onisifor
Ističe se
- Poruka
 - 2.275

Naravno da jesam.
Ako izjaviš da je trojstvo sveto i da postoje dokazi u Bibliji, ako tumačiš da klanjanje ikonama nije bogohuljenje, ako ljubljenje različitih svetačkih pomagala iznosiš kao vrhunac vjere - a Jehovini svjedoci ti Biblijskim recima pokazuju da Biblija govori nešto sasvim drugo - ti saspeš i drvlje i kamenje na Jehovine svjedoke.
Tko je onda netolerantan i tko onda sipa uvrede tipa "raseliti" ili "jehovci" ili "djecoubojice" ili "lopovi" i tome slično.
Da li si od ikoga dobio odgovor u kojem te se nazivalo "srbendom" ili "heretikom" ili "ikonoljupcem" ili nešto slično?
Ako ćeš biti pošten i iskren - onda ćeš priznati da nije.
To što nekada reagiramo na laž koja se opetovano provlači kroz postove istih ljudi je normalna ljudska reakcija - nije mržnja.
![]()
Mnogi forumaši (a i ja među njima) su itekako navodili biblijske stihove u prilog tezi o Trojstvu. Naravno na takve iole ozbiljnije postove Js jednostavno ne odgovaraju, a u nedostatku argumenata, nazivaju Boga u kog veruju njihovi sagovornici - troglavom spodobom.
Ikonoljupcem me niko nije nazvao iz prostog razloga što ja ni ne ljubim ikone. Srbendom me niko nije nazvao zato što se nikada nisam busao u grudi svojom nacionalnošću.
Što se tiče ostalih uvreda pokazali ste zavidan dijapazon istih, i ti to vrlo dobro znaš, pošto si i sama dva puta postavila post, za koji si izričito naglasila da je uvredljive prirode.
A, da ne govorimo o "sotoninim podanicima", "jadnicima", "mužjacima", "sv. Sava i WC papir", itd, itd.
Tako da, ako ćemo biti iskreni, - pokazali ste se u pravom svetlu, ako se tu uopšte može govoriti o bilo kakvom svetlu.

ej kada bi Bog slusao svaku schuschu?