Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Niko ne tvrdi da on nekog mrzi nego se pravi malo veci Srbin nego sto jeste !
Mali covek, a veliki Srbin.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Naravno da sam mjerodavan . Tako bih procjenio svakoga ko ugovorom nekoga prisiljava da pjeva himnu .A ti si merodavan da cenis ko je koliki Srbin ....![]()
]Naravno da sam mjerodavan [/B]. Tako bih procjenio svakoga ko ugovorom nekoga prisiljava da pjeva himnu .
Nebitno je da li je to Mihajlovic ili neko drugi . Obozavao sam ga kao fudbalera , ali ovo su mu glupi potezi .
Rece onaj koji je mjerodavan da komentarise predsjednike i premijere drzava !Dalje od boldovanog nisam citao ....![]()

Rece onaj koji je mjerodavan da komentarise predsjednike i premijere drzava !![]()

O rodoljubce , kao da si iskocio iz Sterijinih knjiga !Rece iznervirani hrvoje ..
Hbt . na ovoj temi se sjatila citava satnija hrcaka ....
Sinisa majstoreeeeeeeeee !!!
O rodoljubce , kao da si iskocio iz Sterijinih knjiga !

niko balavog baliju nije terao nishta da popisuje
ako mu smeta srpska himna nek igra za tursku
dzaba se digla ovolika halabuka
selektor je u napred rekao koji su uslovi igranja za tim,ponudio kandidatima da daju pismeni pristanak da se slazu sa uslovima
ljajic potpisao
ljajic prekrshio
ljajic leti iz reprezentacije
niko balavog baliju nije terao nishta da popisuje
ako mu smeta srpska himna nek igra za tursku
dzaba se digla ovolika halabuka
selektor je u napred rekao koji su uslovi igranja za tim,ponudio kandidatima da daju pismeni pristanak da se slazu sa uslovima
ljajic potpisao
ljajic prekrshio
ljajic leti iz reprezentacije
..Siniša je veliki čovek i sportista koji je mnogo dobrih stvari učinio za Srpsku reprezentaciju,
i promovisanje Srbije i Srba u Evropi i svetu,
i kao takavom mu dajem ponu podršku.
A za pojedine likove koji kritikuju Sinišu M. na ovoj temi bojim se da su među prvima napuštali
svoje borbene položaje i predavali ih i prodavli Hrvatima !!!
Ademu su bolji roditelji nego sto je on sam. Barem se Ademov otac izvinjava i obecava da ce mu sin nauciti tekst himne. Mislim da ga otac nije dovoljno tukao kad je bio mali tako da bi trebao i on upotrijebiti saku da bi ga natjerao da zagrije stolicu i da nauci Srpsku himnu.
Kad ga je trazio Safet Susic za Bosansku reprezenatciju tada za malo sto nije otisao ali ga jemajka spriejcila i rekla je javnosti da je njihova porodica lojalna Srbiji i da je Srbija njihova mati.

Lako mu je to rijesiti . Ode u Rusiju i zamoli Putina da mu da par hektaraCitiras rusoljupca koji bi da postane Srbija ruska gubernija.![]()
Lako mu je to rijesiti . Ode u Rusiju i zamoli Putina da mu da par hektara
da sa svojim istomisljenicima osnuje svoju guberniju .
Kad su mogli dati Aljasku Amerima , mogu i ovo da rijese .

Navedi i jedan pozitivan ucinak SM za reprezentaciju?? Nije seljak 2 utakmice sastavio a da nije bio iskljucen ili dobio karton..sirovina jugoslovenska..

Tebi takvome, ko zna čijeme klonu šta god da se navede bilo bi nedovoljno !!!
Dovoljno je samo pogledati koliko je golova, i kakve sve, dao za reprezentaciju...

A koliko smo vaznih utakmica izgubili zbog njegovog prostackog ponasanja?
Nije on "izbacen" (bas kao sto nije ni "ubacen") zato sto je Bosnjak, vec sto je prekrsio nesto na sta je DOBROVOLJNO pristao.vazno da se "pravi" srbi na forumu nasladjuju sa izbacivanjem jednog bosnjaka iz reprezentacije.
Miha bi za ovo u bilo kojoj civilizovanoj zemlji dobio momentalni otkaz, ali ne sumnjam da je bio zlonameran...bog zna iz kojeg lobija je dosla ova direktiva
Siniša Mihajlović, rođen u VUKOVARU, od roditelja JUGOSLOVENA (otac srbin, majka hrvatica) napravi problem jer neko ne želi da peva himnu Srbije! Kasno si se dovatio patriotizma, brale...
Bože pravde nije pesma koju ljudi mogu doživljavati kao svoju. Ona odgovara nacionalistima koji veruju u Boga, ostalim je otužna. Reči koje izgovara čovek u očajanju, kad je sve propalo, nema više nade, ni snage, pa moli Boga.
Takva nam je himna, takva država, a takva i reprezentacija. Ne trebaju dobri (igrači), samo poslušni.
Naravno da sam mjerodavan . Tako bih procjenio svakoga ko ugovorom nekoga prisiljava da pjeva himnu .
Nebitno je da li je to Mihajlovic ili neko drugi . Obozavao sam ga kao fudbalera , ali ovo su mu glupi potezi .
Ако играш за Британију певај Боже спаси краљицу ако то од тебе траже. Ако играш за Саудијце онда певај то њихово Алах карим и не таласај.
Ако нећеш, не мораш. А ако хоћеш да играш, али нећеш да певаш 'јер поштујеш себе' онда си будала.
Kratko i jasno!