Sekta Mesijanski Jevreji..., Miroljub Petrović ("pod mač bato") član iste?!

Mislim da moraju, da.
Tu Ameri imaju sreće, njima već u bolnici nakon rođenja bez obzira na vjeroispovijest pinciraju kitu.

Nego, molio bih te da ovo pogledaš od početka do kraja, ako već nisi.
Bez preskakanja, premotavanja, ali doslovno do zadnje sekunde.
Taman kada misliš da je sve gotovo, kad ono...

🤣
Одгледао сам, баш их је испрозивао. Него, не знам баш целу позадину, око чега су се покачили.
Скапиро сам да има неке везе са педдерима. :mrgreen:

Ja kod Miroljuba uvijek pola odvadim, po meni je on ponajprije showman, koji je shvatio da lupetajući može zgrnuti pare.

🤣

Ducija recimo puno ozbiljnije shvaćam.
Мислиш да Мирољуб не верује у то што прича? Или мало верује, а мало зарађује тиме што прави шоу? :D

Да, Дуци је озбиљан. Иако се у многим стварима не слажем са њим, ипак Дуци је искрени фанатик у оно што верује.

Одгледао сам, баш их је испрозивао. Него, не знам баш целу позадину, око чега су се покачили.
Скапиро сам да има неке везе са педдерима. :mrgreen:
Ali meni je najbolji dio na kraju kada se začuje jaukanje, sekundu prije toga točno čuješ zvuk spreja.
I oni uzvici nakon toga - Iiihhhh, pošpricao ju je plinom! Svinjo jedna! Idiote! Luđaku!

🤣 🤣 🤣

Ma u pravu je skroz, samo su mu metode malo osebujne.
Radi se o tome da je Hrvatsko društvo pisaca odlučilo istupiti kao udruženje i tražiti da se istospolna zajednica naziva brakom, iako joj po vrlo liberalnom hrvatskom Zakonu o istospolnim zajednicama (kojeg btw. 100% podržavam), pripadaju ista prava kao i bračnoj zajednici muškarca i žene.
Međutim, ekstremistima zinula guz*ica na pojam "brak".
Nisu istupali u vlastito ime, već u ime društva, kojeg je i Raos član.
Tako da je njegova reakcija na mjestu, odakle nekome pravo da istupa u njegovo ime.
Btw., radi se o ljevičaru do srži, kada je za najcrnjeg Tuđmanizma otvorena sezona lova na Srbe i sve srpsko, on je jedan od rijetkih koji je bio dovoljno hrabar otvoreno i uvijek dosljedno nazvati stvari pravim imenom.

Мислиш да Мирољуб не верује у то што прича? Или мало верује, а мало зарађује тиме што прави шоу? :D

Да, Дуци је озбиљан. Иако се у многим стварима не слажем са њим, ипак Дуци је искрени фанатик у оно што верује.
Vjeruje Miroljub ali je namazan dosta.

Meni propovjednici nepravoslavnih učenja nisu smiješni. Srećom ne mogu reći da su se ljudi primili.
Знам неке који су се примили. Али не око догматике, него око практичних елемената Мирољубове филозофије. Чак су хтели да оснују код нас месни одбор Мирољубове странке под паролом ,Да се зна ред".

1733346255931.jpeg

:D

...

Tek sad posle ovog slučaja iz Zagreba sam čuo za ovu sektu, a ujedno i spoznasmo da je Miroljub Petrović ( "pod mač bato" ) clan iste...

Poznati Srbin član sekte kojoj pripadaju roditelji zakopanih beba
https://www.kurir.rs/crna-hronika/9...ekte-kojoj-pripadaju-roditelji-zakopanih-beba

1220850

E sad zamislite koliki medijski prostor je njemu tj sekti dat...
A da ne priĉamo koliki medijski prostor imaju i neke druge sekte a da i ne znamo...o Pink satanistickoj sekti da i ne priĉamo...

...
Gde vam je inteligencija?
Miki nije nigde clan.
I nema veze sa ovima.
On jase sam za sebe...

Blic ratuje protiv njega odavno jer i on protiv njih.
Pa su mu namestili ovo.

I Mesijanskih jevreja ima vise grupa.

Ko zna sta je tu bilo i mediji to odma pripisuju sekti?
Predpostavljam da je to individualni privatni dogadjaj sa tom decom.

A kada crkva pobije 800 dece onda mediji cute?

Poslednja izmena:
Bl.ic, kurir itd, hoce samo da kazu, ko god se drzne protiv nas, prolazice ovako kao Miki.
Namestacemo i sklapacemo price protiv njega i upropasticemo ga.
A vi ste najace blicovo oruzje jer to verujete i sirite.
Ovo je najveci primer toga.
Koliko posto je ovde sada verovalo blicu i slicnim mediima?
96%

To je tajna njihovog uspeha inace bi propali.
Sta god bilo, vecina im veruje iako prica i sama protiv.

https://www.blic.rs/vesti/svet/jezi...k&utm_medium=social&utm_campaign=share-button

Jevreji ne valjaju kada ne prihvate Hrista a kada prihvate onda su sekta?

Ima ih preko 500 000...Mesijanskih jevreja u svetu, mnogo vise nego sto blic i kurir kaze.
Ali nisu svi jedan pravac.
Pa ima razlike i medju pravoslavcima
I nisu Mesijanski jevreji sekta zato jer su prihvatili Hrista.
Pa zar necemo da ga prihvate?

Poslednja izmena od moderatora:
Samoproglašeni koliko znam.
Lik je neki bivši splitski vaterpolist, žena je iz Zagreba.
Koliko znam, konverzija u židovstvo podrazumijeva polaganje nekog testa koji je toliko težak da bi ga valjda i David zveknuo.

Taj lik iz Splita je izgleda bio normalan dok se nije ozenio...
Zena i njeni su ga uvukli u sektu...

...

Сигурно се и образују. Мирољуб каже да се обрезао.

Odavno rekoh...
Svi koji se obrezuju su istraumirani ludaci...
Zato Bliski Istok, a preko njega onda i celi svet... nikad nema mira....jer svi obrezani...
Vuku tu traumu iz ranog detinjstva mahom, a neki i nesto kasnije...a jos se pri tome pozivaju na Boga...
Pa da je Bog hteo da se radjamo bez kapice...radjali bi se bez kapice...

...

Jevreji ne valjaju kada ne prihvate Hrista a kada prihvate onda su sekta?

Ima ih preko 500 000...Mesijanskih jevreja u svetu, mnogo vise nego sto blic i kurir kaze.
Ali nisu svi jedan pravac.
Pa ima razlike i medju pravoslavcima
I nisu Mesijanski jevreji sekta zato jer su prihvatili Hrista.
Pa zar necemo da ga prihvate?

Pa upravo to... Hrišćani bi hteli u principu da Jevreji prihvate Hrista, ali ne kao Jevreji već na njihov način, katolički ili pravoslavni.
Ali oni i dalje žele da poštuju Toru, koliko znam, Božije zaposvesti koje su ostavljene Jevrejima, tako da oni ne prihvataju hrišćanstvo ovakvo kakvo je sad.. Već na Jevrejsku veru dodaju to da priznaju da je Hristos bio taj Mesija koga su jevreji čekali... U stvari, kao apostoli i njegovi Jevrejski učenici što su prihvatili (svi apostoli su isto bili Jevreji).

tu im se negde sa hrišćanstvom odvaja put..

a što se Miroljuba tiče, to ne znam, mislim da jeste individualac i da tera neki svoj put. To što su ga strpali među mesijanske jevreje je što nisu znali šta je sličnije tome što govori. U principu, znam za Miroljuba od pre da je voleo da ide kod Rabina u Beogradu da pričaju. Čula sam od nekoga ko je isto išao u jevrejsku sinagogu. Ali opet oni nisu fizički jevreji, i druga stvar, jevreji generalno nisu prihvatili Hrista kao Mesiju.

Odavno rekoh...
Svi koji se obrezuju su istraumirani ludaci...
Zato Bliski Istok, a preko njega onda i celi svet... nikad nema mira....jer svi obrezani...
Vuku tu traumu iz ranog detinjstva mahom, a neki i nesto kasnije...a jos se pri tome pozivaju na Boga...
Pa da je Bog hteo da se radjamo bez kapice...radjali bi se bez kapice...

...
Нзм, обрезани кажу да боље плоде од оних који нису. Тако су ми причали.

Мада, ја никад не бих сакатио своју ћуну.

Back