Seranovi

posaljite mi vase msnove sem saleta i katarine(angele) :)

E da,jel su Lusija i Elena u stvarnosti u nekom rodu posto jako jako lice?
Ako nisu,onda svaka cast reziserima na odabiru glumice,jer su skroz iste....meni samo nije jasno kako Karmen i Lusija nisu pominjali Elenu i Lunu tokom cele serije?!...to je sigurno u trenutku izmisljeno da Lusija ima jos jednu sestru,kada reziseri nisu znali sta ce vise,a mozda i nije....

Ne mogu da verujem,kraj u utorak.Ali ja cu nastaviti da gledam na cd-ovima opet : )

ne znam zasto,ali meni se cini da me kulirate na ovoj temi...a to mi bas smeta :(

i evo sad sam odgledao epizodu i opet ono emotivno vezivanje za likove,strasno,ne znam sta mi je 0.o

Poslednja izmena:

Ako nisu,onda svaka cast reziserima na odabiru glumice,jer su skroz iste....meni samo nije jasno kako Karmen i Lusija nisu pominjali Elenu i Lunu tokom cele serije?!...to je sigurno u trenutku izmisljeno da Lusija ima jos jednu sestru,kada reziseri nisu znali sta ce vise,a mozda i nije....

Ne mogu da verujem,kraj u utorak.Ali ja cu nastaviti da gledam na cd-ovima opet : )

ne znam zasto,ali meni se cini da me kulirate na ovoj temi...a to mi bas smeta :(

i evo sad sam odgledao epizodu i opet ono emotivno vezivanje za likove,strasno,ne znam sta mi je 0.o
Ermmm.....katarine(angele) :dontunderstand:

To je vecj neko spominjao na ovoj temi, u jednoj epizodi josh na pochetku Karmen je rekla kao ''imam jednu cjerku i dve unuke (Eva i Tete)... tako da su se malo zjbli...:)

Ne verujem da su u srodstvu...ali lice malo.:p

Ja pokusavam da nikog ne iskuliram...znam kako je to, i meni ponekad zasmeta.:)

da...........bas tako..........:(
funny :lol: ko je rekao da cu da te bijem :lol: ah,pocastvovana sam sto me zoves ribom :lol: :lol: :lol: :hahaha:
i primam izvinjenje :rumenko:
imas jos nesto da kazes? :lol:

Nemam vise nista da kazem, ucutala si me za vek-vekova amin.:prstic:

To je vecj neko spominjao na ovoj temi, u jednoj epizodi josh na pochetku Karmen je rekla kao ''imam jednu cjerku i dve unuke (Eva i Tete)... tako da su se malo zjbli...:)

Ja tek sad po drugi put kad gledam, provaljujem da ima previse gresaka u seriji. I stvarno mislim da zbog toga serija po kvalitetu nije nesto..stvarno je mnogo greski.

Ali je ipak najbolja spanska serija i najgledanija.:)

Ne verujem da su u srodstvu...ali lice malo.:p

Nemam vise nista da kazem, ucutala si me za vek-vekova amin.:prstic:

Ja tek sad po drugi put kad gledam, provaljujem da ima previse gresaka u seriji. I stvarno mislim da zbog toga serija po kvalitetu nije nesto..stvarno je mnogo greski.

Ali je ipak najbolja spanska serija i najgledanija.:)
:lol: ucutala :hahaha1: aha....
mislis najbolja serija inace,bez tog spanska :P
EDIT: ja se stvarno trudim da nikog ne kuliram,svi ste mi bas ok.

Poslednja izmena:
Ako nisu,onda svaka cast reziserima na odabiru glumice,jer su skroz iste

Ne mogu da verujem,kraj u utorak.Ali ja cu nastaviti da gledam na cd-ovima :0I NASTAVICU DA PISEM NA TEMI:per::lol::D

Nisu u srodstvu a reziserima za to svaka cast ovo sto sam dodao gore ces isto nastaviti jel tako?:ok:
Ma nekuliramo te ali shvatam sta oces da kazes ja kad sam prvi put dosao na ovu temu(bilo je to bas DAAAAVNO ali sam je i pre toga pratio)moji postovi ko da nisu postojali nieko nije ni quote ni da odgovara ja mislio bag da niko ni nevidi sta pisem i onda sam pisao slovo aaaaaaaa preko cele strane i samo isao ENTER preko cele strane i tad je prvi put neko obratio paznju:hahaha:Bio sam bas srecan iako mi nisu bas prijatno odgovorili :hahaha:eto ali i NIJE istina da te kuliramo nego ti manje pises:p

salim se:mrgreen::mrgreen:

Da secam se kada je to karmen rekla na pocetku serije

Ma Jekana vise ni ne gleda Seranove...
Ma gleda samo neca da prizna :mrgreen:

Nisu u srodstvu a reziserima za to svaka cast ovo sto sam dodao gore ces isto nastaviti jel tako?:ok:
Ma nekuliramo te ali shvatam sta oces da kazes ja kad sam prvi put dosao na ovu temu(bilo je to bas DAAAAVNO ali sam je i pre toga pratio)moji postovi ko da nisu postojali nieko nije ni quote ni da odgovara ja mislio bag da niko ni nevidi sta pisem i onda sam pisao slovo aaaaaaaa preko cele strane i samo isao ENTER preko cele strane i tad je prvi put neko obratio paznju:hahaha:Bio sam bas srecan iako mi nisu bas prijatno odgovorili :hahaha:eto ali i NIJE istina da te kuliramo nego ti manje pises:p

salim se:mrgreen::mrgreen:

Da secam se kada je to karmen rekla na pocetku serije

Ma gleda samo neca da prizna :mrgreen:

nastavicu i da pisem xD

Back