boskko
Aktivan član
- Poruka
- 1.365
Su kim'?![]()
Ma svi mi traže MSN = EM ES EN
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Su kim'?![]()
da...........bas tako..........eh jos 1 epizoda pa kraj...bilo je lepo dok je trajalo![]()
Ermmm.....katarine(angele)posaljite mi vase msnove sem saleta i katarine(angele)
E da,jel su Lusija i Elena u stvarnosti u nekom rodu posto jako jako lice?
Ako nisu,onda svaka cast reziserima na odabiru glumice,jer su skroz iste....meni samo nije jasno kako Karmen i Lusija nisu pominjali Elenu i Lunu tokom cele serije?!...to je sigurno u trenutku izmisljeno da Lusija ima jos jednu sestru,kada reziseri nisu znali sta ce vise,a mozda i nije....
Ne mogu da verujem,kraj u utorak.Ali ja cu nastaviti da gledam na cd-ovima opet : )
ne znam zasto,ali meni se cini da me kulirate na ovoj temi...a to mi bas smeta
i evo sad sam odgledao epizodu i opet ono emotivno vezivanje za likove,strasno,ne znam sta mi je 0.o
Ermmm.....katarine(angele)![]()
posaljite mi vase msnove sem saleta i katarine(angele)
Ako nisu,onda svaka cast reziserima na odabiru glumice,jer su skroz iste....meni samo nije jasno kako Karmen i Lusija nisu pominjali Elenu i Lunu tokom cele serije?!...to je sigurno u trenutku izmisljeno da Lusija ima jos jednu sestru,kada reziseri nisu znali sta ce vise,a mozda i nije....
Ne mogu da verujem,kraj u utorak.Ali ja cu nastaviti da gledam na cd-ovima opet : )
i evo sad sam odgledao epizodu i opet ono emotivno vezivanje za likove,strasno,ne znam sta mi je 0.o
posaljite mi vase msnove sem saleta i katarine(angele)
da...........bas tako..........
funnyko je rekao da cu da te bijem
ah,pocastvovana sam sto me zoves ribom
![]()
![]()
![]()
i primam izvinjenje
imas jos nesto da kazes?![]()
To je vecj neko spominjao na ovoj temi, u jednoj epizodi josh na pochetku Karmen je rekla kao ''imam jednu cjerku i dve unuke (Eva i Tete)... tako da su se malo zjbli...
A mozda u Pakovom svetu glumi neko iz Seranova?
Ne verujem da su u srodstvu...ali lice malo.
Nemam vise nista da kazem, ucutala si me za vek-vekova amin.
Ja tek sad po drugi put kad gledam, provaljujem da ima previse gresaka u seriji. I stvarno mislim da zbog toga serija po kvalitetu nije nesto..stvarno je mnogo greski.
Ali je ipak najbolja spanska serija i najgledanija.![]()
ucutala
aha....
mislis najbolja serija inace,bez tog spanska
EDIT: ja se stvarno trudim da nikog ne kuliram,svi ste mi bas ok.
Nisu u srodstvu a reziserima za to svaka cast ovo sto sam dodao gore ces isto nastaviti jel tako?E da,jel su Lusija i Elena u stvarnosti u nekom rodu posto jako jako lice?
Ako nisu,onda svaka cast reziserima na odabiru glumice,jer su skroz iste
Ne mogu da verujem,kraj u utorak.Ali ja cu nastaviti da gledam na cd-ovima :0I NASTAVICU DA PISEM NA TEMI
Da secam se kada je to karmen rekla na pocetku serijeTo je vecj neko spominjao na ovoj temi, u jednoj epizodi josh na pochetku Karmen je rekla kao ''imam jednu cjerku i dve unuke (Eva i Tete)... tako da su se malo zjbli...
Ma gleda samo neca da priznaMa Jekana vise ni ne gleda Seranove...
Nisu u srodstvu a reziserima za to svaka cast ovo sto sam dodao gore ces isto nastaviti jel tako?
Ma nekuliramo te ali shvatam sta oces da kazes ja kad sam prvi put dosao na ovu temu(bilo je to bas DAAAAVNO ali sam je i pre toga pratio)moji postovi ko da nisu postojali nieko nije ni quote ni da odgovara ja mislio bag da niko ni nevidi sta pisem i onda sam pisao slovo aaaaaaaa preko cele strane i samo isao ENTER preko cele strane i tad je prvi put neko obratio paznjuBio sam bas srecan iako mi nisu bas prijatno odgovorili
eto ali i NIJE istina da te kuliramo nego ti manje pises
salim se
Da secam se kada je to karmen rekla na pocetku serije
Ma gleda samo neca da prizna![]()
Koliko ja znam Seranovi imaju utorkom,sredom,cetvrtkom i petkom. To je moja omiljena serija...![]()
Jel zna neko gde ima da se skine 8. sezona tv-rip?Jel neko gleda Seranove na ATV-u? Dokle su stigli?
![]()
***, za 2 dana kraj...
Pakow swet je tek na Jesen, shta ce da pushtaju do jeseni?!?! Msm nek josh jednom puste Serranowe pa
onda Pakow swet..![]()