Seranovi

Nekako mi je strasno neobicno da gledam Dijega bez Lusije i Markosa bez Eve.
Dijego uvek kada sede na kaucu, upari se sa Lusijom, klinci po strani, Santi i Lurdes po strani i Karmen isto uvek nesto dobacuje. A sad je sve isto, samo Lusije nema (:D). Dijego nema sa kim da se upari, uvek onako sam... A i Markos, nekako ne ide mi bez Eve... A bas bi bila fora da je i ona dosla...

Sibil sjajan ti je avatar :)
Propustih veceras Seranove, bili gosti, moracu da pogledam reprizu - u utorak:(

Znaci,znas ko mi je na avataru?:);)

Kako je lepa Lusija bila,tek sad vidim...

Bila je OK epizoda,ali bas mi je zao Markosa...Ono kad je rekao da nema vise slobodu...A Conin lik mi je sve bolji i bolji:)

Ali,cino mi se da su baaas brzo zaboravili Lusiju...I sta je to kao bilo s njenim telom,kad nije bilo sahrane?

Pomirice se oni sigurno kad tad...
Zna li neko koliko jos epizoda ima..?
I da li se snama i dalje serija..?

Evo ovo su epizode koje su ostale do kraja 6 sezone

6.12. El jamón maltés (Malteška pršuta)
6.13. El padrino IV
6.14. Donde dije, digo Diego
6.15. Soy koala
6.16. Ese olor tan característico
6.17. Charol de leopardo
6.18. Breve historia de la filosofía
6.19. Algo pasa con Celia
6.20. Un año de soledad
6.21. La sombra de la Candelaria es alargada
6.22. La penitencia va por detrás
6.23. La mano amiga
6.24. Siempre positivo, nunca negativo
6.25. La parábola del hijo prófugo
6.26. Dos mujeres y un Serrano
6.27. Última llamada para Diego Serrano
A studio b je otkupio 149???:roll:
SNIMA SE I DALJE...

Jos 16 dakle...
A prekljuce je bila 109(mada bih se mogla zakleti da je to pisalo na tri zadnje epizode...)...
Otkud studiu B 149 epizod, ne konta..?
Otkupili i sedmu sezonu ili pola sedme sezone..?

studio b je tada otkupio sve snimljene epizode, celu 6. sezonu i nekoliko iz sedme...valjda...tako sam procitala na par mesta...valjda ce i dalje da otkupljuje....da ne bude ko prosli put.....sve iz pocetka...........:roll:

Ja sam juče odgledala na youtubeu celu 136. epizodu kad Diego puni 50 godina i mogu da vam kažem da se Lucije itekako još sećaju i pominju je, ustvari bila je baš dirljiva ta epizoda, pogotovo što se pojavljuje i Markos.

Ja mislim da bi bilo idealno da se u zadnoj epizodi zadnje sezone pojavi Lucija, da naprave kao da je imala amneziju ili nešto slično, pa da se vrati Dijegu i onda mogu da žive sretno još 50 godina. Mada nešto sumnjam da će tako biti.

A juče mi je bilo najsmešnije što je Choni rekla da Jose Luisu kupuje odeću u Zari za decu, kao veličina 14 mu savršeno stoji... :rotf:

Ma sta vam je ljudi, kako Lusija moze da se vrati? Pa ispala bi najgori skot da je celu porodicu svesno ostavila u ocajanju i tugovanju za njom. A varijanta da je dozivela amneziju je jos gora (serija bi ispala gora i od najgore sapunice)! Neka ostane ovako, kad je ovako htela sama glumica i gotovo.
Videcemo kakvi ce biti novi zenski likovi koji nas cekaju.
Markos mi vec nedostaje!

Back