Seranovi

Ova poslednja sezona mi se ne svidja.
Oni stari likovi su sjajni, kao i uvek, ali onaj mali kreten Huan je stvarno odvratan lik i ne znam zasto su ga uopste uvodili u seriju! Svima im je unistio zivote time sto je skroz obrlatio Kura i na kraju doveo do totalnog raspada cele porodice. Bas neadekvatan zavrsetak ovako vesele serije.
A simpaticna mi je Lusijina sestra i, kad sam prvi put gledala seriju, ponadala sam se da bi moglo da bude jos interesantnih epizoda sa njom. Greska.
Ipak, nista bez tria - a njima bih obavezno dodala i Hosika. On je pun pogodak u seriji.

Ova poslednja sezona mi se ne svidja.
Oni stari likovi su sjajni, kao i uvek, ali onaj mali kreten Huan je stvarno odvratan lik i ne znam zasto su ga uopste uvodili u seriju! Svima im je unistio zivote time sto je skroz obrlatio Kura i na kraju doveo do totalnog raspada cele porodice. Bas neadekvatan zavrsetak ovako vesele serije.
A simpaticna mi je Lusijina sestra i, kad sam prvi put gledala seriju, ponadala sam se da bi moglo da bude jos interesantnih epizoda sa njom. Greska.
Ipak, nista bez tria - a njima bih obavezno dodala i Hosika. On je pun pogodak u seriji.

Tako je.Ali vecerashnji samara je bio O.K.;)

Pocele su da me nerviraju Elena i Luna... a pored njih i onaj mali menthol Huan....

I mene oni nerviraju. Ona Elena me nervira zato sto je zena totalni debil, zloupotrebljava to sto je psiholog samo da bi ispala pametna, a ustvari nema pojma... Luna malo smara, tek je dosla, a u prosloj epizodi odma' skace za q.rac od onog Gaela.
Onaj mali mentol je mentol i to je sve sto mogu reci za njega...mislim, pored toga sto je debilcina, licemer, kretencina, peskir, glavonja, on je ipak totalni mentol...

I mene oni nerviraju. Ona Elena me nervira zato sto je zena totalni debil, zloupotrebljava to sto je psiholog samo da bi ispala pametna, a ustvari nema pojma... Luna malo smara, tek je dosla, a u prosloj epizodi odma' skace za q.rac od onog Gaela.
Onaj mali mentol je mentol i to je sve sto mogu reci za njega...mislim, pored toga sto je debilcina, licemer, kretencina, peskir, glavonja, on je ipak totalni mentol...

A bežanje u Sevilju?;)

C_2_maincontent_7311_mediumimage.jpg

shta to tebe briga?

jel' mozhe neko link od poslednje epizode da postawi????
Ne verujem...Ne sarađujemo sa decom koja ne znaju da pišu V.
shta tebe zabole k***c na shta je?:rtfm:
Smiri se klinjo, videće te neko da psuješ...
e BRAWO. nismo znali...... :hahaha1:

Opet ti pišeš više postova zaredom... :roll:

@tema

Kad je Fiti rekao da su udarili u deblo, a Santi kaze :
Gde ti ovde vidis sumu, ovo je naka ajkuletina :hahaha:

A onaj mali,razmaženi,kako mi je bilo drago kad ga je keva opalila,sve je zvonilo.

Lol da...Bilo mi je bas drago za taj samar...xD
Btw,kad je Diego rekao "Ostajes bez mobilnog,tv-a,izlazaka,igrica..." a Kuro kaze "Ali tata,ja i nemam mobilni" :hahaha1:
I jeste li primetili da svaka zena koja se razvede,razvela se zbog istog razloga: Jednog dana je dosla ranije kuci sa posla,i zatekla muza na sekretarici/pomocnici O_o
Tako je bilo i sa Karmen,Virhiniom,Elenom...

A ne kapiram jednu stvar,mislim glupost nebitna,al opet..

pre neki dan ona epizoda kad je ispalo da je Diego u braku sa Lurditas, kako je to mogucje, kad je Diego tad josh bio u braku sa Lusijom tj. ona je bila zhiva...??

Back