hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.258
pa zato sto niko ne bi voleo da ovaj drugi ima shemu nego samo mi
?
?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto se o tim semama sa strabne tako ruzno govori iako skoro svak tako nesto gaji?
Slazem se![]()
Ali kome veren ?ne mozes onoj/onom koji vara biti veran
Pitanje ti je u stilu-ako svi skoce sa mosta, i ja cu, to je ok?
pa neces biti sa tom osobom ako saznas naravno da vara i ako ti je to bitno.
mozemo da ocekujemo da postoje verni ljudi i da cemo mozda bas mi imati nekog ko nam je veran samo ako smo sami takvi
znaci ako ja ne varam mora da nisam jedina na svetu, takvih ima jos, ali ako sama nisam verna onda je pitanje da li i jedan veran postoji na planeti.
ovako jedan postoji sigurno a to sam ja. otprilike takav neki stav.
ko vara zaista ne moze nikome da veruje, zar ne?
ima vernih al jako malo
i ti provalis i odseces mu kitu
sjajno si opisala
naravno da ne jer je i on takav
) onda moze ..valjda
pa ko nije zasluzio da mu budemo verni necemo biti sa njim uopste. sta to znaci on nije zasluzio i on je kreten i ja cu biti kreten i tako volimo se i svet je lep..od recenice ima vernih ali jako malo
meni zeludac skace saltomortale
biti nekom veran ko to nije zasluzio a to pokazuje svojim postupcima, praktikuju samo osobe bez mozga
pa ko nije zasluzio da mu budemo verni necemo biti sa njim uopste. sta to znaci on nije zasluzio i on je kreten i ja cu biti kreten i tako volimo se i svet je lep..
hehe obicno se vara neko ko je dobar i nije zasluzio..kad je stoka tretman aktuelan da vidim ko ce prevaritiod recenice ima vernih ali jako malo
meni zeludac skace saltomortale
biti nekom veran ko to nije zasluzio a to pokazuje svojim postupcima, praktikuju samo osobe bez mozga
pa ako nije zasluzio vernost sto je zasluzio da bude par josh uvek
znaci drzis ga nije zasluzio da budes veran ali je zasluzio da mu budesh riba mladich
zasto se o tim semama sa strabne tako ruzno govori iako skoro svak tako nesto gaji?

izvini ali nisam razumela sta si rekla
pitanje je takodje
ako veza brak ili sta vetj funkcionise ali da tu nema neke ljubavi zasto rusiti to sto imas ako mozes da napunis baterije sa strane
Biti veran nekome to je odluka. I žrtva.pitanje je takodje
ako veza brak ili sta vetj funkcionise ali da tu nema neke ljubavi zasto rusiti to sto imas ako mozes da napunis baterije sa strane

pitanje je takodje
Biti veran nekome to je odluka. I žrtva.
Jer svako može da skrene malo sa kursa, toliko je ponuda oko nas... Najružnije je zavlačiti osobu sa kojom si, a još gore zavlačiti sebe.
Mada, ne kapiram što biti u vezi/ braku i kresati se sa strane. Onda tu nešto debelo ne valja. Ko hoće šeme i ko je tome sklon, nije za vezu, jer je to onda čist mazohizam.
hahahah sve ali sve si pogrešno napisala
čestitamo, pobedili ste zakone verovatnoće