sema sa strane

Slazem se :ok:

Ali kome veren ? ;) ne mozes onoj/onom koji vara biti veran

pa neces biti sa tom osobom ako saznas naravno da vara i ako ti je to bitno.
mozemo da ocekujemo da postoje verni ljudi i da cemo mozda bas mi imati nekog ko nam je veran samo ako smo sami takvi
znaci ako ja ne varam mora da nisam jedina na svetu, takvih ima jos, ali ako sama nisam verna onda je pitanje da li i jedan veran postoji na planeti.
ovako jedan postoji sigurno a to sam ja. otprilike takav neki stav.

ko vara zaista ne moze nikome da veruje, zar ne?

pa neces biti sa tom osobom ako saznas naravno da vara i ako ti je to bitno.
mozemo da ocekujemo da postoje verni ljudi i da cemo mozda bas mi imati nekog ko nam je veran samo ako smo sami takvi
znaci ako ja ne varam mora da nisam jedina na svetu, takvih ima jos, ali ako sama nisam verna onda je pitanje da li i jedan veran postoji na planeti.
ovako jedan postoji sigurno a to sam ja. otprilike takav neki stav.

ko vara zaista ne moze nikome da veruje, zar ne?

Bio bi ako imam vezu samo radi sexa i ona isto :)

Potpuno si u pravu kao uvek :ok: :) ima vernih al jako malo :aha:

Ima i ono, ti si verna, on te vara a ti ne znas to, a laze te da si mu jedina :lol: i ti provalis i odseces mu kitu :rotf:

Svak ti cast ako jesi :super: :zag: :) sjajno si opisala :heart:

Moze, zavisi sa kojom je zenom ..ako je neka opasna :zper: naravno da ne jer je i on takav :lol:

Ako nadje neku vernu ( cudom :lol: ) onda moze ..valjda :think:

Al tesko ..sami su varalice pa u svakog i sumnjaju nas ;) :

od recenice ima vernih ali jako malo

meni zeludac skace saltomortale

biti nekom veran ko to nije zasluzio a to pokazuje svojim postupcima, praktikuju samo osobe bez mozga

pitanje je takodje

ako veza brak ili sta vetj funkcionise ali da tu nema neke ljubavi zasto rusiti to sto imas ako mozes da napunis baterije sa strane
Biti veran nekome to je odluka. I žrtva.
Jer svako može da skrene malo sa kursa, toliko je ponuda oko nas... Najružnije je zavlačiti osobu sa kojom si, a još gore zavlačiti sebe.
Mada, ne kapiram što biti u vezi/ braku i kresati se sa strane. Onda tu nešto debelo ne valja. Ko hoće šeme i ko je tome sklon, nije za vezu, jer je to onda čist mazohizam.

pitanje je takodje

ako veza brak ili sta vetj funkcionise ali da tu nema neke ljubavi zasto rusiti to sto imas ako mozes da napunis baterije sa strane

To je vec stvar dogovora.
Sve je stvar dogovora.
Ako obavezujuce strane postuju inetrni dogovor (kakav god)-ok, ako nema postovanja-posredi je licemjerje, kukavicluk, ukratko, raspad sistema.

Biti veran nekome to je odluka. I žrtva.
Jer svako može da skrene malo sa kursa, toliko je ponuda oko nas... Najružnije je zavlačiti osobu sa kojom si, a još gore zavlačiti sebe.
Mada, ne kapiram što biti u vezi/ braku i kresati se sa strane. Onda tu nešto debelo ne valja. Ko hoće šeme i ko je tome sklon, nije za vezu, jer je to onda čist mazohizam.

hahahah sve ali sve si pogrešno napisala
čestitamo, pobedili ste zakone verovatnoće

Back