Seranovi

Pa da, koliko ja znam puštaju, ali ih ne gledam jer termin apsolutno ne odgovara... :)
Inače, najiskrenije, više bih volela kada bi puštali i druge, konkretno španske serije i kada bi se manje repriziralo...

Da, za Kurita se baš vidi da je on, a ni Dijego i Markos ne zaotaju mnogo...

btw je l' video neko da se na happy TV emituje ona serija u kojoj glume Ćoni i Hose Luis? Mislim da se zove Águila Roja.
Radnim danima u 23:00, a repriza 14:00... Anyway... click here

Ja sam bas poceo da gledam to na Hepiju, cini mi se da su stigli do 2. sezone i prestali sa emitovanjem...
Dobra je serija, glumi dosta nama poznatih spanskih glumaca.

Ako neko ima vremena nek odradi prevod za 11 epizodu 5 sezone Las de cain... Cuh tj. procitah negde da ce se kao snimati jos nekih 13 epizoda ali cisto sunjam, posto su im i sajt sa telecinco skinuli...Onaj ko odradi prevod nek me kontaktira preko pppa...

Koji je broj epizode kada Diego Santi i Fiti idu po Lurdes u Samostan? Pretrazio sam pola foruma niko nigde ne spominje...

inace, nekoliko epizoda oko TE epizode su najbolje...

Od 22:35 do 00:00.. Uz Seranove, sat i po smega do suza.. Svi problemi tada su nestajali.. Tako da, da, HVALA IM! :) <3

Potpisujem u potpunosti! Divno si to rekla :aha:

Koji je broj epizode kada Diego Santi i Fiti idu po Lurdes u Samostan? Pretrazio sam pola foruma niko nigde ne spominje...

inace, nekoliko epizoda oko TE epizode su najbolje...

Evo sam ti našla: Sezona 4, epizoda 11, "Lobestoris"

E Bas ti Thank You :konfete:

Tesko je reci ali mislim da je to mozda i najbolja epizoda... Sada kada nema vise Seranovih (novih epizoda), cesto uzmem pa odgledam neke veoma zanimljive epizode i to uvek one smesne, jer nekako me uvesele, a i volim ih bas puno... z:)

Inace, pratim ovu temu od kada nastala i za sve vas koji ste ovde cesto, mislim da ste fantasticni... Verujem da ima puno ovakvih kao ja, koji pomalo iz senke prate sve ovo...

Ljubim Vas... I Puno Pozdrava sa snegom zavejanih Divcibara z:D

Možda bi, umesto postavljanja epizoda bilo lepo da svako kaže zbog čega voli Seranove?
Šta je ono ključno što mu se dopada?
Šta ovu seriju izdvaja od drugih?

Omiljeni junak, i zbog čega?
Omraženi junak, zbog čega?

Da se o seriji priča, pre nego da se linkovi postavljaju.

Jao, baš sam juče gledala onu epizodu "La maldición de las Capdevila" (Prokletstvo Kapdevilinih) na Avali.
Posle dužeg vremena sam se opet neviđeno cepala od smeha.
Kada Dijega protera svaki put kad vidi Lusiju. :rotf:
Kada jadan svima redom kreće da izjavljuje ljubav. A scena kada kaže Lurditas da je voli. Hahaha, najjači su.
Nedostaju mi mnogo. Nemam vremena da ih češće gledam. :-/

Porodicna serija koja prati zivote i probleme svih generacija. Poucna kad su u pitanju teme o odrastanju, ljubavi, prijateljstvu, skoli, prastanju... :)

Svaka epizoda je jedna prica, tako da nije neophodno pratiti redovno.

Eh kad se setim...
Volim Seranove, potpuno su ludi, kako smišljaju sve fore, ne znam, ali je originalna serija, dopada mi se zato što je u suštini komedija, a opet se bave sa ozbiljnijim temama.
Omiljeni likovi su mi Ćoni, Dijego, Santi i njegova žena, nažalost zaboravio sam ime.

Mada poslednja epizoda mi se nije svidela, koliko tih epizoda da oni na kraju sve to naprave da je bio san, mada mi je drago što su svi živi :)

Back