gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
ja sam zlo ali zavidim dobru i gnušam se sebe, zato i pokušavam da budem dobar iako je to neiskreno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam zlo ali zavidim dobru i gnušam se sebe, zato i pokušavam da budem dobar iako je to neiskreno
hahaha ma pričajte mi još vas dve ah oh recite mi sve o meni preko interneta

hahaha ma pričajte mi još vas dve ah oh recite mi sve o meni preko interneta

nema veze da li je internet, ovde se vide stvari koje se teze vide u realu ako te neko bas dobro ne poznaje i ako niste bliski,
znaci ja imam bolju sliku o tebi nego neko koga znas ali ga poznajes povrsnije
ovde pokazujemo hteli ili ne svoju pravu licnost, osobine, to na duze staze ne moze da se sakrije.![]()

plasšiš me šojka![]()

zasto se o tim semama sa strabne tako ruzno govori iako skoro svak tako nesto gaji?

Zato sto takvi ne umeju niti mogu to da rade opa im krivo sto ostali mogu ..da im napakoste![]()
tamo gde ti ne da tvoja kognicija - između redova
zasto se o tim semama sa strabne tako ruzno govori iako skoro svak tako nesto gaji?

evo šta sad tebi recimo piše između redova - blajvala bi mi al te jebbe što ti ne dam
ma tesko prevariti, najmanji problem...
izazov je biti veran.
e matea, ae idi na onu temu tamo reši problem onome što ima problem s erekcijom ne bi li se meni skinula squrtza
zato sto ubijaju poso kurravamazasto se o tim semama sa strabne tako ruzno govori iako skoro svak tako nesto gaji?
zato sto ubijaju poso kurravama

samo malo razmisli..svaka 5a pristaje da bude 5-6a kres kombinacija..kad kazem da imam ribu vidi se da sam srecan i svaka me spopada i daje za dzodgovor se meni ne svidja