video "vanzemaljce" i kada se Markosov bend takmičio sa El Sueno de Morfeo. Kad malo bolje razmislim, ta mi je i omiljena. :'D

Ja da odgledao po ne znam koji put na "Avali". Ta serija ne moze da dosadi :):)

Jesi li to ti Matt, stari druže? :bye:

Ovaj link što ste dali su neke spekulacije, ali to je bilo objavljeno još pre godinu dana. Tu je ionako pisalo samo da je glavni u Globomediji, toj produkcijskoj kući koja je snimila Seranove, rekao da pokušava da nađe neki projekat za Dijega ili Fitija, tj. glumce koji su ih glumili, ali nije rekao da se radi o nastavku Seranovih. Enivej, u međuvremenu se ništa od toga nije ostvarilo.

Inače, danas sam gledajući Korak napred (ako se neko seća te serije) videla u jednoj epizodi malog Dijaza, onog cvikeraša što su ga maltretirali Gilje i društvo :mrgreen:

Jesi li to ti Matt, stari druže? :bye:

Ovaj link što ste dali su neke spekulacije, ali to je bilo objavljeno još pre godinu dana. Tu je ionako pisalo samo da je glavni u Globomediji, toj produkcijskoj kući koja je snimila Seranove, rekao da pokušava da nađe neki projekat za Dijega ili Fitija, tj. glumce koji su ih glumili, ali nije rekao da se radi o nastavku Seranovih. Enivej, u međuvremenu se ništa od toga nije ostvarilo.

Inače, danas sam gledajući Korak napred (ako se neko seća te serije) videla u jednoj epizodi malog Dijaza, onog cvikeraša što su ga maltretirali Gilje i društvo :mrgreen:

Ja sam Wapa :bye:
Pratim ja temu redovno ali sve smo vec napisali, mada nikad nije dosadno a avatar ne menjam :) Nadam se da ce biti ova nova serija sa mojom leeepom Lusijom i kod nas :)

Ja sam Wapa :bye:
Pratim ja temu redovno ali sve smo vec napisali, mada nikad nije dosadno a avatar ne menjam :) Nadam se da ce biti ova nova serija sa mojom leeepom Lusijom i kod nas :)

Po avataru sam te i prepoznala ;)

I ja se nadam da će ovu novu seriju prikazati i kod nas, ja sam se navukla samo tako, a odgledala sam samo 4 epizode. Mada verujem da će je otkupiti tek za koju godinu dok se ne izvrti u Španiji, sad se tek prva sezona prikazuje. Ali stvarno je fantastična :super:

Evo par slika:
Lusija
26.jpg

26.jpg

26.jpg

Back