Sekta Mesijanski Jevreji..., Miroljub Petrović ("pod mač bato") član iste?!

@Grom_sa_neba!, mislim da iz viđenja poznajem suprugu tog lika iz priče, ne zafrkavam se i ne trolam.
Tek sada kada sam pročitao da je profesorica muzičkog, jako puno stvari mi se u glavi ispreklapalo.
Poslao sam poruku jednoj kolegici s bivšeg posla, ona je malo upućenija u priču oko nje.
Možda i ja sada izvlačim zaključke iz guzice, ali jednostavno se previše toga posložilo.

@Grom_sa_neba!, mislim da iz viđenja poznajem suprugu tog lika iz priče, ne zafrkavam se i ne trolam.
Tek sada kada sam pročitao da je profesorica muzičkog, jako puno stvari mi se u glavi ispreklapalo.
Poslao sam poruku jednoj kolegici s bivšeg posla, ona je malo upućenija u priču oko nje.
Možda i ja sada izvlačim zaključke iz guzice, ali jednostavno se previše toga posložilo.

Znaci...i tebe je pokusala da vrbuje uz veceri kraj klavira i uz casu vina...:prpa:

...

Znaci...i tebe je pokusala da vrbuje uz veceri kraj klavira i uz casu vina...:prpa:

...
Skoro.
Ja sam jedan od rijetkih kojem nije prišla, taj dan sam se nekim čudom s njom mimoišao u zgradi, kada je baš napravila šou i sve kulminiralo.
Ako se ne varam, zvali su ili hitnu ili policiju tada, ali bivša kolegica zna više, poslao sam joj poruku pa čekam da odgovori.

@Grom_sa_neba!, evo javila se, ona misli da ipak nije, ali ne može 100% garantirati.
Ta koja je napravila šou, navodno je subotarka, osim ako se možda nije dodatno radikalizirala.
Ja bih još uvijek rekao da je ona, a subotari koliko ja znam nisu neki totalni ekstremisti poput Lefebrista, istinskih pravoslavaca i JS.
U biti, možda i jesu, ne poznajem nijednog adventistu, da sad mogu 100% reći.

Miroljub je zvanicno pravoslavac ali fura svoj fazon tako da je van zajednice ... Za pravoslavlje je potrebna individualnost i zajednica a on je samo ovo prvo... tako da je najtacnije da je covek koji je zalutao iako ima neke ispravne stavove.
Nije pravoslavac, on se krstio kao pravoslavac, presao u subotare i na kraju zavrsio kod ovih.

Могао би се врх СПЦ мало позабавити оваквим појавама, а не препуштати ту борбу људима попут оца Рафаила.
Био си млад па не знаш да је баш СПЦ промовисала Мирољуба, док није начисто флипнуо од указаног дивљења и одобравања великог дела притупих верских најивчина...

Nije li Miroljub adventista?
Није...

Више је ТВ евангелиста, и они урлају и кезе се у фаци ко демони кад "мисионаре" преко екрана... Њихов манијачки стил је преузео док се Тровао панјеврејством у Америци...

Sta radi nepomenikov zaboravljeni as?

Jel su mu opet losi studenti pa i sad kad blokiraju fakultete i traze pravdu?

Blokirane debilane po njemu i verovatno su opet zli studenti sto ne uce iako po njemu ne treba tamo da idu i uce.Da li su opet losi jer narusavaju nepomenikov rezim i vladu pa i ga plus stresiraju?

Verovatno misli da su strani placenici zaveli studente da ruse nepomenika?

Jel ima neka izjava od ove legende o trenutnom stanju ili samo mudro cuti?

Poslednja izmena od moderatora:

Back