Seranovi

Čekaj imam N95 8GB,pa je kutija puna kablova,kad budem našao UCB i sve to prenosim šamar(imam usporenu verziju,snimao na YouTube),teoriju od šest karika(moju omiljenu Fitijevu teoriju),Huanovo za*ebavanje na času veronauke,šamar(na TV-u)...ybg,nisam snimio ono kad glumi Boga na mikrofonu,ali O.K.je,snimiću sutra ujutru.;)

Sutra kačim snimke;)

Ajd sad postavi, aaaa danas je Nedelja, jedva čekam Utorak.
Koja po redu epizoda je u Utorak? :lol:

Lol da...Bilo mi je bas drago za taj samar...xD
Btw,kad je Diego rekao "Ostajes bez mobilnog,tv-a,izlazaka,igrica..." a Kuro kaze "Ali tata,ja i nemam mobilni" :hahaha1:
I jeste li primetili da svaka zena koja se razvede,razvela se zbog istog razloga: Jednog dana je dosla ranije kuci sa posla,i zatekla muza na sekretarici/pomocnici O_o
Tako je bilo i sa Karmen,Virhiniom,Elenom...

Ja bih ga jos nekoliko puta zveknuo samarom...ceo zivot je podyebava, a ona koliko je glupa, ne provaljuje to...:roll:

Muz od Karmen je umro...nisu se razveli.:lol:

Skontajte ovo, spam je ali je extra!

2eofmlg.jpg

Da,144.i zove se Pandorino pismo(La carta de Pandora).;)

Danas nedelja,Vidovdan,ima film "Kosovski boj";a uveče Olja:D
Kad je kosovski boj?:per:

e izvinite ako što sam ovih dana malo bio grub,bio sam nešto iznerviran,sad sam se iskulirao....jako je dobra epizoda kada idu da traže hosika,provala je bilo na tone....
Opusteno inace sta ima malo redje posecujes:per:Epizoda je bila do jaja ove ep. iz osme sezone su super pocecaju na stare:heart::heart::heart:Nije mi omiljeni lik cak ni medju prvih 5 ali markos mi uvek nedostaje i bas mi je drag.Uvek mi je super kad svrati:heart:

Kad je kosovski boj?:per:

Opusteno inace sta ima malo redje posecujes:per:Epizoda je bila do jaja ove ep. iz osme sezone su super pocecaju na stare:heart::heart::heart:Nije mi omiljeni lik cak ni medju prvih 5 ali markos mi uvek nedostaje i bas mi je drag.Uvek mi je super kad svrati:heart:

Ma Kosovski boj je đubre od filma...Bio danas na RTS-u...Bar Olja ostaje ista;)

Sećate li se onih dobrih starih dana,kad smo se klackali sa Jekanom,(pod)yebavali malog Davida...

Već rekoh 1000 puta-imam n95 8gb

Skontajte ovo, spam je ali je extra!

2eofmlg.jpg

Jesi li to ti na slici, Davide?

Ma Kosovski boj je đubre od filma...Bio danas na RTS-u...Bar Olja ostaje ista;)

Sećate li se onih dobrih starih dana,kad smo se klackali sa Jekanom,(pod)yebavali malog Davida...

Već rekoh 1000 puta-imam n95 8gb

Ma dajte ljudi, kakvi stari dani...nije proslo ni mesec dana od tih "starih vremena" a vi kukate.
Stari dani su bili kad sam se ja dop. sa nekim likovima na humoru pre god. i nesto...;)

Back